St. Maarten

Vakantie St. Maarten

Het tropische eiland St. Maarten is de perfecte bestemming voor een zonovergoten droomvakantie in de Caribbean! Dankzij het klimaat van St. Maarten is het eiland prachtig groen, is het er het hele jaar door zonnig en gemiddeld 25ºC. Met maar liefst 37 bounty stranden is het bovendien een ideale strandvakantie bestemming!

St. Maarten Sunfactor

8.2
10
St. Maarten scoort een gemiddelde van 8.2 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in St. Maarten in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
St. Maarten in januari

St. Maarten in februari

St. Maarten in maart

St. Maarten in april

St. Maarten in mei

St. Maarten in juni

St. Maarten in juli

St. Maarten in augustus

St. Maarten in september

St. Maarten in oktober

St. Maarten in november

St. Maarten in december

 • Welke vliegvelden zijn er op St Maarten?

  Welke vliegvelden zijn er op St Maarten?

  Juliana Airport St. Maarten (SXM) is een belangrijke luchthaven in het Caribisch gebied. Er gaan directe vluchten vanaf Amsterdam, en er zijn lijnvluchten naar omliggende eilanden. Op de Franse noordelijke helft van het Eiland ligt het Saint Martin Airport, Grand Case-Espérance (SFG), de luchthavens liggen respectievelijk op 11 en 12 kilometer afstand van Philipsburg.

 • St. Maarten vakantie met kinderen

  St. Maarten vakantie met kinderen

  Op het schitterende St. Maarten tref je voldoende kindvriendelijke resorts en hotels die vaak ook over een speeltuin of kinderclub beschikken. Wanneer je een all inclusive verblijf boekt is de kidsclub of kinderopvang vaak al bij de prijs inbegrepen en kun je profiteren van kinderkorting. Ook handig: op het Nederlandse deel verstaan ze je gewoon in de kidsclub!

 • All inclusive St. Maarten vakantie?

  All inclusive St. Maarten vakantie?

  Een geschiktere bestemming voor een ontspannen all inclusive zonvakantie dan St. Maarten bestaat er bijna niet. Dit tropische paradijs is uitermate passend bij een huwelijksreis. Meerdere resorts bieden een all inclusive pakket aan en bij het RIU Palace St. Martin kun je zelfs 24 uur per dag ultra all inclusive genieten. Bij dit hotel geniet je van een privéstrand voor de deur! 

 • Strandvakantie St. Maarten: de beste reistijd

  Strandvakantie St. Maarten: de beste reistijd

  Op dit prachtige eiland schijnt de zon eigenlijk 365 dagen per jaar. Toch zijn er maanden die mooier zijn dan andere. De beste reistijd voor St. Maarten is in de regel van medio december / met kerst, tot en met mei / juni. Onze favoriete reisperiode: kies voor een vakantie in april dan is er namelijk ook het bruisende St. Maarten Carnaval of voor een bezoek eind februari / begin maart als de beroemde Heineken Regatta zeilrace is.

 • Goedkope vakantie St. Maarten

  Goedkope vakantie St. Maarten

  Voordelig vakantie op St. Maarten vieren? Je treft hier niet alleen luxe resorts maar ook kleine intieme hotels en B&B's zoals L' Esperance treft. Daarnaast kan je ook kiezen voor een verblijf in comfortabele hotel appartementen, bijvoorbeeld La Plantation: handig met een gezin of als je graag af en toe wilt koken! Tip: een zonvakantie in maart of april op St. Maarten is vaak relatief goedkoop, het is minder druk en het weer geweldig!

9 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 1.282,00

vakantie St. Maarten D-reizen

Voor jouw droomvakantie op St. Maarten boek je bij D-reizen eersteklasse hotels, die vrijwel allemaal op nog geen 300 meter van de hagelwitte stranden vandaan liggen. Je treft er altijd actuele aanbiedingen voor zowel Sint Maarten als St. Martin, de Franse helft van dit prachtige Caribische eiland. Ook luxe all inclusive St. Maarten vakanties!

9 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 1.724,00

vakantie St. Maarten TUI.nl

Genieten van een heerlijke vakantie op St. Maarten? Tussen de reizen van TUI naar St. Maarten tref je scherp geprijsde aanbiedingen voor een droomvakantie naar St. Maarten: van luxe all inclusive zonvakanties tot charmante hotels met 9-daagse vakantie aanbiedingen en last minutes naar St. Maarten! Het bovenstaande tarief voor een TUI vakantie Sint Maarten is excl. €40,- aan additionele kosten.

Vliegen naar St. Maarten?

Vliegtickets v.a. € 554,00

vliegennaar.nl

Vind hier alle vliegtickets naar Sint Maarten. Er is een luchthaven waar je op vliegt, namelijk Princes Juliana Airport. Je kunt direct naar St. Maarten vliegen, maar het kan ook zijn dat je een tussenstop maakt op Parijs.

Hotels op Sint Maarten?

Overnachtingen v.a. € 40,00

Hotel trivago
Liever zelf je verblijf regelen? Op Sint Maarten vind je kleine sfeervolle hotels maar ook zeer luxe all inclusive resorts en vakantiehuisjes direct aan het parelwitte strand. Accommodaties zijn jaar rond te boeken dankzij het gunstige klimaat.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 37,50

De Jong Intra

€ 25

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Boekingskosten

€ 19,50

Sunweb

€ 40

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 0

Buro Scanbrit

€ 35.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

andolives travel

€ 30.00

Boekingskosten

€ 25


€ 50

Bijkomende kosten


€ 40

De toeslagen van reisorganisaties op deze website zijn exclusief genoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de reisorganisatie..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 27-05-2024

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

4191
shares