Naar de zon in de kerstvakantie

In de kerstvakantie naar de zon? Vaak moet je net wat verder vliegen dan de meeste Europese bestemmingen om gegarandeerd lekker zonvakantie weer te hebben. Geen zin in een jetlag? Ook op relatief korte afstand vind je enkele heerlijke bestemmingen.

1. Senegal

Senegal

Deze kerstvakantie van de zon genieten met je tenen in het zand? Of je nu een onbezorgde all inclusive vakantie zoekt, of 1 of 2 weken strandvakantie wilt combineren met safari en cultuur, het Afrikaanse Senegal heeft het allemaal. En het is er heerlijk weer in deze tijd van het jaar! Lees meer over Senegal.

28°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Senegal voor december tref je v.a. € 692,00 bij:

2. Kaapverdie

Kaapverdie

In de kerstvakantie gegarandeerd temperaturen rond de 25 graden? Kijk dan naar een vakantie naar bijzonder Kaapverdiƫ! Het is geen goedkope bestemming, maar de stranden zijn dan ook hagelwit en de zee azuurblauw. En dat op slechts 6 uur vliegen (bovendien heb je geen jetlag!). Lees meer over Kaapverdie.

26°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Kaapverdie voor december tref je v.a. € 612,00 bij:

3. Curacao

Curacao

Een van de populairste bestemmingen voor een zonvakantie in de kerstvakantie is Curacao. De temperaturen schommelen rond de 30 graden en je kunt rekenen op zo'n 7 zonuren per dag. Veelal zijn er bij Mambo Beach verschillende feestjes. Ook is het ideaal met het hele gezin. Lees meer over Curacao.

31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Curacao voor december tref je v.a. € 859,00 bij:

4. Jamaica

Jamaica

Naar de zon met kerst of oud en nieuw? Een weekje Jamaica is dan een geweldig idee: veel zonuren, een heerlijke temperatuur en de prachtige stranden en natuur maken dit echt tot een droomvakantie bestemming! Tip: nergens over nadenken? Kies dan voor een all inclusive kerstvakantie op dit mooie eiland. Vaak zijn zelfs introductielessen duiken inbegrepen! Lees meer over Jamaica.

29°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Jamaica voor december tref je v.a. € 1.437,00 bij:

5. Marsa Alam

Marsa Alam

In het zuiden van Egypte kun je in de kerstvakantie rekenen op heerlijke temperaturen en veel zonuren. Je kunt in het zuiden nog rekenen op heerlijk strandvakantie weer en genieten van wellness in de fantastische all inclusive resorts in Marsa Alam en Port Ghalib. Lees meer over Marsa Alam.

24°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Marsa Alam voor december tref je v.a. € 399,00 bij:

6. Tenerife

Tenerife

Heerlijk aangename temperaturen en zonuren vind je in de kerstvakantie op Tenerife. In de kerstvakantie is strandvakantie weer weliswaar niet gegarandeerd, wel kun je er genieten op een van de vele terrasjes en genieten van de luxe van de prachtige resorts op dit Canarische eiland. Lees meer over Tenerife.

21°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Tenerife voor december tref je v.a. € 457,00 bij:

7. Fuerteventura

Fuerteventura

De meeste aanbiedingen voor een vakantie met kerst naar de Canarische Eilanden zijn te vinden voor het eiland Fuerteventura. Hoewel echt strandvakantie weer niet gegarandeerd is in deze periode is het wel ideaal om even te genieten van de zon en aangename temperaturen. Lees meer over Fuerteventura.

21°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Fuerteventura voor december tref je v.a. € 339,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

0
shares