Zonnige zomervakantie bestemmingen

Naar de zon in de zomervakantie? Bekijk zeker eens deze top 7 vliegvakanties in de zomer incl. prijzen en aanbiedingen in de meest populaire vakantie periode van het jaar. Waar is het lekker weer en waar is het misschien net iets té heet?

1 . Madeira

Madeira

Het fijne van de zomer op Madeira is dat het wel warm en zonnig is maar niet heet. Ideaal dus als je nog iets wilt doen op vakantie: wandelen of fietsen, de mooie natuur of leuke plaatsjes ontdekken! Ook met baby's, peuters en kleine kinderen een ideaal klimaat en rustige, kindvriendelijke bestemming. Lees meer over Madeira.

groen reisadvies
25°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Madeira voor juli tref je v.a. € 434,00 bij:

2 . Mallorca

Mallorca

Een heerlijk klimaat, prachtige zandstranden, een bruisend uitgaansleven, authentieke dorpjes en romantische fruitboomgaarden. Voor een zomervakantie is het Spaanse eiland Mallorca een echte aanrader. Strandliefhebber? Bezoek Platja 's Amarador bij Porto Petro, prachtig! Lees meer over Mallorca.

groen reisadvies
28°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Mallorca voor juli tref je v.a. € 289,00 bij:

3 . Sardinie

Sardinie

Als je in de zomervakantie wilt genieten van heerlijk zonnig weer, Italiaanse gastvrijheid, rust, ongerepte baaien en een prachtige natuur, dan is Sardinie the place to be. Dit eiland is een aanrader voor gezinnen en stelletjes die op zoek zijn naar een romantische zomervakantie bestemming. Lees meer over Sardinie.

groen reisadvies
29°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Sardinie voor juli tref je v.a. € 375,00 bij:

4 . Lanzarote

Lanzarote

Dit prachtige Canarische eiland heeft juist in de zomervakantie een heerlijk klimaat. Met een gemiddelde 27 graden geniet je elke dag volop van zee en strand, maar het is niet te heet om ook iets van het mooie binnenland te ontdekken. En Lanzarote is maar goed 4 uur vliegen vanuit Nederland! Lees meer over Lanzarote.

groen reisadvies
27°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Lanzarote voor juli tref je v.a. € 482,00 bij:

5 . Azoren

Azoren

Zoek je voor de zomervakantie een land waar het lekker weer is maar waar je ook nog iets kunt ontdekken? De zonnige Portugese Azoren zijn landschappelijk bijzonder mooi. Op deze eilandengroep in de Atlantische Oceaan tref je paradijselijke stranden en een schitterende natuur. Je kunt er zelfs walvissen spotten! Lees meer over Azoren.

groen reisadvies
24°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Azoren voor juli tref je v.a. € 626,00 bij:

6 . Kefalonia

Kefalonia

Een heerlijk ontspannen zomervakantie op een authentiek Grieks eiland? Of je nu kiest voor een verblijf in een sfeervol vakantiehuis of appartement of een all inclusive vakantie, Kefalonia is een aantrekkelijke optie! Lees meer over Kefalonia.

groen reisadvies
31°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Kefalonia voor juli tref je v.a. € 448,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares