Met kerst naar de zon

Een zonvakantie met kerst? Ontdek hier de top 7 met de mooiste bestemmingen.  In de kerstvakantie naar de zon? Vaak moet je net wat verder vliegen dan de meeste Europese bestemmingen om gegarandeerd lekker zonvakantie weer te hebben. Geen zin in een jetlag? Ook op relatief korte afstand vind je heerlijke bestemmingen in onze top 7.

1 . Curacao

Curacao

Een van de populairste bestemmingen voor een zonvakantie in de kerstvakantie is Curacao. De temperaturen schommelen rond de 30 graden en je kunt rekenen op zo'n 7 zonuren per dag. Veelal zijn er bij Mambo Beach verschillende feestjes. Ook is het ideaal met het hele gezin. Lees meer over Curacao.

31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Curacao voor december tref je v.a. € 743,00 bij:

2 . Aruba

Aruba

Kerst in de zon? Als je kiest voor een kerstvakantie op Aruba hoef je over het weer in ieder geval nooit te twijfelen: tropische temperaturen, bounty stranden en een azuurblauwe zee zijn standaard inbegrepen bij je vakantie! Lees meer over Aruba.

31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Aruba voor december tref je v.a. € 927,00 bij:

3 . Tenerife

Tenerife

Heerlijk aangename temperaturen en zonuren vind je in de kerstvakantie op Tenerife. In de kerstvakantie is strandvakantie weer weliswaar niet gegarandeerd, wel kun je er genieten op een van de vele terrasjes en genieten van de luxe van de prachtige resorts op dit Canarische eiland. Lees meer over Tenerife.

21°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Tenerife voor december tref je v.a. € 457,00 bij:

4 . Hurghada

Hurghada

Een grote keuze in voordelige all inclusive zonvakanties in de kerstvakantie tref je naar Hurghada. Geniet heerlijk van het zonnetje op het terras, neem duikles of maak een fantastische woestijnexcursie! Lees meer over Hurghada.

23°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Hurghada voor december tref je v.a. € 481,00 bij:

5 . Kaapverdie

Kaapverdie

In de kerstvakantie gegarandeerd temperaturen rond de 25 graden? Kijk dan naar een vakantie naar bijzonder Kaapverdië! Het is geen goedkope bestemming, maar de stranden zijn dan ook hagelwit en de zee azuurblauw. En dat op slechts 6 uur vliegen (bovendien heb je geen jetlag!). Lees meer over Kaapverdie.

26°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Kaapverdie voor december tref je v.a. € 612,00 bij:

6 . Koh Samui

Koh Samui

Hoogseizoen in Thailand met heerlijke temperaturen en veel zonuren. Koh Samui is één van de populaire eilanden in de Golf van Thailand, ideaal voor een zon, zee & strand vakantie. Prachtige stranden en azuurblauwe zee. Ook als je iets van de cultuur wilt zien is het een perfecte bestemming! Lees meer over Koh Samui.

29°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Koh Samui voor december tref je v.a. € 1.245,00 bij:

7 . Gambia

Gambia

Klinkt relaxen onder de palmbomen in de stralende zon als jouw ideale kerstvakantie? Bekijk dan zeker de aanbiedingen van Gambia, het land van de eeuwige glimlach. Naast een fijn klimaat, mooie all inclusive resorts en schitterende stranden, dragen ook de leuke excursiemogelijkheden bij tot de aantrekkingskracht. Ga zeker een dagje op safari, aapjes kijken! Lees meer over Gambia.

31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Gambia voor december tref je v.a. € 598,00 bij:

Bekijk meer tips voor deze periode en kerstvakantie aanbiedingen

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3934
shares