Zonnige zomervakantie bestemmingen

Naar de zon in de zomervakantie? Bekijk zeker eens deze top 7 vliegvakanties in de zomer incl. prijzen en aanbiedingen in de meest populaire vakantie periode van het jaar. Waar is het lekker weer en waar is het misschien net iets té heet?

1 . Samos

Samos

Op Samos staat genieten van zon, zee en strand centraal in de zomervakantie. Dit vriendelijke, groene eiland heeft relatief kleinschalige accommodaties en veel kleinere strandjes. Je kunt er heerlijk en sfeervol eten in de vele taverns. Huur zeker een auto om ook het mooie binnenland te verkennen! Lees meer over Samos.

groen reisadvies
32°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Samos voor juli tref je v.a. € 387,00 bij:

2 . Madeira

Madeira

Het fijne van de zomer op Madeira is dat het wel warm en zonnig is maar niet heet. Ideaal dus als je nog iets wilt doen op vakantie: wandelen of fietsen, de mooie natuur of leuke plaatsjes ontdekken! Ook met baby's, peuters en kleine kinderen een ideaal klimaat en rustige, kindvriendelijke bestemming. Lees meer over Madeira.

groen reisadvies
25°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Madeira voor juli tref je v.a. € 434,00 bij:

3 . Sardinie

Sardinie

Als je in de zomervakantie wilt genieten van heerlijk zonnig weer, Italiaanse gastvrijheid, rust, ongerepte baaien en een prachtige natuur, dan is Sardinie the place to be. Dit eiland is een aanrader voor gezinnen en stelletjes die op zoek zijn naar een romantische zomervakantie bestemming. Lees meer over Sardinie.

groen reisadvies
29°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Sardinie voor juli tref je v.a. € 375,00 bij:

4 . Toscane

Toscane

Een heerlijk klimaat, schitterende natuur, een rijke cultuur en de fantastische Italiaanse keuken: de Toscane heeft echt alles in huis voor een geweldige zomervakantie. Tel daar enkele van de mooiste steden van Europa en schitterende stranden bij op en jouw keuze voor de zomer is gemaakt! Lees meer over Toscane.

groen reisadvies
30°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Toscane voor juli tref je v.a. € 394,00 bij:

5 . Corfu

Corfu

Op zoek naar een mooie zomervakantie bestemming? Corfu is geweldig voor de echte zonaanbidders! Hier is het altijd mooi weer in juli of augustus: de kans op regen is nihil en gemiddeld is het overdag een fijne 31 graden Celsius. Overigens heeft het eiland ook de nodige bezienswaardigheden. En je kunt er heerlijk eten in de vele Griekse tavernes! Lees meer over Corfu.

groen reisadvies
31°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Corfu voor juli tref je v.a. € 359,00 bij:

6 . Azoren

Azoren

Zoek je voor de zomervakantie een land waar het lekker weer is maar waar je ook nog iets kunt ontdekken? De zonnige Portugese Azoren zijn landschappelijk bijzonder mooi. Op deze eilandengroep in de Atlantische Oceaan tref je paradijselijke stranden en een schitterende natuur. Je kunt er zelfs walvissen spotten! Lees meer over Azoren.

groen reisadvies
24°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Azoren voor juli tref je v.a. € 626,00 bij:

7 . Kefalonia

Kefalonia

Een heerlijk ontspannen zomervakantie op een authentiek Grieks eiland? Of je nu kiest voor een verblijf in een sfeervol vakantiehuis of appartement of een all inclusive vakantie, Kefalonia is een aantrekkelijke optie! Lees meer over Kefalonia.

groen reisadvies
31°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Kefalonia voor juli tref je v.a. € 448,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares