Naar de zon in mei!

Naar de zon in mei? Ontdek hier ons klimatologisch reisadvies voor vakanties naar de zon in mei! Deze lentemaand is een populaire periode voor zonvakanties,omdat men weg wil in de meivakantie en het op veel bestemmingen nu heerlijk zacht zomerweer is!

1 . Zonvakantie bestemming van de maand: Rhodos

Rhodos

Naar de zon op Rhodos? In voorjaar, zomer en najaar is dit eiland een heerlijke bestemming voor een zonvakantie. Het herbergt de ideale mix voor natuur- en cultuurliefhebbers, is een van de groenste eilanden van Griekenland en de lokale geschiedenis, Griekse cultuur en vriendelijke bevolking maken je zonvakantie hier compleet. Lees meer over Rhodos.

26°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Rhodos voor mei tref je v.a. € 267,00 bij:

2 . Kaapverdie

Kaapverdie

Er zijn maar weinig vakantiebestemmingen waarvan je kunt zeggen dat het weer er altijd goed is. Kaapverdië is echter zo'n uitzondering op slechts een 6 uur vliegen. Deze eilanden halen een gemiddelde Sunfactor van 9,1 en scoren geen enkele maand lager dan 8,6. Geweldig dus voor wie een zonzekere bestemming zoekt! Lees meer over Kaapverdie.

26°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Kaapverdie voor mei tref je v.a. € 440,00 bij:

3 . Cyprus

Cyprus

Op vakantie naar Cyprus? Dit prachtige eiland in de Middellandse Zee is de geboorteplaats van de Griekse godin Aphrodite. In het zuiden geniet je van een zonvakantie op het Griekse deel van Cyprus en in het noorden van zon, zee en strand aan het Turkse deel. Zonnebaden aan de heldere, azuurblauwe zee kun je afwisselen met het bezoeken van archeologische schatten. Lees meer over Cyprus.

26°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Cyprus voor mei tref je v.a. € 349,00 bij:

4 . Samos

Samos

Een weekje op vakantie naar de zon? Het Griekse eiland Samos is een mooi en bijzonder groen eiland in de Egeïsche Zee. Je treft er een heerlijk klimaat, mooie romantische plekjes en heerlijke stranden. En Samos heeft voor iedereen portemonnee een passende accommodatie, van budget hotelletje tot luxe resort! Lees meer over Samos.

25°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Samos voor mei tref je v.a. € 371,00 bij:

5 . Belek

Belek

Een vakantie naar Belek staat garant voor eerste klas genieten. Dit vakantieoord aan de Turkse Riviera biedt alle ingredienten voor een geslaagde vakantie. Van luxe beach resorts tot privéstranden, entertainment en sport. Wist je dat Belek een waar paradijs is voor golfers? Jaarlijks verwelkomen de hotels met groene golfbanen talloze golf fanaten! Lees meer over Belek.

26°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Belek voor mei tref je v.a. € 509,00 bij:

6 . Costa del Sol

Costa del Sol

Waar is het mooi weer in mei? Aan de Costa del Sol hoef je niet te twijfelen! Nog niet zo bloedheet als in de zomervakantie (en dus prima als je ook graag iets van de mooie Spaanse steden wil zien). Maar in de regel is het hier wel heerlijk in je t-shirt op het terras weer. Genieten dus! Lees meer over Costa del Sol.

23°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Costa del Sol voor mei tref je v.a. € 334,00 bij:

7 . Chalkidiki

Chalkidiki

Minder bekend, maar toch een bestemming waar je een aantal maanden per jaar fantastisch weer treft is Chalkidiki. De goudgele zandstrandjes met azuurblauwe zee behoren tot de mooiste van heel Griekenland. En niet alleen het weer is hier heerlijk, ook voor cultuur- en natuurliefhebbers is Chalkidiki een echte aanrader! Lees meer over Chalkidiki.

24°

Gemiddelde mei

Aanbiedingen Chalkidiki voor mei tref je v.a. € 326,00 bij:

Wat is het warmste Griekse eiland in mei? Meer over Rhodos en andere supertips voor mei:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3934
shares