Naar de zon in juli!

Waar schijnt de zon in juli lijkt een makkelijke vraag, want veel bestemmingen zijn heerlijk zonnig deze maand, maar waar naartoe en voor welke periode in juli vind je de beste aanbiedingen? Lees over goedkoop de zon opzoeken in juli of bekijk zonvakantie in juli.

1 . Zonvakantie bestemming van de maand: Albufeira

Albufeira

Toe aan een zonvakantie? De badplaats Albufeira aan de Algarve heeft per jaar relatief veel zonuren. In het voor-, na- en zomerseizoen is een vakantie in Albufeira echt een aanrader. Het is een van de meest bruisende badplaatsen van Portugal met een gezellige boulevard, lange zandstranden en veel leuke winkels en restaurants. Lees meer over Albufeira.

28°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Albufeira voor juli tref je v.a. € 232,00 bij:

2 . Sicilie

Sicilie

Het Italiaanse eiland Sicilië scoort in deze maand een hoge Sunfactor. En niet alleen het weer is hier heerlijk, ook voor cultuur- en natuurliefhebbers is Sicilië een echte aanrader! Vooral op zoek naar lekker weer en genieten van de zon op Sicilië? Onderstaande reisorganisaties hebben nu veel aantrekkelijke aanbiedingen! Lees meer over Sicilie.

29°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Sicilie voor juli tref je v.a. € 356,00 bij:

3 . Sardinie

Sardinie

Sardinie is werkelijk prachtig. Hier vind je nog afgelegen baaien en de heerlijkste zandstranden. Het eiland zelf is groen en wonderschoon en op zeer veel plaatsen nog erg authentiek. Genieten doe je zeker van de Italiaanse keuken en de lokale specialiteiten. Maar ook van de zon, die hier nu overvloedig schijnt! Lees meer over Sardinie.

29°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Sardinie voor juli tref je v.a. € 631,00 bij:

4 . Curacao

Curacao

Naar de zon op Curacao? Het tropische klimaat en de warme temperatuur maken deze bestemming altijd geschikt voor een heerlijke zonvakantie, maar er zijn wel perioden met meer en minder zonuren! Ook heb je op Curacao te maken met een droog en nat seizoen. Leer meer over het klimaat bij de gemiddelde temperatuur! Lees meer over Curacao.

33°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Curacao voor juli tref je v.a. € 789,00 bij:

5 . Sunny Beach

Sunny Beach

Het zomerse strandvakantie walhalla 'Sunny Beach' doet haar naam eer aan. Zomers schijnt de zon veelvuldig en de prachtige zandstranden bieden de zonaanbidder de perfecte plaats om te zonnen, relaxen en een drankje te drinken. En 's avonds is de boulevard met de vele barretjes de place to be. Lees meer over Sunny Beach.

28°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Sunny Beach voor juli tref je v.a. € 204,00 bij:

6 . Gardameer

Gardameer

Het grootste meer van Italie is een populaire vakantie bestemming voor jong en oud. Vooral de zomers aan het Gardameer zijn uiterst geschikt voor actieve en relaxte zonvakanties. Juli is de maand met de minste kans op regen en met temperaturen die kunnen uitlopen tot bijna 30 graden, de ideale vakantiemaand. Lees meer over Gardameer.

29°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Gardameer voor juli tref je v.a. € 292,00 bij:

7 . Porec

Porec

Boek een zonvakantie naar de prachtige kustplaats Porec in Kroatie. Van mei t/m september tref het daar met schitterend vakantieweer en de temperatuur komt maar zelden boven de 27 graden. Ook cultuurliefhebbers zijn hier op de juiste plaats! Lees meer over Porec.

27°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Porec voor juli tref je v.a. € 387,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3934
shares