Naar de zon in de zomervakantie

Op zoek naar een zonnige en toch betaalbare zomervakantie? Bekijk zeker eens deze top 7 vliegvakanties in de zomer incl. prijzen en aanbiedingen in de meest populaire vakantie periode van het jaar. Waar is het lekker weer en waar is het misschien net iets té heet?

1. Samos

Samos

Op Samos staat genieten van zon, zee en strand centraal in de zomervakantie. Dit vriendelijke, groene eiland heeft relatief kleinschalige accommodaties en veel kleinere strandjes. Je kunt er heerlijk en sfeervol eten in de vele taverns. Huur zeker een auto om ook het mooie binnenland te verkennen! Lees meer over Samos.

32°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Samos voor juli tref je v.a. € 387,00 bij:

2. Madeira

Madeira

Het fijne van de zomer op Madeira is dat het wel warm en zonnig is maar niet heet. Ideaal dus als je nog iets wilt doen op vakantie: wandelen of fietsen, de mooie natuur of leuke plaatsjes ontdekken! Ook met baby's, peuters en kleine kinderen een ideaal klimaat en rustige, kindvriendelijke bestemming. Lees meer over Madeira.

24°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Madeira voor juli tref je v.a. € 434,00 bij:

3. Toscane

Toscane

Een heerlijk klimaat, schitterende natuur, een rijke cultuur en de fantastische Italiaanse keuken: de Toscane heeft echt alles in huis voor een geweldige zomervakantie. Tel daar enkele van de mooiste steden van Europa en schitterende stranden bij op en jouw keuze voor de zomer is gemaakt! Lees meer over Toscane.

30°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Toscane voor juli tref je v.a. € 394,00 bij:

4. Azoren

Azoren

Zoek je voor de zomervakantie een land waar het lekker weer is maar waar je ook nog iets kunt ontdekken? De zonnige Portugese Azoren zijn landschappelijk bijzonder mooi. Op deze eilandengroep in de Atlantische Oceaan tref je paradijselijke stranden en een schitterende natuur. Je kunt er zelfs walvissen spotten! Lees meer over Azoren.

24°

Gemiddelde juli

Aanbiedingen Azoren voor juli tref je v.a. € 626,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
0
shares