Natal

Vakantie Natal

Op zoek naar een tropische bestemming? Wat dacht je van het Braziliaanse Natal! De sfeer in deze exotische badplaats is levendig en in de nabijgelegen dorpjes is het authentieke Brazilie nog goed te vinden. De noordoostkust van Brazilie heeft een tropisch klimaat en is een paradijs voor surfers!

Natal Sunfactor

8.2
10
Natal scoort een gemiddelde van 8.2 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Natal in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Natal in januari

Natal in februari

Natal in maart

Natal in april

Natal in mei

Natal in juni

Natal in juli

Natal in augustus

Natal in september

Natal in oktober

Natal in november

Natal in december

Geen aanbiedingen van pakketreizen Natal gevonden

Helaas zijn er momenteel geen aanbiedingen van pakketreizen naar Brazilië te boeken bij de bekende Nederlandse reisbureaus. We hopen spoedig weer aanbiedingen naar Brazilie te tonen!

Tip: voor een vakantie naar de Braziliaanse kust is de beste optie om zelf een pakket samen te stellen. Bekijk onderstaand alle aanbiedingen voor de goedkoopste vliegtickets naar Brazilie en boek los een hotel erbij.

Bekijk ook eens de volgende alternatieve bestemmingen:
top7-background
v.a. € 469,00
top7-background
v.a. € 580,00

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Welk vliegveld ligt er bij Natal?

    Welk vliegveld ligt er bij Natal?

    Bij een directe vlucht is het 11 tot 12 uur vliegen naar het vliegveld van Natal, bij een overstap loopt de vluchtduur snel op tot 18 of 19 uur, afhankelijk van de overstaptijd. Natal heeft een eigen nieuw en modern vliegveld.

  • Het Braziliaanse Natal is een geschikte vakantiebestemming voor alle leeftijden. De mensen zijn er vriendelijk en je treft er meerdere hotels die beschikken over een kidsclub. Je geniet er van strand, maar ook van natuur en cultuur. Ook kun je er goed surfen!

0
shares