Fortaleza

Vakantie Fortaleza

De Braziliaanse stad Fortaleza heeft een indrukwekkende skyline die sommigen doet denken aan Miami Beach, maar de sfeer is er heel anders. De badplaats bruist en de samba lijkt hier geboren. Ook heeft Fortaleza een typisch tropisch klimaat, het is altijd warm en regelmatig valt er een bui. Lees alles over Fortaleza!

Fortaleza Sunfactor

7.6
10
Fortaleza scoort een gemiddelde van 7.6 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Fortaleza in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Fortaleza in januari

Fortaleza in februari

Fortaleza in maart

Fortaleza in april

Fortaleza in mei

Fortaleza in juni

Fortaleza in juli

Fortaleza in augustus

Fortaleza in september

Fortaleza in oktober

Fortaleza in november

Fortaleza in december

  • Hoe lang is het vliegen naar Fortaleza?

    Hoe lang is het vliegen naar Fortaleza?

    De totale vluchtduur naar het vliegveld van Fortaleza, Pinto Martins – Fortaleza International Airport, is minstens 10 tot 13 uur omdat er geen directe vluchten gaan vanaf Amsterdam. Het is een groot internationaal vliegveld, niet ver van het centrum en de boulevard, met alle services en transfer opties inclusief autohuur. Het oficiele taxibedrijf van de luchthaven is Coopertaxi.

  • In Fortaleza zijn er een hoop activiteiten om met het gezin te ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld per bus of jeep de cachaca- en suikerrietplantages in het Braziliaanse binnenland. Ook kun je er watervallen bekijken of 2-3 uur rijden van Fortaleza vandaan, in Canoa Quebrada, zandskiën of met een lokale vissersboot mee.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares