Naar de zon in juni!

Ga naar de zon in juni! In deze Top 7 vind je het reisadvies voor een heerlijke vakantie in deze maand op basis van het klimaat en de beste aanbiedingen voor een zonvakantie in juni. Veel bestemmingen zijn uitstekend voor een zonnige break in het voorseizoen.

1 . Zonvakantie bestemming van de maand: La Palma

La Palma

Het Canarische eiland La Palma is ideaal voor rustzoekers. De dichte bossen, groene bergen, kust en bloeiende natuur zorgt voor een ontspannen vakantie beleving. Op La Palma heb je alles, behalve massa-toerisme. Het weer is iedere maand van het jaar geschikt voor een vakantie, in de zomer gemiddeld 27 graden, in de winter gemiddeld 19 graden. Lees meer over La Palma.

26°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen La Palma voor juni tref je v.a. € 397,00 bij:

2 . Belek

Belek

Een vakantie naar Belek staat garant voor eerste klas genieten. Dit vakantieoord aan de Turkse Riviera biedt alle ingredienten voor een geslaagde vakantie. Van luxe beach resorts tot privéstranden, entertainment en sport. Wist je dat Belek een waar paradijs is voor golfers? Jaarlijks verwelkomen de hotels met groene golfbanen talloze golf fanaten! Lees meer over Belek.

30°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Belek voor juni tref je v.a. € 393,00 bij:

3 . Cyprus

Cyprus

Op vakantie naar Cyprus? Dit prachtige eiland in de Middellandse Zee is de geboorteplaats van de Griekse godin Aphrodite. In het zuiden geniet je van een zonvakantie op het Griekse deel van Cyprus en in het noorden van zon, zee en strand aan het Turkse deel. Zonnebaden aan de heldere, azuurblauwe zee kun je afwisselen met het bezoeken van archeologische schatten. Lees meer over Cyprus.

28°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Cyprus voor juni tref je v.a. € 363,00 bij:

4 . Madeira

Madeira

Ervaar de eeuwige lente op Madeira. Dit Portugese eiland met mild klimaat is een natuurschone oase en ligt middenin de Atlantische Oceaan ten noorden van de Canarische Eilanden. Een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, rustzoekers en romantici! Een vakantie naar Madeira kan ieder moment van het jaar, zeker van mei tot november is het er heerlijk! Lees meer over Madeira.

24°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Madeira voor juni tref je v.a. € 372,00 bij:

5 . Tenerife

Tenerife

Het grootste Canarische eiland staat bekend om zijn milde klimaat. Zeker het zuiden van het Tenerife, waar ook de meest bekende badplaatsen liggen, schijnt de zon ook echt heel vaak! Minder bekend is het prachtige Noorden en binnenland waar je veel natuurschoon, uitgestrekte plantages en slaperige dorpjes treft. Lees meer over Tenerife.

25°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Tenerife voor juni tref je v.a. € 291,00 bij:

6 . Costa del Sol

Costa del Sol

Waar is het mooi weer in mei? Aan de Costa del Sol hoef je niet te twijfelen! Nog niet zo bloedheet als in de zomervakantie (en dus prima als je ook graag iets van de mooie Spaanse steden wil zien). Maar in de regel is het hier wel heerlijk in je t-shirt op het terras weer. Genieten dus! Lees meer over Costa del Sol.

27°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Costa del Sol voor juni tref je v.a. € 241,00 bij:

7 . Chalkidiki

Chalkidiki

Minder bekend, maar toch een bestemming waar je een aantal maanden per jaar fantastisch weer treft is Chalkidiki. De goudgele zandstrandjes met azuurblauwe zee behoren tot de mooiste van heel Griekenland. En niet alleen het weer is hier heerlijk, ook voor cultuur- en natuurliefhebbers is Chalkidiki een echte aanrader! Lees meer over Chalkidiki.

27°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Chalkidiki voor juni tref je v.a. € 356,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3831
shares