Mauritius

Vakantie Mauritius

Volmaakte stranden, koraalriffen met tropische vissen, een groen bergachtig binnenland en heerlijk warm klimaat. Ben je toe aan een tropische zon vakantie? Mauritius maakt je dromen waar. Wat is de beste reistijd en waar kan je een goedkope vakantie naar Mauritius boeken? Lees het hier!

Mauritius Sunfactor

8.2
10
Mauritius scoort een gemiddelde van 8.2 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Mauritius in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Mauritius in januari

Mauritius in februari

Mauritius in maart

Mauritius in april

Mauritius in mei

Mauritius in juni

Mauritius in juli

Mauritius in augustus

Mauritius in september

Mauritius in oktober

Mauritius in november

Mauritius in december

 • Vliegreizen Mauritius

  Vliegreizen Mauritius

  Sinds kort zijn er directe vluchten met KLM. De vliegtijd naar Mauritius bedraagt vanaf Amsterdam Schiphol Airport zo'n 12,5 uur. Bij een vlucht met overstap is de totale vluchtduur minimaal 14 uur.

 • Zonvakantie Mauritius met kids

  Zonvakantie Mauritius met kids

  Mauritius is de ideale bestemming voor gezinnen die een strandvakantie willen combineren met actievere dingen ondernemen, zoals het eiland verkennen op een quad of ziplinen door de natuur.

 • All inclusive Mauritius vakantie

  All inclusive Mauritius vakantie

  Bijna alle vakanties naar Mauritius hebben de all inclusive optie. Zeker voor reizigers die geen tijd willen verspillen aan het zoeken naar goede restaurants of die met een budget reizen is een all inclusive vakantie op Maurittius een uitkomst.

 • Strandvakantie Mauritius

  Strandvakantie Mauritius

  Het klinkt wat bijzonder, maar Flic en flac is een dorp op het westelijke deel van het eiland Mauritius. Je treft hier een van de langste en mooiste stranden van het eiland. Je kunt hier prachtig duiken of heerlijk relaxen in de zon. Trouwen op Mauritius is ook erg populair!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares