Naar de zon in de herfstvakantie

Op zoek naar zonnige herfstvakantie bestemmingen? Hoewel dit niet de makkelijkste periode is om een goedkope zonvakantie te boeken met het hele gezin, hebben wij een top 7 samengesteld voor een strandvakantie in de herfstvakantie met mooi weer garantie. Hier is het lekker weer tijdens je vakantie in oktober en ook nog een enigsinds betaalbaar!

1. Rhodos

Rhodos

Tegen de Turkse kust ligt het eiland Rhodos, waar het in oktober nog gemiddeld zo'n 25 graden is. De vakanties van Eliza zijn gemiddeld zo'n 100,- pp duurder, maar zijn wel inclusief een huurauto. Rhodos is een ideaal eiland voor het maken van leuke uitstapjes. Rij zeker eens naar historisch Lindos! Lees meer over Rhodos.

25°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Rhodos voor oktober tref je v.a. € 331,00 bij:

2. La Palma

La Palma

La Palma is een heerlijke zonzekere vakantiebestemming voor de herfstvakantie en bovendien een bijzonder mooi eiland. Het is hier schoon, rustig en groen, je voelt je letterlijk ver weg van alles. Toch is er ook volop keuze uit hotels en andere accommodaties met een fijn zwembad en ruim voldoende faciliteiten voor kinderen. Lees meer over La Palma.

25°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen La Palma voor oktober tref je v.a. € 482,00 bij:

3. Tenerife

Tenerife

Het klimaat van de Canarische Eilanden is zeer gunstig voor een zonvakantie in de herfstvakantie. De eilanden liggen op zo'n 4,5 uur vliegen en het subtropische klimaat zorgt voor gemiddelde temperaturen rond de 26 graden. Voor de authentieke plekjes en een vakantie incl. huurauto kijk je bij Eliza. Lees meer over Tenerife.

26°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Tenerife voor oktober tref je v.a. € 551,00 bij:

4. Kos

Kos

Het is half oktober nog heerlijk weer op het Griekse eiland Kos. Met gemiddelde temperaturen van zo'n 25 graden is het in de herfstvakantie doorgaans heerlijk weer. Er zijn een aantal aanbieders met goed betaalbare reizen in een van de populairste weken van het jaar. Lees meer over Kos.

25°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Kos voor oktober tref je v.a. € 373,00 bij:

5. Gran Canaria

Gran Canaria

In de maand oktober is het op het eiland Gran Canaria eigenlijk altijd prachtig weer. Reken met 25 a 26 graden en in de regel de elke dag zon. Voor een vakantie met kinderen tref je hier bovendien alle mogelijke faciliteiten en zowel kleine, bijzondere als all inclusive hotels. Lees meer over Gran Canaria.

26°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Gran Canaria voor oktober tref je v.a. € 423,00 bij:

6. Mallorca

Mallorca

In oktober is het vaak nog prima weer op Mallorca. Dit eiland is bijzonder populair voor een herfstvakantie met kinderen. Op relatief korte vliegafstand gelegen (je bent er meestal in goed 3 uur), fijne langzaam aflopende zandstranden en een heerlijke temperatuur maken het eiland super geschikt voor een vakantie met kids. Lees meer over Mallorca.

22°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Mallorca voor oktober tref je v.a. € 379,00 bij:

7. Kreta

Kreta

In de herfstvakantie komen de temperaturen op Kreta gemiddeld nog ruim boven de 20 graden. Ook het zeewater is vaak nog heerlijk voor een verfrissende duik. Voor de voordeligste reizen zijn Arke Reizen, WTC.nl en Corendon aan te raden, maar de meest authentieke accommodaties vind je bij Eliza. Lees meer over Kreta.

22°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Kreta voor oktober tref je v.a. € 516,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
0
shares