Malta

Vakantie Malta

Op vakantie naar Malta? 's Zomers is het op dit eiland in de Middellandse Zee tropisch warm waardoor zelfs de zeetemperatuur oploopt tot 26 graden! In de idyllische baaien met kristalhelder water geniet je van zon & zee en langs de kust bij de kliffen kun je heerlijk snorkelen. Hieronder de beste aanbiedingen voor een heerlijke vakantie naar Malta!

Malta Sunfactor

8.3
10
Malta scoort een gemiddelde van 8.3 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Malta in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Malta in maart

Malta in april

Malta in mei

Malta in juni

Malta in juli

Malta in augustus

Malta in september

Malta in oktober

Malta in november

  • De meest logische manier om naar Malta te reizen is per vliegtuig. Een directe vlucht vanaf Schiphol neemt doorgaans 2,5 tot 3 uur in beslag. Vanaf de luchthaven ben je doorgaans binnen een uur bij je vakantieverblijf. Indien je naar Gozo gaat duur de transfer inclusief de ferrytocht ongeveer anderhalf uur.

  • Vanwege het kleine formaat van het eiland liggen alle hotspots slechts op korte afstand reizen van elkaar af, ideaal dus voor een gezinsvakantie. Malta beschikt over een prachtige natuur en is zeer geschikt om per paard of met een jeepsafari te verkennen. Must see voor de kids: het Playmobile FunPark waar speelgoedpoppetjes worden gemaakt.

  • In de toeristenplaatsen zoals St. Julians, Sliema, maar ook Valetta tref je stadsstranden met het aanwezige zand en blauw water, maar weinig groen. Op het eiland zijn ook genoeg groene stranden te vinden. Zo tref je aan de noordkust van het eiland bijvoorbeeld de mooie baaien Ghajn Tuffieha Bay en Golden Bay.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares