Varadero

Vakantie Varadero

Wil je niet alleen maar zonnebaden, maar hou je ook van een bruisende cultuur en historische bezienswaardigheden? Dan is een zonvakantie naar Varadero echt een aanrader. Het tropische klimaat van Varadero, hagelwitte zandstranden en het bijzondere achterland maken het een ideale combinatie voor veel reizigers.

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Varadero Sunfactor

8.2
10
Varadero scoort een gemiddelde van 8.2 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Varadero in 2017 / 2018 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Varadero in januari

Varadero in februari

Varadero in maart

Varadero in april

Varadero in mei

Varadero in juni

Varadero in juli

Varadero in augustus

Varadero in september

Varadero in oktober

Varadero in november

Varadero in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Het Cubaanse Varadero is een waar gezinsparadijs met prachtige stranden en helderblauw, warm zeewater. Je treft er vele kindvriendelijke all inclusive vakantieresorts en onderneemt er de leukste activiteiten, zoals zwemmen met dolfijnen, een bezoek aan de grotten van Bellamar of je maakt een kameelrit in het Josone Park.

  • Naast regulier all inclusive kun je in Varadero ook ultra all inclusive genieten. Bij een aantal hotels heb je de keuze uit maar liefst 7 restaurants! Soms ook inclusief showcooking of service van een butler. 

  • Varadero ligt op het schiereilandje Hicacos, dit is een smalle kuststrook met aan beide kanten geweldige, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee.