Jamaica

Vakantie Jamaica

Met zijn ongerepte stranden en turquoise baaien maakt een vakantie naar Jamaica een onvergetelijke indruk. Dit mooie eiland is een absolute aanrader voor een ontspannen strandvakantie, want de lokalen kennen geen stress! Zeker voor een strandvakantie in de wintermaanden is Jamaica ideaal om even bij te tanken onder de wuivende palmen.

Jamaica Sunfactor

7.8
10
Jamaica scoort een gemiddelde van 7.8 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Jamaica in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Jamaica in januari

Jamaica in februari

Jamaica in maart

Jamaica in april

Jamaica in mei

Jamaica in juni

Jamaica in juli

Jamaica in augustus

Jamaica in september

Jamaica in oktober

Jamaica in november

Jamaica in december

 • Vliegvakantie Jamaica

  Vliegvakantie Jamaica

  Wie op vakantie gaat naar Jamaica zal meestal vliegen naar de luchthaven van Montego Bay. Vanuit de luchthaven van Amsterdam ben je doorgaans 10,5 uur onderweg. Een transfer vanuit de luchthaven naar je accommodatie duurt afhankelijk van je eindbestemming vaak niet langer dan 2 uur.

 • Zonvakantie Jamaica met kinderen

  Zonvakantie Jamaica met kinderen

  Naast de prachtige natuur die je aantreft op Jamaica zijn er ook vele bezienswaardigheden die leuk zijn voor het gehele gezin. Denk aan de piratenhaven Port Royal. Op het hele eiland vind je speeltuinen en de dierentuin in Hope Gardens is een favoriet onder gezinnen. In de hotels kan een kinderoppas geregeld worden.

 • All inclusive Jamaica vakantie

  All inclusive Jamaica vakantie

  De westkust van Jamaica zit vol met all inclusive resorts, de één nog mooier en luxer dan de ander. Hier kun je onbezorgd genieten van je tropische vakantie. Als je je helemaal nergens zorgen over wilt maken dan kun je ook een ultra all inclusive vakantie boeken.

 • Strandvakantie Jamaica

  Strandvakantie Jamaica

  Jamaica beschikt over talloze stranden met een geheel eigen uitstraling. Je treft er uitgerekte zandstranden geschikt voor families, surfstranden voor de actieveling, kleine baaitjes voor de romantici en partystranden voor de feestvarkens. Twee dingen hebben ze wel gemeen, de zon schijnt er altijd en het water is lekker warm.

 • Goedkope vakantie Jamaica

  Goedkope vakantie Jamaica

  Goedkoop op vakantie naar Jamaica? De goedkoopste aanbiedingen zijn in de regel pakketreizen met vlucht en een prima 3* hotel op basis van logies / ontbijt. Wie echt low budget naar Jamaica wil reizen kan ook kiezen voor een losse vlucht en lokaal in hostels of b&b's logeren. Wil je graag weten waar je aan toe bent? Kies dan voor een all inclusive vakantie naar Jamaica: zelfs je drankjes zijn dan inbegrepen bij de reisprijs!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares