Naar de zon in mei!

Naar de zon in mei? Ontdek hier ons klimatologisch reisadvies voor vakanties naar de zon in mei! Deze lentemaand is een populaire periode voor zonvakanties,omdat men weg wil in de meivakantie en het op veel bestemmingen nu heerlijk zacht zomerweer is!

1. Zonvakantie bestemming van de maand: Samos

Samos

Een weekje op vakantie naar de zon? Het Griekse eiland Samos is een mooi en bijzonder groen eiland in de Egeïsche Zee. Je treft er een heerlijk klimaat, mooie romantische plekjes en heerlijke stranden. En Samos heeft voor iedereen portemonnee een passende accommodatie, van budget hotelletje tot luxe resort! Lees meer over Samos.

25°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Samos voor mei tref je v.a. € 292,00 bij:

2. Kos

Kos

Het eiland Kos is een aantal maanden van het jaar werkelijk een heerlijke bestemming. Het heeft erg fijne zandstranden, gezellige stadjes en een mooi achterland dat je goed kunt verkennen. Het bruisende Kos-Stad heeft ook nog eens een gezellig uitgaansleven en veel restaurantjes direct aan het strand. Lees meer over Kos.

26°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Kos voor mei tref je v.a. € 158,00 bij:

3. Kaapverdie

Kaapverdie

Er zijn maar weinig vakantiebestemmingen waarvan je kunt zeggen dat het weer er altijd goed is. Kaapverdië is echter zo'n uitzondering op slechts een 6 uur vliegen. Deze eilanden halen een gemiddelde Sunfactor van 9,1 en scoren geen enkele maand lager dan 8,6. Geweldig dus voor wie een zonzekere bestemming zoekt! Lees meer over Kaapverdie.

26°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Kaapverdie voor mei tref je v.a. € 449,00 bij:

4. Costa del Sol

5. Zakynthos

Zakynthos

Het eiland Zakynthos is een prachtige vakantie bestemming voor wie van authentiek Grieks houdt. Naast helder zeewater, heerlijke stranden en gezellige tavernes biedt Zakynthos ook veel mogelijkheden voor excursies en uitstapjes. Maak bijvoorbeeld een avontuurlijke boottocht naar het scheepswrak... Lees meer over Zakynthos.

24°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Zakynthos voor mei tref je v.a. € 343,00 bij:

6. Corfu

Corfu

Op slechts 3 uurtjes vliegen ligt het Griekse eiland Corfu. Heerlijke temperaturen, een prachtige omgeving en een azuurblauwe zee kenmerken Corfu. Op dit eiland kun je nog genieten van het authentieke Griekenland. Bezoek zeker één van de prachtige en verlaten baaien. Lees meer over Corfu.

24°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Corfu voor mei tref je v.a. € 368,00 bij:

7. Karpathos

Karpathos

In het hoogseizoen naar de Middellandse Zee, maar toch weg van de massa? Dan is Karpathos een aanrader. Dit eilandje heeft het Griekse karakter nog echt behouden. Je vindt hier nog authentieke haventjes en verlaten strandjes. Tip: huur eens een auto en ga zelf op ontdekking! Lees meer over Karpathos.

23°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Karpathos voor mei tref je v.a. € 378,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
0
shares