Fortaleza

Vakantie Fortaleza

De Braziliaanse stad Fortaleza heeft een indrukwekkende skyline die sommigen doet denken aan Miami Beach, maar de sfeer is er heel anders. De badplaats bruist en de samba lijkt hier geboren. Ook heeft Fortaleza een typisch tropisch klimaat, het is altijd warm en regelmatig valt er een bui. Lees alles over Fortaleza!

Fortaleza Sunfactor

7.9
10
Fortaleza scoort een gemiddelde van 7.9 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Fortaleza in 2022 / 2023 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Fortaleza in januari

Fortaleza in februari

Fortaleza in maart

Fortaleza in april

Fortaleza in mei

Fortaleza in juni

Fortaleza in juli

Fortaleza in augustus

Fortaleza in september

Fortaleza in oktober

Fortaleza in november

Fortaleza in december

  • Hoe lang is het vliegen naar Fortaleza?

    Hoe lang is het vliegen naar Fortaleza?

    De totale vluchtduur naar het vliegveld van Fortaleza, Pinto Martins – Fortaleza International Airport, is minstens 10 tot 13 uur omdat er geen directe vluchten gaan vanaf Amsterdam. Het is een groot internationaal vliegveld, niet ver van het centrum en de boulevard, met alle services en transfer opties inclusief autohuur. Het oficiele taxibedrijf van de luchthaven is Coopertaxi.

  • In Fortaleza zijn er een hoop activiteiten om met het gezin te ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld per bus of jeep de cachaca- en suikerrietplantages in het Braziliaanse binnenland. Ook kun je er watervallen bekijken of 2-3 uur rijden van Fortaleza vandaan, in Canoa Quebrada, zandskiën of met een lokale vissersboot mee.

REISADVIES PER BESTEMMING IN Fortaleza BEKIJK

7 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 953,00

vakantie Fortaleza TUI.nl

Omdat de eigen airline TUIfly vliegt naar Fortaleza kan TUI vaak zeer concurrerende prijzen aanbieden naar Brazilië. Kijk zeker eens naar het aanbod in Fortaleza, maar je kunt hier ook terecht voor het gebied rond Natal & Rio de Janeiro.

Reisadvies: oranje

9 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 968,00

vakantie Fortaleza De Vakantiediscounter

Bij De Vakantiediscounter boek je een heerlijke vakantie naar Fortaleza. De Vakantiediscounter biedt een prachtig 5* hotel aan inclusief vlucht, transfer en ontbijt. Het is ook mogelijk om hier op basis van halfpension, volpension of All inclusieve te verblijven. Hier kun je optimaal genieten van de Braziliaanse zon!

Reisadvies: oranje

Vliegen naar Fortaleza?

Vliegtickets v.a. € 433,00

vliegennaar.nl

Zelf een prachtige reis door Brazilie samenstellen? Vliegtickets naar Fortaleza zijn niet altijd veel goedkoper dan complete reizen, maar een overzicht met de beste aanbiedingen vind je op deze site. De vluchtduur bedraagt ongeveer zo'n 10 uur.

Hotels in Fortaleza?

Overnachtingen v.a. € 10,00

Hotel trivago
Zelf je vakantie samenstellen? Fortaleza is een grote bruisende stad waar van alles te beleven is. De stad kent meerdere vijf sterren hotels, maar heeft ook een ruim aanbod aan budgethotels. Het strand en het centrum liggen dicht bij elkaar.
oranje reisadvies

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

TUI

€ 2.50

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 25.00

KRAS

€ 19.50

De Jong Intra

€ 19.50

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Sunweb

€ 25.00

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

Buro Scanbrit

€ 27.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

Reserveringskosten

€ 35


€ 35

andolives travel

€ 30.00

De prijzen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de aanbieder: touroperator of reisbureau.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 22-02-2021

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

3939
shares