Naar de zon in de herfstvakantie

Op zoek naar zonnige strandvakantie in de herfstvakantie? In deze top 7 vind je ideale zonvakantie herfstvakantie bestemmingen met mooi weer garantie. Hier is het lekker weer tijdens je vakantie in oktober en ook nog enigsinds betaalbaar!

1 . Cyprus

Cyprus

Waar is het mooi weer in de herfstvakantie? Kies voor Cyprus als je wil genieten van zon, maar ook van zeer en strand! Op dit gunstig gelegen eiland is het ook in oktober nog lekker warm. Maar ook op het gebied van cultuur is er meer als voldoende te beleven! Lees meer over Cyprus.

groen reisadvies
29°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Cyprus voor oktober tref je v.a. € 415,00 bij:

2 . Marsa Alam

Marsa Alam

Een ideale bestemming voor een familievakantie in de herfstvakantie. Je treft er fantastische all inclusive resorts, heel veel watersport mogelijkheden, waaronder snorkelen en duiken en natuurlijk schijnt de zon hier ook in de herfstvakantie vrijwel altijd. Lees meer over Marsa Alam.

geel reisadvies
30°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Marsa Alam voor oktober tref je v.a. € 598,00 bij:

3 . Gran Canaria

Gran Canaria

In de maand oktober is het op het eiland Gran Canaria eigenlijk altijd prachtig weer. Reken met 25 a 26 graden en in de regel de elke dag zon. Voor een vakantie met kinderen tref je hier bovendien alle mogelijke faciliteiten en zowel kleine, bijzondere als all inclusive hotels. Lees meer over Gran Canaria.

groen reisadvies
26°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Gran Canaria voor oktober tref je v.a. € 423,00 bij:

4 . Kaapverdie

Kaapverdie

Waar is het warm in de herfstvakantie? Over het weer op Kaapverdie hoef je eigenlijk nooit te twijfelen. Daarnaast is het er ook nog eens bijzonder mooi, de bevolking uitzonderlijk hartelijk en tref je er prima hotels en resorts voor leuke prijzen! Lees meer over Kaapverdie.

geel reisadvies
29°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Kaapverdie voor oktober tref je v.a. € 498,00 bij:

5 . Madeira

Madeira

Dit mooie Portugese eiland behoort tot onze favoriete tips voor deze periode. Je treft nu namelijk herfstvakantie aanbiedingen voor hele leuke prijsjes, het is er beeldschoon en het klimaat is werkelijk perfect! Lees meer over Madeira.

groen reisadvies
24°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Madeira voor oktober tref je v.a. € 348,00 bij:

6 . Zakynthos

Zakynthos

In herfstvakantie naar de zon? Voor een vliegvakantie in de herfst is het Griekse Zakynthos een aanrader. Tip: boek een vakantie incl. autohuur, dan kun je alle mooie plekjes ontdekken! Lees meer over Zakynthos.

groen reisadvies
24°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Zakynthos voor oktober tref je v.a. € 366,00 bij:

7 . La Palma

La Palma

La Palma is een heerlijke zonzekere vakantiebestemming voor de herfstvakantie en bovendien een bijzonder mooi eiland. Het is hier schoon, rustig en groen, je voelt je letterlijk ver weg van alles. Toch is er ook volop keuze uit hotels en andere accommodaties met een fijn zwembad en ruim voldoende faciliteiten voor kinderen. Lees meer over La Palma.

groen reisadvies
25°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen La Palma voor oktober tref je v.a. € 482,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares