Naar de zon in juni!

Ga naar de zon in juni! In deze Top 7 vind je het reisadvies voor een heerlijke vakantie in deze maand op basis van het klimaat en de beste aanbiedingen voor een zonvakantie in juni. Veel bestemmingen zijn uitstekend voor een zonnige break in het voorseizoen.

1 . Zonvakantie bestemming van de maand: Malta

Malta

Malta is een heerlijke bestemming voor zinliefhebbers! De gemiddelde jaartemperatuur behoort tot de hoogste van heel Europa. Ontdek de prachtige baaien (leuk om te snorkelen) met fijne zandstranden op Malta of reis per ferry naar het charmante eiland Gozo. Malta is zowel geschikt voor rustzoekers als feestbeesten! Lees meer over Malta.

geel reisadvies
27°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Malta voor juni tref je v.a. € 379,00 bij:

2 . Tenerife

Tenerife

Het grootste Canarische eiland staat bekend om zijn milde klimaat. Zeker het zuiden van het Tenerife, waar ook de meest bekende badplaatsen liggen, schijnt de zon ook echt heel vaak! Minder bekend is het prachtige Noorden en binnenland waar je veel natuurschoon, uitgestrekte plantages en slaperige dorpjes treft. Lees meer over Tenerife.

geel reisadvies
25°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Tenerife voor juni tref je v.a. € 291,00 bij:

3 . Samos

Samos

Een weekje op vakantie naar de zon? Het Griekse eiland Samos is een mooi en bijzonder groen eiland in de Egeïsche Zee. Je treft er een heerlijk klimaat, mooie romantische plekjes en heerlijke stranden. En Samos heeft voor iedereen portemonnee een passende accommodatie, van budget hotelletje tot luxe resort! Lees meer over Samos.

geel reisadvies
30°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Samos voor juni tref je v.a. € 391,00 bij:

4 . Zakynthos

Zakynthos

Het eiland Zakynthos is een prachtige vakantie bestemming voor wie van authentiek Grieks houdt. Naast helder zeewater, heerlijke stranden en gezellige tavernes biedt Zakynthos ook veel mogelijkheden voor excursies en uitstapjes. Maak bijvoorbeeld een avontuurlijke boottocht naar het scheepswrak... Lees meer over Zakynthos.

geel reisadvies
28°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Zakynthos voor juni tref je v.a. € 343,00 bij:

5 . La Palma

La Palma

Het Canarische eiland La Palma is ideaal voor rustzoekers. De dichte bossen, groene bergen, kust en bloeiende natuur zorgt voor een ontspannen vakantie beleving. Op La Palma heb je alles, behalve massa-toerisme. Het weer is iedere maand van het jaar geschikt voor een vakantie, in de zomer gemiddeld 27 graden, in de winter gemiddeld 19 graden. Lees meer over La Palma.

geel reisadvies
26°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen La Palma voor juni tref je v.a. € 397,00 bij:

6 . Lesbos

Lesbos

Een fijne zonvakantie? Lesbos is een Grieks eiland vlak voor de kust van Turkije dat niet alleen fijne stranden heeft maar ook bekend staat om het mooie afwisselende landschap. In voorjaar en najaar, als het nog niet te warm is, trekt het eiland dan ook veel wandelaars. Een andere natuurlijke attractie van het eiland zijn de vele warmwaterbronnen. Lees meer over Lesbos.

geel reisadvies
29°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Lesbos voor juni tref je v.a. € 246,00 bij:

7 . Kefalonia

Kefalonia

Het Griekse eiland Kefalonia is steeds populairder aan het worden, maar het echte massatoerisme zul je op dit eiland zeker nog niet vinden. Het voorjaar is super mooi op Kefalonia. Het staat prachtig in bloei en het weer is heerlijk voor een zonvakantie. Lees meer over Kefalonia.

geel reisadvies
28°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Kefalonia voor juni tref je v.a. € 284,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3939
shares