St. Maarten

Vakantie St. Maarten

Het tropische eiland St. Maarten is de perfecte bestemming voor een zonovergoten droomvakantie in de Caribbean! Dankzij het klimaat van St. Maarten is het eiland prachtig groen, is het er het hele jaar door zonnig en gemiddeld 25ºC. Met maar liefst 37 bounty stranden is het bovendien een ideale strandvakantie bestemming!

St. Maarten Sunfactor

8.2
10
St. Maarten scoort een gemiddelde van 8.2 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in St. Maarten in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
St. Maarten in januari

St. Maarten in februari

St. Maarten in maart

St. Maarten in april

St. Maarten in mei

St. Maarten in juni

St. Maarten in juli

St. Maarten in augustus

St. Maarten in september

St. Maarten in oktober

St. Maarten in november

St. Maarten in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • St. Maarten vakantie met kinderen

  St. Maarten vakantie met kinderen

  Op het schitterende St. Maarten tref je voldoende kindvriendelijke resorts en hotels die vaak ook over een speeltuin of kinderclub beschikken. Wanneer je een all inclusive verblijf boekt is de kidsclub of kinderopvang vaak al bij de prijs inbegrepen en kun je profiteren van kinderkorting. Ook handig: op het Nederlandse deel verstaan ze je gewoon in de kidsclub!

 • All inclusive St. Maarten vakantie?

  All inclusive St. Maarten vakantie?

  Een geschiktere bestemming voor een ontspannen all inclusive zonvakantie dan St. Maarten bestaat er bijna niet. Dit tropische paradijs is uitermate passend bij een huwelijksreis. Meerdere resorts bieden een all inclusive pakket aan en bij het RIU Palace St. Martin kun je zelfs 24 uur per dag ultra all inclusive genieten. Bij dit hotel geniet je van een privéstrand voor de deur! 

 • Strandvakantie St. Maarten: de beste reistijd

  Strandvakantie St. Maarten: de beste reistijd

  Op dit prachtige eiland schijnt de zon eigenlijk 365 dagen per jaar. Toch zijn er maanden die mooier zijn dan andere. De beste reistijd voor St. Maarten is in de regel van medio december / met kerst, tot en met mei / juni. Onze favoriete reisperiode: kies voor een vakantie in april dan is er namelijk ook het bruisende St. Maarten Carnaval of voor een bezoek eind februari / begin maart als de beroemde Heineken Regatta zeilrace is.

 • Goedkope vakantie St. Maarten

  Goedkope vakantie St. Maarten

  Voordelig vakantie op St. Maarten vieren? Je treft hier niet alleen luxe resorts maar ook kleine intieme hotels en B&B's zoals L' Esperance treft. Daarnaast kan je ook kiezen voor een verblijf in comfortabele hotel appartementen, bijvoorbeeld La Plantation: handig met een gezin of als je graag af en toe wilt koken! Tip: een zonvakantie in maart of april op St. Maarten is vaak relatief goedkoop, het is minder druk en het weer geweldig!