Naar de zon in juni!

Ga naar de zon in juni! In deze Top 7 vind je het reisadvies voor een heerlijke vakantie in deze maand op basis van het klimaat en de beste aanbiedingen voor een zonvakantie in juni. Veel bestemmingen zijn uitstekend voor een zonnige break in het voorseizoen.

1 . Zonvakantie bestemming van de maand: Malta

Malta

Malta is een heerlijke bestemming voor zinliefhebbers! De gemiddelde jaartemperatuur behoort tot de hoogste van heel Europa. Ontdek de prachtige baaien (leuk om te snorkelen) met fijne zandstranden op Malta of reis per ferry naar het charmante eiland Gozo. Malta is zowel geschikt voor rustzoekers als feestbeesten! Lees meer over Malta.

groen reisadvies
27°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Malta voor juni tref je v.a. € 379,00 bij:

2 . Gran Canaria

Gran Canaria

Even lekker naar de zon? Het subtropische Gran Canaria is een heerlijke bestemming waar het kwik eigenlijk het hele jaar niet onder de 20 graden komt. In deze maand is Gran Canaria echter een topbestemming en krijgt van ons een hele hoge Sunfactor. Reken maar gemiddeld op 9 a 10 uren zon per dag! Lees meer over Gran Canaria.

groen reisadvies
25°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Gran Canaria voor juni tref je v.a. € 240,00 bij:

3 . Samos

Samos

Een weekje op vakantie naar de zon? Het Griekse eiland Samos is een mooi en bijzonder groen eiland in de Egeïsche Zee. Je treft er een heerlijk klimaat, mooie romantische plekjes en heerlijke stranden. En Samos heeft voor iedereen portemonnee een passende accommodatie, van budget hotelletje tot luxe resort! Lees meer over Samos.

groen reisadvies
30°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Samos voor juni tref je v.a. € 391,00 bij:

4 . Zakynthos

Zakynthos

Het eiland Zakynthos is een prachtige vakantie bestemming voor wie van authentiek Grieks houdt. Naast helder zeewater, heerlijke stranden en gezellige tavernes biedt Zakynthos ook veel mogelijkheden voor excursies en uitstapjes. Maak bijvoorbeeld een avontuurlijke boottocht naar het scheepswrak... Lees meer over Zakynthos.

groen reisadvies
28°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Zakynthos voor juni tref je v.a. € 343,00 bij:

5 . La Palma

La Palma

Het Canarische eiland La Palma is ideaal voor rustzoekers. De dichte bossen, groene bergen, kust en bloeiende natuur zorgt voor een ontspannen vakantie beleving. Op La Palma heb je alles, behalve massa-toerisme. Het weer is iedere maand van het jaar geschikt voor een vakantie, in de zomer gemiddeld 27 graden, in de winter gemiddeld 19 graden. Lees meer over La Palma.

groen reisadvies
26°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen La Palma voor juni tref je v.a. € 397,00 bij:

6 . Mallorca

Mallorca

Het eiland Mallorca, ook wel Majorca genoemd, behoort tot de favoriete bestemmingen van gezinnen voor een zonvakantie met kinderen. Het is een relatief groot eiland met prachtige stranden en levendige badplaatsen. Vanwege het milde, mediterrane klimaat zijn er zelfs mensen die Mallorca uitkiezen om te overwinteren. Lees meer over Mallorca.

groen reisadvies
25°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Mallorca voor juni tref je v.a. € 297,00 bij:

7 . Kefalonia

Kefalonia

Het Griekse eiland Kefalonia is steeds populairder aan het worden, maar het echte massatoerisme zul je op dit eiland zeker nog niet vinden. Het voorjaar is super mooi op Kefalonia. Het staat prachtig in bloei en het weer is heerlijk voor een zonvakantie. Lees meer over Kefalonia.

groen reisadvies
28°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Kefalonia voor juni tref je v.a. € 284,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares