Naar de zon in september!

Dit is de Top 7 voor zon in september! Vind de beste bestemmingen voor een zonvakantie in september op basis van het klimaat met daarbij de beste aanbiedingen. In deze maand schijnt de zon nog volop bij de mooie badplaatsen aan de Middellandse Zee.

1 . Zonvakantie bestemming van de maand: Malta

Malta

Malta is een heerlijke bestemming voor zinliefhebbers! De gemiddelde jaartemperatuur behoort tot de hoogste van heel Europa. Ontdek de prachtige baaien (leuk om te snorkelen) met fijne zandstranden op Malta of reis per ferry naar het charmante eiland Gozo. Malta is zowel geschikt voor rustzoekers als feestbeesten! Lees meer over Malta.

28°

Gemiddelde september

Aanbiedingen Malta voor september tref je v.a. € 356,00 bij:

2 . Karpathos

Karpathos

In het hoogseizoen naar de Middellandse Zee, maar toch weg van de massa? Dan is Karpathos een aanrader. Dit eilandje heeft het Griekse karakter nog echt behouden. Je vindt hier nog authentieke haventjes en verlaten strandjes. Tip: huur eens een auto en ga zelf op ontdekking! Lees meer over Karpathos.

27°

Gemiddelde september

Aanbiedingen Karpathos voor september tref je v.a. € 344,00 bij:

3 . Tenerife

Tenerife

Het grootste Canarische eiland staat bekend om zijn milde klimaat. Zeker het zuiden van het Tenerife, waar ook de meest bekende badplaatsen liggen, schijnt de zon ook echt heel vaak! Minder bekend is het prachtige Noorden en binnenland waar je veel natuurschoon, uitgestrekte plantages en slaperige dorpjes treft. Lees meer over Tenerife.

27°

Gemiddelde september

Aanbiedingen Tenerife voor september tref je v.a. € 324,00 bij:

4 . La Palma

La Palma

Het Canarische eiland La Palma is ideaal voor rustzoekers. De dichte bossen, groene bergen, kust en bloeiende natuur zorgt voor een ontspannen vakantie beleving. Op La Palma heb je alles, behalve massa-toerisme. Het weer is iedere maand van het jaar geschikt voor een vakantie, in de zomer gemiddeld 27 graden, in de winter gemiddeld 19 graden. Lees meer over La Palma.

28°

Gemiddelde september

Aanbiedingen La Palma voor september tref je v.a. € 414,00 bij:

5 . Menorca

Menorca

Menorca heeft nog de nodige stille baaitjes, mooie groene heuvels en is geliefd onder rustzoekers. Maar ook voor gezinnen met jonge kinderen is Menorca een aanrader o.a. vanwege de langzaam in zee aflopende stranden. Populaire badplaatsen met wat meer faciliteiten op Menorca zijn o.a. Cala’n Bosch en Arenal d’en Castell. Lees meer over Menorca.

27°

Gemiddelde september

Aanbiedingen Menorca voor september tref je v.a. € 370,00 bij:

6 . Samos

Samos

Een weekje op vakantie naar de zon? Het Griekse eiland Samos is een mooi en bijzonder groen eiland in de Egeïsche Zee. Je treft er een heerlijk klimaat, mooie romantische plekjes en heerlijke stranden. En Samos heeft voor iedereen portemonnee een passende accommodatie, van budget hotelletje tot luxe resort! Lees meer over Samos.

29°

Gemiddelde september

Aanbiedingen Samos voor september tref je v.a. € 393,00 bij:

7 . Bodrum

Bodrum

Bodrum is een zon zekere bestemming in het voor- en naseizoen. Deze sfeervolle badplaats aan de Egeïsche zee doet romantisch aan met haar witte huizen. Hier proef je nog de sfeer van het echte Turkije! Het is dan ook geen wonder dat Bodrum onder Nederlanders de eerste keuze is voor een tweede huis in Turkije. Lees meer over Bodrum.

29°

Gemiddelde september

Aanbiedingen Bodrum voor september tref je v.a. € 417,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3831
shares