Met de kerst naar de zon

Een zonvakantie met kerst? Ontdek hier de top 7 met de mooiste bestemmingen.  In de kerstvakantie naar de zon? Vaak moet je net wat verder vliegen dan de meeste Europese bestemmingen om gegarandeerd lekker zonvakantie weer te hebben. Geen zin in een jetlag? Ook op relatief korte afstand vind je heerlijke bestemmingen in onze top 7.

1 . Bonaire

Bonaire

Bonaire behoort tot de meest geboekte zonbestemmingen in het Caribisch gebied onder Nederlanders en dat is niet zo gek: het eiland heeft schitterende stranden, een uniek onderwaterleven en maakt ook nog eens onderdeel uit van ons Koninkrijk! Lees meer over Bonaire.

groen reisadvies
31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Bonaire voor december tref je v.a. € 899,00 bij:

2 . Curacao

Curacao

Een van de populairste bestemmingen voor een zonvakantie in de kerstvakantie is Curacao. De temperaturen schommelen rond de 30 graden en je kunt rekenen op zo'n 7 zonuren per dag. Veelal zijn er bij Mambo Beach verschillende feestjes. Ook is het ideaal met het hele gezin. Lees meer over Curacao.

groen reisadvies
31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Curacao voor december tref je v.a. € 743,00 bij:

3 . Marsa Alam

Marsa Alam

In het zuiden van Egypte kun je in de kerstvakantie rekenen op heerlijke temperaturen en veel zonuren. Je kunt in het zuiden nog rekenen op heerlijk strandvakantie weer en genieten van wellness in de fantastische all inclusive resorts in Marsa Alam en Port Ghalib. Lees meer over Marsa Alam.

geel reisadvies
25°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Marsa Alam voor december tref je v.a. € 399,00 bij:

4 . Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

In de kerstvakantie naar het Caribisch gebied? De scherpste aanbiedingen zijn doorgaans te vinden naar de Dominicaanse Republiek. Hier vind je prachtige zandstranden omgeven door kokospalmen en heerlijke all inclusive resorts! Lees meer over Dominicaanse Republiek.

geel reisadvies
29°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Dominicaanse Republiek voor december tref je v.a. € 899,00 bij:

5 . Gran Canaria

Gran Canaria

Lees meer over Gran Canaria.

groen reisadvies
21°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Gran Canaria voor december tref je v.a. € 0,00 bij:

6 . Madeira

Madeira

Naar de zon met de kerstvakantie? Als je niet te ver wil vliegen is Madeira een goede keuze. Met gemiddeld 20 graden en een heerlijk zonnetje geniet je hier nog op het terras! Lees meer over Madeira.

groen reisadvies
20°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Madeira voor december tref je v.a. € 479,00 bij:

7 . Jamaica

Jamaica

Naar de zon met kerst of oud en nieuw? Een weekje Jamaica is dan een geweldig idee: veel zonuren, een heerlijke temperatuur en de prachtige stranden en natuur maken dit echt tot een droomvakantie bestemming! Tip: nergens over nadenken? Kies dan voor een all inclusive kerstvakantie op dit mooie eiland. Vaak zijn zelfs introductielessen duiken inbegrepen! Lees meer over Jamaica.

geel reisadvies
29°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Jamaica voor december tref je v.a. € 1.137,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares