Miami

Vakantie Miami

Op vakantie naar Miami of Miami Beach? Deze hippe stad met bekende hotspots als Miami South Beach, Ocean Drive en het Art Deco district, ligt in Florida: the Sunshine State van Amerika! Dankzij het heerlijke weer in Miami en het subtropische klimaat, is een Miami vakantie populair onder overwinteraars. De zon schijnt er meer dan 300 dagen per jaar! 

Miami Sunfactor

8.3
10
Miami scoort een gemiddelde van 8.3 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Miami in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Miami in januari

Miami in februari

Miami in maart

Miami in april

Miami in mei

Miami in juni

Miami in juli

Miami in augustus

Miami in september

Miami in oktober

Miami in november

Miami in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Miami vakantie tips met kinderen

  Miami vakantie tips met kinderen

  Op zoek naar ervaringen m.b.t. vakantie in Miami met kids? Als je kiest voor een verblijf in Miami Beach dan kom je ook veel mooie aanbiedingen van appartementen aan het strand tegen. Ideaal voor gezinnen! Heb je wat langer de tijd en vraag je; je af wat te doen in Miami? Met kinderen is het natuurlijk geweldig om een strandvakantie in Miami te combineren met een paar dagen in Orlando. Hier zijn alle grote bekende attractieparken!

 • Miami all inclusive

  Miami all inclusive

  Een luxe all inclusive vakantie Miami boeken? In Miami Beach zijn all inclusive vakanties minder gebruikelijk. Maar er zijn wel enkele aanbiedingen te vinden op basis van halfpensionverblijf (o.a. via de Vakantie Discounter en D-reizen). Bijvoorbeeld met verblijf in het het luxe  Four Points Sheraton Miami Beach, een geweldig gelegen hotel meteen aan het strand.

 • Vakantie aan het strand: Miami Beach

  Vakantie aan het strand: Miami Beach

  Vakantie Miami Beach. Voorzien van grote zonnebril, strandtas en genoeg zonnebrandcrème is Miami volop genieten voor zonaanbidders. Kies voor een strandvakantie voor een verblijf in Miami Beach. Met een hotel in de stad kan je een flink eindje lopen van het strand afzitten!