Curacao

Vakantie Curacao

Op vakantie naar Curacao? Dit eiland midden in Caribbean heeft nog altijd een Nederlands tintje. De hoofdstad Willemstad is een bezienswaardigheid op zichzelf. Verder heeft Curacao alles voor een geslaagde zonvakantie met prachtige stranden en beach clubs. Het tropische klimaat zorgt wel voor buien in bepaalde perioden van het jaar.

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Curacao Sunfactor

7.7
10
Curacao scoort een gemiddelde van 7.7 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Curacao in 2017 / 2018 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Curacao in januari

Curacao in februari

Curacao in maart

Curacao in april

Curacao in mei

Curacao in juni

Curacao in juli

Curacao in augustus

Curacao in september

Curacao in oktober

Curacao in november

Curacao in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Vliegvakantie Curacao

  Vliegvakantie Curacao

  Voor je vliegvakantie naar Curacao heb je de keuze om te vertrekken vanaf Amsterdam of Düsseldorf. Een directe vlucht heen duurt ongeveer 10,5 uur en de vlucht terug 9 uur. Na aankomst ben je doorgaans binnen een half uur bij je accommodatie.

 • Vakantie op Curacao met kinderen

  Vakantie op Curacao met kinderen

  Ver weg, met parelwitte stranden en topische temperaturen blijft Curacao toch heel Hollands! Geen buitenlandse taal, menukaarten en gewoon een Hollandse supermarkt. Je treft er kindvriendelijke stranden en een fantastisch sea aquarium pretpark.

 • All inclusive Curacao vakantie

  All inclusive Curacao vakantie

  Curacao heeft een aantal zeer luxe all inclusive resorts waar je een onvergetelijke vakantie kunt beleven. Als je echt in de watten gelegd wilt worden kun je voor een ultra all inclusive vakantie gaan: klok rond service beschikbaar, een privé strand voor je deur en dineren in à la carte restaurants.

 • Strandvakantie Curacao

  Strandvakantie Curacao

  Iedere accommodatie op Curacao heeft wel een mooi strand in de buurt. Je kunt er voor kiezen om elke dag naar het strand vlak bij je hotel te gaan, maar er zijn veel meer stranden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Ga weg van het massatoerisme bij de Grote Knip in Westpunt of meng je tussen de locals op Playa Lagun.