Cancun

Vakantie Cancun

Heb je een vakantie naar Cancun in gedachten? Dan kies je voor zonnen op de witte koraalstranden van de populairste badplaats van Mexico, shoppen in leuke winkels, uitgaan in moderne clubs en ter afwisseling excursies naar bijzondere Maya tempels. Cancun is een tropische bestemming voor een fijne zonvakantie met cultuur!

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Cancun Sunfactor

8.0
10
Cancun scoort een gemiddelde van 8.0 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Cancun in 2017 / 2018 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Cancun in januari

Cancun in februari

Cancun in maart

Cancun in april

Cancun in mei

Cancun in juni

Cancun in juli

Cancun in augustus

Cancun in september

Cancun in oktober

Cancun in november

Cancun in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Vliegvakantie Cancun

  Vliegvakantie Cancun

  Een vlucht naar de drukke, maar goed georganiseerde luchthaven van Cancun neemt doorgaans 10,5 uur in beslag. De meeste reizen vertrekken vanaf Amsterdam en een enkele vanaf Dusseldorf. Zorg dat je tijdens je vlucht de kaart die je aangerijkt krijgt volledig invult. Zo kom je sneller door immigratie.

 • Zonvakantie Cancun met kinderen

  Zonvakantie Cancun met kinderen

  Een vakantie op schiereiland Cancun kan zeker als kindvriendelijk bestempeld worden. Voor een echte dag vol belevenissen breng je een bezoek aan het Xcaret Park waar je met dolfijnen of haaien (!) kunt zwemmen, maar waar je ook kunt paardrijden, snorkelen of duiken. In de uitkijktoren kun je genieten van een prachtig uitzicht.

 • All inclusive Cancun vakantie

  All inclusive Cancun vakantie

  Als je liefhebber bent van all inclusive reizen dan is Cancun werkelijk ideaal. Veel reisorganisaties bieden ultra all-inclusive reizen aan, die net een stapje verder gaan dan een gewone all inclusive. Denk hierbij aan 24-uurs service, onbeperkt à la carte dineren en toegang tot faciliteiten waar je normaal gesproken voor moet bijbetalen.

 • Strandvakantie Cancun

  Strandvakantie Cancun

  De stranden van Cancun bestaan uit fijn wit zand en een felblauwe branding. Ze zijn zo mooi dat het één van de belangrijkste redenen is om er op vakantie te gaan. In Cancun mogen hotels geen privé strand bezitten. Wel zorgen veel hotels voor ligbedden en een handdoekenservice die alleen gebruikt mogen worden door hotelgasten.