Naar de zon in mei!

Naar de zon in mei? Ontdek hier ons klimatologisch reisadvies voor vakanties naar de zon in mei! Deze lentemaand is een populaire periode voor zonvakanties,omdat men weg wil in de meivakantie en het op veel bestemmingen nu heerlijk zacht zomerweer is!

1 . Zonvakantie bestemming van de maand: Kos

Kos

Het eiland Kos is in deze tijd van het jaar werkelijk een heerlijke bestemming. Het heeft erg fijne zandstranden, gezellige stadjes en een mooi achterland dat je goed kunt verkennen. Het bruisende Kos-Stad heeft ook nog eens een gezellig uitgaansleven en veel restaurantjes direct aan het strand. Lees meer over Kos.

groen reisadvies
26°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Kos voor mei tref je v.a. € 249,00 bij:

2 . Kaapverdie

Kaapverdie

Er zijn maar weinig vakantiebestemmingen waarvan je kunt zeggen dat het weer er altijd goed is. Kaapverdiƫ is echter zo'n uitzondering op slechts een 6 uur vliegen. Deze eilanden halen een gemiddelde Sunfactor van 9,1 en scoren geen enkele maand lager dan 8,6. Geweldig dus voor wie een zonzekere bestemming zoekt! Lees meer over Kaapverdie.

geel reisadvies
26°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Kaapverdie voor mei tref je v.a. € 562,00 bij:

3 . Cyprus

Cyprus

Op vakantie naar Cyprus? Dit prachtige eiland in de Middellandse Zee is de geboorteplaats van de Griekse godin Aphrodite. In het zuiden geniet je van een zonvakantie op het Griekse deel van Cyprus en in het noorden van zon, zee en strand aan het Turkse deel. Zonnebaden aan de heldere, azuurblauwe zee kun je afwisselen met het bezoeken van archeologische schatten. Lees meer over Cyprus.

groen reisadvies
26°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Cyprus voor mei tref je v.a. € 349,00 bij:

4 . Gran Canaria

Gran Canaria

Even lekker naar de zon? Het subtropische Gran Canaria is een heerlijke bestemming waar het kwik eigenlijk het hele jaar niet onder de 20 graden komt. In deze maand is Gran Canaria echter een topbestemming en krijgt van ons een hele hoge Sunfactor. Reken maar gemiddeld op 9 a 10 uren zon per dag! Lees meer over Gran Canaria.

groen reisadvies
24°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Gran Canaria voor mei tref je v.a. € 287,00 bij:

5 . Bonaire

Bonaire

Bonaire is het hele jaar tropisch warm en de zon schijnt gemiddeld minimaal zo'n 8 uur. Zeker in het voorjaar valt er weinig regen en is het perfect weer voor een zonvakantie. Bonaire en het bijbehorende Klein Bonaire hebben uitstekende spots voor duikliefhebbers. Zeker een aanrader voor een duikvakantie! Lees meer over Bonaire.

groen reisadvies
33°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Bonaire voor mei tref je v.a. € 779,00 bij:

6 . Belize

Belize

Belize is bekend om zijn prachtige tropische eilanden en unieke onderwaterwereld. Gemaakt om te relaxen en te genieten van de zon, te snorkelen en duiken. Tip: combineer een paar dagen heerlijk ontspannen aan de parelwitte stranden met een bezoek aan de mooie natuurreservaten en oude Maya ruines! Lees meer over Belize.

geel reisadvies
31°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Belize voor mei tref je v.a. € 1.182,00 bij:

7 . Madeira

Madeira

Ervaar de eeuwige lente op Madeira. Dit Portugese eiland met mild klimaat is een natuurschone oase en ligt middenin de Atlantische Oceaan ten noorden van de Canarische Eilanden. Een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, rustzoekers en romantici! Een vakantie naar Madeira kan ieder moment van het jaar, zeker van mei tot november is het er heerlijk! Lees meer over Madeira.

groen reisadvies
23°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Madeira voor mei tref je v.a. € 471,00 bij:

Wat is het warmste Griekse eiland in mei? Meer over Rhodos en andere supertips voor mei:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares