Naar de zon in juni!

Ga naar de zon in juni! In deze Top 7 vind je het reisadvies voor een heerlijke vakantie in deze maand op basis van het klimaat en de beste aanbiedingen voor een zonvakantie in juni. Veel bestemmingen zijn uitstekend voor een zonnige break in het voorseizoen.

1 . Zonvakantie bestemming van de maand: Albufeira

Albufeira

Toe aan een zonvakantie? De badplaats Albufeira aan de Algarve heeft per jaar relatief veel zonuren. In het voor-, na- en zomerseizoen is een vakantie in Albufeira echt een aanrader. Het is een van de meest bruisende badplaatsen van Portugal met een gezellige boulevard, lange zandstranden en veel leuke winkels en restaurants. Lees meer over Albufeira.

28°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Albufeira voor juni tref je v.a. € 232,00 bij:

2 . Sardinie

Sardinie

Sardinie is werkelijk prachtig. Hier vind je nog afgelegen baaien en de heerlijkste zandstranden. Het eiland zelf is groen en wonderschoon en op zeer veel plaatsen nog erg authentiek. Genieten doe je zeker van de Italiaanse keuken en de lokale specialiteiten. Maar ook van de zon, die hier nu overvloedig schijnt! Lees meer over Sardinie.

26°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Sardinie voor juni tref je v.a. € 542,00 bij:

3 . Sicilie

Sicilie

Het Italiaanse eiland Sicilië scoort in deze maand een hoge Sunfactor. En niet alleen het weer is hier heerlijk, ook voor cultuur- en natuurliefhebbers is Sicilië een echte aanrader! Vooral op zoek naar lekker weer en genieten van de zon op Sicilië? Onderstaande reisorganisaties hebben nu veel aantrekkelijke aanbiedingen! Lees meer over Sicilie.

26°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Sicilie voor juni tref je v.a. € 290,00 bij:

4 . Gardameer

Gardameer

Het grootste meer van Italie is een populaire vakantie bestemming voor jong en oud. Vooral de zomers aan het Gardameer zijn uiterst geschikt voor actieve en relaxte zonvakanties. Juli is de maand met de minste kans op regen en met temperaturen die kunnen uitlopen tot bijna 30 graden, de ideale vakantiemaand. Lees meer over Gardameer.

26°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Gardameer voor juni tref je v.a. € 210,00 bij:

5 . Algarve

Algarve

Lees meer over Algarve.

28°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Algarve voor juni tref je v.a. € 259,00 bij:

6 . Porec

Porec

Boek een zonvakantie naar de prachtige kustplaats Porec in Kroatie. Van mei t/m september tref het daar met schitterend vakantieweer en de temperatuur komt maar zelden boven de 27 graden. Ook cultuurliefhebbers zijn hier op de juiste plaats! Lees meer over Porec.

25°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Porec voor juni tref je v.a. € 237,00 bij:

7 . Sunny Beach

Sunny Beach

Het zomerse strandvakantie walhalla 'Sunny Beach' doet haar naam eer aan. Zomers schijnt de zon veelvuldig en de prachtige zandstranden bieden de zonaanbidder de perfecte plaats om te zonnen, relaxen en een drankje te drinken. En 's avonds is de boulevard met de vele barretjes de place to be. Lees meer over Sunny Beach.

25°

Gemiddelde juni

Aanbiedingen Sunny Beach voor juni tref je v.a. € 204,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3934
shares