Fortaleza

Vakantie Fortaleza

De Braziliaanse stad Fortaleza heeft een indrukwekkende skyline die sommigen doet denken aan Miami Beach, maar de sfeer is er heel anders. De badplaats bruist en de samba lijkt hier geboren. Ook heeft Fortaleza een typisch tropisch klimaat, het is altijd warm en regelmatig valt er een bui. Lees alles over Fortaleza!

Fortaleza Sunfactor

7.6
10
Fortaleza scoort een gemiddelde van 7.6 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Fortaleza in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Fortaleza in januari

Fortaleza in februari

Fortaleza in maart

Fortaleza in april

Fortaleza in mei

Fortaleza in juni

Fortaleza in juli

Fortaleza in augustus

Fortaleza in september

Fortaleza in oktober

Fortaleza in november

Fortaleza in december

Geen aanbiedingen van pakketreizen Fortaleza gevonden

Helaas zijn er momenteel geen aanbiedingen van pakketreizen naar Braziliƫ te boeken bij de bekende Nederlandse reisbureaus. We hopen spoedig weer aanbiedingen naar Brazilie te tonen!

Tip: voor een vakantie naar de Braziliaanse kust is de beste optie om zelf een pakket samen te stellen. Bekijk onderstaand alle aanbiedingen voor de goedkoopste vliegtickets naar Brazilie en boek los een hotel erbij.

Bekijk ook alternatieve bestemmingen:
top7-background
v.a. € 321,00
top7-background
v.a. € 609,00

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • In Fortaleza zijn er een hoop activiteiten om met het gezin te ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld per bus of jeep de cachaca- en suikerrietplantages in het Braziliaanse binnenland. Ook kun je er watervallen bekijken of 2-3 uur rijden van Fortaleza vandaan, in Canoa Quebrada, zandskiën of met een lokale vissersboot mee.