Naar de zon in september!

Dit is de Top 7 voor zon in september! Vind de beste bestemmingen voor een zonvakantie in september op basis van het klimaat met daarbij de beste aanbiedingen. In deze maand schijnt de zon nog volop bij de mooie badplaatsen aan de Middellandse Zee.

1. Zonvakantie bestemming van de maand: Toscane

Toscane

Een vakantie naar zonnig Toscane staat garant voor genieten. Geniet van warme, lange zomers, schitterend landschap, de cultuur en natuurlijk het lekkere eten vergezeld door heerlijke streekwijnen. De Toscaanse kust is een aanrader met veel verschillende soorten veilige stranden. Boek jij dit jaar een mooi vakantiehuis of hotel in Toscane? Ontdek het hier! Lees meer over Toscane.

26°

Gemiddelde september

Aanbiedingen Toscane voor september tref je v.a. € 437,00 bij:

2. Samos

Samos

Een weekje op vakantie naar de zon? Het Griekse eiland Samos is een mooi en bijzonder groen eiland in de Egeïsche Zee. Je treft er een heerlijk klimaat, mooie romantische plekjes en heerlijke stranden. En Samos heeft voor iedereen portemonnee een passende accommodatie, van budget hotelletje tot luxe resort! Lees meer over Samos.

29°

Gemiddelde september

Aanbiedingen Samos voor september tref je v.a. € 447,00 bij:

3. Tenerife

Tenerife

Het grootste Canarische eiland staat bekend om zijn milde klimaat. Zeker het zuiden van het Tenerife, waar ook de meest bekende badplaatsen liggen, schijnt de zon ook echt heel vaak! Minder bekend is het prachtige Noorden en binnenland waar je veel natuurschoon, uitgestrekte plantages en slaperige dorpjes treft. Lees meer over Tenerife.

27°

Gemiddelde september

Aanbiedingen Tenerife voor september tref je v.a. € 356,00 bij:

4. Madeira

Madeira

Ervaar de eeuwige lente op Madeira. Dit Portugese eiland met mild klimaat is een natuurschone oase en ligt middenin de Atlantische Oceaan ten noorden van de Canarische Eilanden. Een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, rustzoekers en romantici! Een vakantie naar Madeira kan ieder moment van het jaar, zeker van mei tot november is het er heerlijk! Lees meer over Madeira.

25°

Gemiddelde september

Aanbiedingen Madeira voor september tref je v.a. € 329,00 bij:

5. Fuerteventura

Fuerteventura

Vulkanisch Fuerteventura behoort tot de Canarische Eilanden en heeft een zeer warm klimaat. Ideale bestemming voor een zonvakantie dus! Ook in de winter en herfst is het in Fuerteventura gemiddeld nog 20 graden en van mei tot en met oktober scoort het eiland een 9 + Sunfactor! Prachtig weer en een vaak wilde zee, dát is een vakantie op Fuerteventura. Lees meer over Fuerteventura.

26°

Gemiddelde september

Aanbiedingen Fuerteventura voor september tref je v.a. € 299,00 bij:

6. La Palma

La Palma

Het Canarische eiland La Palma is ideaal voor rustzoekers. De dichte bossen, groene bergen, kust en bloeiende natuur zorgt voor een ontspannen vakantie beleving. Op La Palma heb je alles, behalve massa-toerisme. Het weer is iedere maand van het jaar geschikt voor een vakantie, in de zomer gemiddeld 27 graden, in de winter gemiddeld 19 graden. Lees meer over La Palma.

26°

Gemiddelde september

Aanbiedingen La Palma voor september tref je v.a. € 355,00 bij:

7. Costa del Sol

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
0
shares