Naar de zon in de kerstvakantie

In de kerstvakantie naar de zon? Vaak moet je net wat verder vliegen dan de meeste Europese bestemmingen om gegarandeerd lekker zonvakantie weer te hebben. Geen zin in een jetlag? Ook op relatief korte afstand vind je enkele heerlijke bestemmingen.

1 . Curacao

Curacao

Een van de populairste bestemmingen voor een zonvakantie in de kerstvakantie is Curacao. De temperaturen schommelen rond de 30 graden en je kunt rekenen op zo'n 7 zonuren per dag. Veelal zijn er bij Mambo Beach verschillende feestjes. Ook is het ideaal met het hele gezin. Lees meer over Curacao.

31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Curacao voor december tref je v.a. € 743,00 bij:

2 . Senegal

Senegal

Deze kerstvakantie van de zon genieten met je tenen in het zand? Of je nu een onbezorgde all inclusive vakantie zoekt, of 1 of 2 weken strandvakantie wilt combineren met safari en cultuur, het Afrikaanse Senegal heeft het allemaal. En het is er heerlijk weer in deze tijd van het jaar! Lees meer over Senegal.

28°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Senegal voor december tref je v.a. € 692,00 bij:

3 . Gambia

Gambia

Klinkt relaxen onder de palmbomen in de stralende zon als jouw ideale kerstvakantie? Bekijk dan zeker de aanbiedingen van Gambia, het land van de eeuwige glimlach. Naast een fijn klimaat, mooie all inclusive resorts en schitterende stranden, dragen ook de leuke excursiemogelijkheden bij tot de aantrekkingskracht. Ga zeker een dagje op safari, aapjes kijken! Lees meer over Gambia.

31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Gambia voor december tref je v.a. € 598,00 bij:

4 . Kaapverdie

Kaapverdie

In de kerstvakantie gegarandeerd temperaturen rond de 25 graden? Kijk dan naar een vakantie naar bijzonder Kaapverdiƫ! Het is geen goedkope bestemming, maar de stranden zijn dan ook hagelwit en de zee azuurblauw. En dat op slechts 6 uur vliegen (bovendien heb je geen jetlag!). Lees meer over Kaapverdie.

26°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Kaapverdie voor december tref je v.a. € 612,00 bij:

5 . Marsa Alam

Marsa Alam

In het zuiden van Egypte kun je in de kerstvakantie rekenen op heerlijke temperaturen en veel zonuren. Je kunt in het zuiden nog rekenen op heerlijk strandvakantie weer en genieten van wellness in de fantastische all inclusive resorts in Marsa Alam en Port Ghalib. Lees meer over Marsa Alam.

24°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Marsa Alam voor december tref je v.a. € 399,00 bij:

6 . Varadero

Varadero

In de kerstvakantie een weekje bijkomen op een Caribisch eiland met een bijzondere cultuur? De badplaats Varadero op het tot de verbeelding sprekende Cuba is dan een aantrekkelijke optie. Heerlijke temperaturen en schitterende, langgerekte stranden! Lees meer over Varadero.

27°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Varadero voor december tref je v.a. € 589,00 bij:

7 . Hurghada

Hurghada

Een grote keuze in voordelige all inclusive zonvakanties in de kerstvakantie tref je naar Hurghada. Geniet heerlijk van het zonnetje op het terras, neem duikles of maak een fantastische woestijnexcursie! Lees meer over Hurghada.

22°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Hurghada voor december tref je v.a. € 481,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
0
shares