Naar de zon in juli!

Waar schijnt de zon in juli lijkt een makkelijke vraag, want veel bestemmingen zijn heerlijk zonnig deze maand, maar waar naartoe en voor welke periode in juli vind je de beste aanbiedingen? Lees over goedkoop de zon opzoeken in juli of bekijk zonvakantie in juli.

1 . Zonvakantie bestemming van de maand: Madeira

Madeira

Ervaar de eeuwige lente op Madeira. Dit Portugese eiland met mild klimaat is een natuurschone oase en ligt middenin de Atlantische Oceaan ten noorden van de Canarische Eilanden. Een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, rustzoekers en romantici! Een vakantie naar Madeira kan ieder moment van het jaar, zeker van mei tot november is het er heerlijk! Lees meer over Madeira.

geel reisadvies
25°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Madeira voor juli tref je v.a. € 426,00 bij:

2 . Sardinie

Sardinie

Sardinie is werkelijk prachtig. Hier vind je nog afgelegen baaien en de heerlijkste zandstranden. Het eiland zelf is groen en wonderschoon en op zeer veel plaatsen nog erg authentiek. Genieten doe je zeker van de Italiaanse keuken en de lokale specialiteiten. Maar ook van de zon, die hier nu overvloedig schijnt! Lees meer over Sardinie.

geel reisadvies
29°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Sardinie voor juli tref je v.a. € 631,00 bij:

3 . Sunny Beach

Sunny Beach

Het zomerse strandvakantie walhalla 'Sunny Beach' doet haar naam eer aan. Zomers schijnt de zon veelvuldig en de prachtige zandstranden bieden de zonaanbidder de perfecte plaats om te zonnen, relaxen en een drankje te drinken. En 's avonds is de boulevard met de vele barretjes de place to be. Lees meer over Sunny Beach.

geel reisadvies
28°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Sunny Beach voor juli tref je v.a. € 204,00 bij:

4 . Corsica

Corsica

De zon opzoeken in Corsica? In het voorjaar, de zomer en het najaar is deze Franse bestemming absoluut een aanrader voor een zonvakantie. Naast de overweldigende natuur die vele gezichten kent zal ook de Corsicaanse cultuur je zeker niet teleurstellen. Bezoek bijvoorbeeld het Scandola-reservaat, een van de meest unieke stukjes van dit eiland. Lees meer over Corsica.

geel reisadvies
26°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Corsica voor juli tref je v.a. € 644,00 bij:

5 . Samos

Samos

Een weekje op vakantie naar de zon? Het Griekse eiland Samos is een mooi en bijzonder groen eiland in de Egeïsche Zee. Je treft er een heerlijk klimaat, mooie romantische plekjes en heerlijke stranden. En Samos heeft voor iedereen portemonnee een passende accommodatie, van budget hotelletje tot luxe resort! Lees meer over Samos.

geel reisadvies
32°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Samos voor juli tref je v.a. € 496,00 bij:

6 . Malta

Malta

Malta is een heerlijke bestemming voor zinliefhebbers! De gemiddelde jaartemperatuur behoort tot de hoogste van heel Europa. Ontdek de prachtige baaien (leuk om te snorkelen) met fijne zandstranden op Malta of reis per ferry naar het charmante eiland Gozo. Malta is zowel geschikt voor rustzoekers als feestbeesten! Lees meer over Malta.

geel reisadvies
31°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Malta voor juli tref je v.a. € 403,00 bij:

7 . Azoren

Azoren

De eilandengroep de Azoren heeft een mild klimaat door de ligging in de Atlantische Oceaan. Het wordt er zelden echt heet of koud, met temperaturen jaarrond tussen de 18 - 25 graden Celsius. De ideale bestemming voor een actievere zonvakantie. Mede door de waanzinnige omgeving en het bijzondere natuurschoon. Lees meer over Azoren.

geel reisadvies
24°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Azoren voor juli tref je v.a. € 565,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3939
shares