Natal

Vakantie Natal

Op zoek naar een tropische bestemming? Wat dacht je van het Braziliaanse Natal! De sfeer in deze exotische badplaats is levendig en in de nabijgelegen dorpjes is het authentieke Brazilie nog goed te vinden. De noordoostkust van Brazilie heeft een tropisch klimaat en is een paradijs voor surfers!

Natal Sunfactor

8.2
10
Natal scoort een gemiddelde van 8.2 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Natal in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Natal in januari

Natal in februari

Natal in maart

Natal in april

Natal in mei

Natal in juni

Natal in juli

Natal in augustus

Natal in september

Natal in oktober

Natal in november

Natal in december

  • Welk vliegveld ligt er bij Natal?

    Welk vliegveld ligt er bij Natal?

    Bij een directe vlucht is het 11 tot 12 uur vliegen naar het vliegveld van Natal, bij een overstap loopt de vluchtduur snel op tot 18 of 19 uur, afhankelijk van de overstaptijd. Natal heeft een eigen nieuw en modern vliegveld.

  • Het Braziliaanse Natal is een geschikte vakantiebestemming voor alle leeftijden. De mensen zijn er vriendelijk en je treft er meerdere hotels die beschikken over een kidsclub. Je geniet er van strand, maar ook van natuur en cultuur. Ook kun je er goed surfen!

Geen aanbiedingen van pakketreizen Natal gevonden

Helaas zijn er momenteel geen aanbiedingen van pakketreizen naar Brazilië te boeken bij de bekende Nederlandse reisbureaus. We hopen spoedig weer aanbiedingen naar Brazilie te tonen!

Tip: voor een vakantie naar de Braziliaanse kust is de beste optie om zelf een pakket samen te stellen. Bekijk onderstaand alle aanbiedingen voor de goedkoopste vliegtickets naar Brazilie en boek los een hotel erbij.

Bekijk ook eens de volgende alternatieve bestemmingen:
top7-background
v.a. € 486,00
top7-background
v.a. € 580,00

Vliegen naar Natal?

Vliegtickets v.a. € 571,00

vliegennaar.nl

Er gaan directe vluchten van Amsterdam naar Natal, de totale vluchtduur is zo'n 11 à 12 uur. Let op: het is soms goedkoper een reis te boeken incl. accommodatie dan losse vliegtickets (en wie zegt dat je in je hotel moet slapen?). Bekijk hier alle vliegtickets!

Hotels in Natal?

Overnachtingen v.a. € 6,00

Hotel trivago
Zelf je reis samenstellen? Van Natal mag je verwachten dat het alles te bieden heeft wat een moderne stad ook te bieden heeft. Er zijn hotels dicht bij het oude stadscentrum waar je het echte Brazilië van de lokale bevolking te zien krijgt.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza

€ 2,50

TUI

€ 27,50

333 Travel

€ 32,50

Corendon

€ 27,50

KRAS

€ 27,50

De Jong Intra

€ 22

Eilandhoppen op maat

€ 30

Sunweb

€ 27,50

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 27,50

Buro Scanbrit

€ 29,50

Vakantiediscounter

€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde bijkomende kosten (reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 17-10-2018

0
shares