Ga naar de zon in augustus!

In de maand augustus wil je naar de zon, maar in het hoogseizoen is het soms een lastige opgave om een goede aanbieding te vinden voor een zonvakantie in augustus. Ook is het deze maand op bepaalde plaatsen misschien wel té warm. Lees de vakantietips!

1 . Zonvakantie bestemming van de maand: La Palma

La Palma

Het Canarische eiland La Palma is ideaal voor rustzoekers. De dichte bossen, groene bergen, kust en bloeiende natuur zorgt voor een ontspannen vakantie beleving. Op La Palma heb je alles, behalve massa-toerisme. Het weer is iedere maand van het jaar geschikt voor een vakantie, in de zomer gemiddeld 27 graden, in de winter gemiddeld 19 graden. Lees meer over La Palma.

28°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen La Palma voor augustus tref je v.a. € 362,00 bij:

2 . Sardinie

Sardinie

Sardinie is werkelijk prachtig. Hier vind je nog afgelegen baaien en de heerlijkste zandstranden. Het eiland zelf is groen en wonderschoon en op zeer veel plaatsen nog erg authentiek. Genieten doe je zeker van de Italiaanse keuken en de lokale specialiteiten. Maar ook van de zon, die hier nu overvloedig schijnt! Lees meer over Sardinie.

29°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen Sardinie voor augustus tref je v.a. € 431,00 bij:

3 . Tenerife

Tenerife

Het grootste Canarische eiland staat bekend om zijn milde klimaat. Zeker het zuiden van het Tenerife, waar ook de meest bekende badplaatsen liggen, schijnt de zon ook echt heel vaak! Minder bekend is het prachtige Noorden en binnenland waar je veel natuurschoon, uitgestrekte plantages en slaperige dorpjes treft. Lees meer over Tenerife.

29°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen Tenerife voor augustus tref je v.a. € 436,00 bij:

4 . Karpathos

Karpathos

In het hoogseizoen naar de Middellandse Zee, maar toch weg van de massa? Dan is Karpathos een aanrader. Dit eilandje heeft het Griekse karakter nog echt behouden. Je vindt hier nog authentieke haventjes en verlaten strandjes. Tip: huur eens een auto en ga zelf op ontdekking! Lees meer over Karpathos.

30°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen Karpathos voor augustus tref je v.a. € 441,00 bij:

5 . Madeira

Madeira

Ervaar de eeuwige lente op Madeira. Dit Portugese eiland met mild klimaat is een natuurschone oase en ligt middenin de Atlantische Oceaan ten noorden van de Canarische Eilanden. Een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, rustzoekers en romantici! Een vakantie naar Madeira kan ieder moment van het jaar, zeker van mei tot november is het er heerlijk! Lees meer over Madeira.

26°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen Madeira voor augustus tref je v.a. € 457,00 bij:

6 . Corsica

Corsica

De zon opzoeken in Corsica? In het voorjaar, de zomer en het najaar is deze Franse bestemming absoluut een aanrader voor een zonvakantie. Naast de overweldigende natuur die vele gezichten kent zal ook de Corsicaanse cultuur je zeker niet teleurstellen. Bezoek bijvoorbeeld het Scandola-reservaat, een van de meest unieke stukjes van dit eiland. Lees meer over Corsica.

26°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen Corsica voor augustus tref je v.a. € 600,00 bij:

7 . Menorca

Menorca

Menorca heeft nog de nodige stille baaitjes, mooie groene heuvels en is geliefd onder rustzoekers. Maar ook voor gezinnen met jonge kinderen is Menorca een aanrader o.a. vanwege de langzaam in zee aflopende stranden. Populaire badplaatsen met wat meer faciliteiten op Menorca zijn o.a. Cala’n Bosch en Arenal d’en Castell. Lees meer over Menorca.

31°

Gemiddelde augustus

Aanbiedingen Menorca voor augustus tref je v.a. € 469,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3831
shares