Naar de zon in de herfstvakantie

Op zoek naar zonnige herfstvakantie bestemmingen? Hoewel dit niet de makkelijkste periode is om een goedkope zonvakantie te boeken met het hele gezin, hebben wij een top 7 samengesteld voor een strandvakantie in de herfstvakantie met mooi weer garantie. Hier is het lekker weer tijdens je vakantie in oktober en ook nog een enigsinds betaalbaar!

1 . Kos

Kos

Het is half oktober nog heerlijk weer op het Griekse eiland Kos. Met gemiddelde temperaturen van zo'n 25 graden is het in de herfstvakantie doorgaans heerlijk weer. Er zijn een aantal aanbieders met goed betaalbare reizen in een van de populairste weken van het jaar. Lees meer over Kos.

groen reisadvies
25°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Kos voor oktober tref je v.a. € 373,00 bij:

2 . Madeira

Madeira

Dit mooie Portugese eiland behoort tot onze favoriete tips voor deze periode. Je treft nu namelijk herfstvakantie aanbiedingen voor hele leuke prijsjes, het is er beeldschoon en het klimaat is werkelijk perfect! Lees meer over Madeira.

groen reisadvies
24°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Madeira voor oktober tref je v.a. € 348,00 bij:

3 . Samos

Samos

Het Griekse Samos ligt relatief ver naar het Oosten. Op zoek naar lekker weer in de herfstvakantie op maximaal 4 uur vliegen? Dan is dit groene eiland een geweldige keuze! Naast een fijn klimaat tref je er ook mooie stranden, een vriendelijke bevolking en mooie herfstvakantie aanbiedingen! Lees meer over Samos.

groen reisadvies
23°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Samos voor oktober tref je v.a. € 429,00 bij:

4 . Rhodos

Rhodos

Tegen de Turkse kust ligt het eiland Rhodos, waar het in oktober nog gemiddeld zo'n 25 graden is. De vakanties van Eliza zijn gemiddeld zo'n 100,- pp duurder, maar zijn wel inclusief een huurauto. Rhodos is een ideaal eiland voor het maken van leuke uitstapjes. Rij zeker eens naar historisch Lindos! Lees meer over Rhodos.

groen reisadvies
24°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Rhodos voor oktober tref je v.a. € 331,00 bij:

5 . Sardinie

Sardinie

Herfstvakantie boeken? En zoek je zon, zee, strand en een betoverend binnenland? Sardinie heeft het allemaal en behoort met zijn vleugje Italiaanse charme zeker tot de mooiste herfstvakantie bestemmingen! Lees meer over Sardinie.

groen reisadvies
22°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Sardinie voor oktober tref je v.a. € 367,00 bij:

6 . Kreta

Kreta

In de herfstvakantie komen de temperaturen op Kreta gemiddeld nog ruim boven de 20 graden. Ook het zeewater is vaak nog heerlijk voor een verfrissende duik. Lees meer over Kreta.

groen reisadvies
22°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Kreta voor oktober tref je v.a. € 416,00 bij:

7 . Kefalonia

Kefalonia

Dit mooie eiland is ook in de herfstvakantie nog relatief rustig. Maar wel voldoende bezocht dat de terrassen en restaurants gewoon gezellig druk zijn. Dat terwijl het er meestal nog wel heerlijk weer is! Een ideale bestemming dus voor rustzoekers of een vakantie met kinderen. Lees meer over Kefalonia.

groen reisadvies
23°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Kefalonia voor oktober tref je v.a. € 452,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3939
shares