Zonnige zomervakantie bestemmingen

Naar de zon in de zomervakantie? Bekijk zeker eens deze top 7 vliegvakanties in de zomer incl. prijzen en aanbiedingen in de meest populaire vakantie periode van het jaar. Waar is het lekker weer en waar is het misschien net iets té heet?

1 . Tenerife

Tenerife

Het subtropische klimaat van Tenerife zorgt voor gematigde temperaturen in hartje zomer. Het is gemiddeld 27°C en er staat op dit Canarische eiland altijd een briesje. Playa de las Americas en Los Cristianos trekken zomers de meeste jongeren, terwijl het achterland ook in de zomervakantie een oase van rust is. Lees meer over Tenerife.

27°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Tenerife voor juli tref je v.a. € 402,00 bij:

2 . Lanzarote

Lanzarote

Dit prachtige Canarische eiland heeft juist in de zomervakantie een heerlijk klimaat. Met een gemiddelde 27 graden geniet je elke dag volop van zee en strand, maar het is niet te heet om ook iets van het mooie binnenland te ontdekken. En Lanzarote is maar goed 4 uur vliegen vanuit Nederland! Lees meer over Lanzarote.

27°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Lanzarote voor juli tref je v.a. € 482,00 bij:

3 . Samos

Samos

Op Samos staat genieten van zon, zee en strand centraal in de zomervakantie. Dit vriendelijke, groene eiland heeft relatief kleinschalige accommodaties en veel kleinere strandjes. Je kunt er heerlijk en sfeervol eten in de vele taverns. Huur zeker een auto om ook het mooie binnenland te verkennen! Lees meer over Samos.

32°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Samos voor juli tref je v.a. € 387,00 bij:

4 . Madeira

Madeira

Het fijne van de zomer op Madeira is dat het wel warm en zonnig is maar niet heet. Ideaal dus als je nog iets wilt doen op vakantie: wandelen of fietsen, de mooie natuur of leuke plaatsjes ontdekken! Ook met baby's, peuters en kleine kinderen een ideaal klimaat en rustige, kindvriendelijke bestemming. Lees meer over Madeira.

25°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Madeira voor juli tref je v.a. € 434,00 bij:

5 . La Palma

La Palma

Het mooie La Palma behoort tot de beste vakantiebestemmingen binnen Europa om je zomervakantie te vieren. Vrijwel altijd zonnig, maar ook een heerlijk briesje en niet te heet. Daardoor blijft dit Canarische eiland ook in de zomer zo prachtig groen! Lees meer over La Palma.

28°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen La Palma voor juli tref je v.a. € 476,00 bij:

6 . Azoren

Azoren

Zoek je voor de zomervakantie een land waar het lekker weer is maar waar je ook nog iets kunt ontdekken? De zonnige Portugese Azoren zijn landschappelijk bijzonder mooi. Op deze eilandengroep in de Atlantische Oceaan tref je paradijselijke stranden en een schitterende natuur. Je kunt er zelfs walvissen spotten! Lees meer over Azoren.

24°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Azoren voor juli tref je v.a. € 626,00 bij:

7 . Kefalonia

Kefalonia

Een heerlijk ontspannen zomervakantie op een authentiek Grieks eiland? Of je nu kiest voor een verblijf in een sfeervol vakantiehuis of appartement of een all inclusive vakantie, Kefalonia is een aantrekkelijke optie! Lees meer over Kefalonia.

31°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Kefalonia voor juli tref je v.a. € 448,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3934
shares