Natal

Vakantie Natal Brazilie aanbiedingen & tips

Op zoek naar een tropische bestemming? Wat dacht je van het Braziliaanse Natal! De sfeer in deze exotische badplaats is levendig en in de nabijgelegen dorpjes is het authentieke Brazilie nog goed te vinden. De noordoostkust van Brazilie heeft een tropisch klimaat en is een paradijs voor surfers!

Natal Sunfactor

8.2
10
Natal scoort een gemiddelde van 8.2 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Natal in 2023 / 2024 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Natal in januari

Natal in februari

Natal in maart

Natal in april

Natal in mei

Natal in juni

Natal in juli

Natal in augustus

Natal in september

Natal in oktober

Natal in november

Natal in december

 • Welk vliegveld ligt er bij Natal?

  Welk vliegveld ligt er bij Natal?

  Bij een directe vlucht is het 11 tot 12 uur vliegen naar het vliegveld van Natal, bij een overstap loopt de vluchtduur snel op tot 18 of 19 uur, afhankelijk van de overstaptijd. Natal heeft een eigen nieuw en modern vliegveld.

 • Op vakantie naar Natal met kinderen

  Op vakantie naar Natal met kinderen

  Het Braziliaanse Natal is een geschikte vakantiebestemming voor alle leeftijden. De mensen zijn er vriendelijk en je treft er meerdere hotels die beschikken over een kidsclub. Je geniet er van strand, maar ook van natuur en cultuur. Ook kun je er goed surfen!

 • Goedkope vakantie Natal

  Goedkope vakantie Natal

  Met name in de late winter en het vroege voorjaar kan je geweldig mooie aanbiedingen naar deze Braziliaanse regio vinden. Er valt dan regelmatig een flinke tropische regenbui. Maar de temperaturen blijven goed. Bekijk ook onze andere tips: goedkope zonvakantie april

9 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 449,00

vakantie Natal TUI.nl

Door de eigen airline TUIfly heeft deze reisorganisatie vaak erg voordelige en concurrerende prijzen voor een Natal vakantie. Het gebied bij Pipa, vlakbij Natal is een waar paradijs voor surfers!

9 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 594,00

vakantie Natal De Vakantiediscounter

De Vakantie Discounter biedt resorts in de omgeving van Natal Brazilie waar je geniet van zowel de hagelwitte stranden in de buurt als het zwembad voor de deur. Met de keuze uit 3 tot 5 sterren resorts zit er voor iedere reiziger iets bij.

9 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 599,00

vakantie Natal Corendon

Corendon biedt schitterende accommodaties in Natal vanaf 3 sterren en hoger. Je hebt altijd een prachtig verblijf en sommige hotels liggen direct aan zee. En naar zee wil je, want in Natal liggen vele stranden die tot de mooiste ter wereld gerekend worden.

Vliegen naar Natal?

Vliegtickets v.a. € 737,00

vliegennaar.nl

Er gaan directe vluchten van Amsterdam naar Natal, de totale vluchtduur is zo'n 11 à 12 uur. Let op: het is soms goedkoper een reis te boeken incl. accommodatie dan losse vliegtickets (en wie zegt dat je in je hotel moet slapen?). Bekijk hier alle vliegtickets!

Hotels in Natal?

Overnachtingen v.a. € 6,00

Hotel trivago
Zelf je reis samenstellen? Van Natal mag je verwachten dat het alles te bieden heeft wat een moderne stad ook te bieden heeft. Er zijn hotels dicht bij het oude stadscentrum waar je het echte Brazilië van de lokale bevolking te zien krijgt.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

TUI

€ 37.50

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 37,50

De Jong Intra

€ 25

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Boekingskosten

€ 19,50

Sunweb

€ 40

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 0

Buro Scanbrit

€ 35.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

Silverjet

€ 35


€ 35

andolives travel

€ 30.00

Boekingskosten

€ 25


€ 50

De toeslagen van reisorganisaties op deze website zijn exclusief genoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de reisorganisatie..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 20-01-2023

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

4191
shares