Naar de zon in de herfstvakantie

Op zoek naar zonnige herfstvakantie bestemmingen? Hoewel dit niet de makkelijkste periode is om een goedkope zonvakantie te boeken met het hele gezin, hebben wij een top 7 samengesteld voor een strandvakantie in de herfstvakantie met mooi weer garantie. Hier is het lekker weer tijdens je vakantie in oktober en ook nog een enigsinds betaalbaar!

1. Cyprus

Cyprus

Waar is het mooi weer in de herfstvakantie? Kies voor Cyprus als je wil genieten van zon, maar ook van zeer en strand! Op dit gunstig gelegen eiland is het ook in oktober nog lekker warm. Maar ook op het gebied van cultuur is er meer als voldoende te beleven! Lees meer over Cyprus.

25°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Cyprus voor oktober tref je v.a. € 415,00 bij:

2. La Palma

La Palma

La Palma is een heerlijke zonzekere vakantiebestemming voor de herfstvakantie en bovendien een bijzonder mooi eiland. Het is hier schoon, rustig en groen, je voelt je letterlijk ver weg van alles. Toch is er ook volop keuze uit hotels en andere accommodaties met een fijn zwembad en ruim voldoende faciliteiten voor kinderen. Lees meer over La Palma.

25°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen La Palma voor oktober tref je v.a. € 482,00 bij:

3. Rhodos

Rhodos

Tegen de Turkse kust ligt het eiland Rhodos, waar het in oktober nog gemiddeld zo'n 25 graden is. De vakanties van Eliza zijn gemiddeld zo'n 100,- pp duurder, maar zijn wel inclusief een huurauto. Rhodos is een ideaal eiland voor het maken van leuke uitstapjes. Rij zeker eens naar historisch Lindos! Lees meer over Rhodos.

25°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Rhodos voor oktober tref je v.a. € 331,00 bij:

4. Tenerife

Tenerife

Het klimaat van de Canarische Eilanden is zeer gunstig voor een zonvakantie in de herfstvakantie. De eilanden liggen op zo'n 4,5 uur vliegen en het subtropische klimaat zorgt voor gemiddelde temperaturen rond de 26 graden. Voor de authentieke plekjes en een vakantie incl. huurauto kijk je bij Eliza. Lees meer over Tenerife.

26°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Tenerife voor oktober tref je v.a. € 551,00 bij:

5. Kos

Kos

Het is half oktober nog heerlijk weer op het Griekse eiland Kos. Met gemiddelde temperaturen van zo'n 25 graden is het in de herfstvakantie doorgaans heerlijk weer. Er zijn een aantal aanbieders met goed betaalbare reizen in een van de populairste weken van het jaar. Lees meer over Kos.

25°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Kos voor oktober tref je v.a. € 373,00 bij:

6. Gran Canaria

Gran Canaria

In de maand oktober is het op het eiland Gran Canaria eigenlijk altijd prachtig weer. Reken met 25 a 26 graden en in de regel de elke dag zon. Voor een vakantie met kinderen tref je hier bovendien alle mogelijke faciliteiten en zowel kleine, bijzondere als all inclusive hotels. Lees meer over Gran Canaria.

26°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Gran Canaria voor oktober tref je v.a. € 423,00 bij:

7. Fuerteventura

Fuerteventura

Lees meer over Fuerteventura.

26°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Fuerteventura voor oktober tref je v.a. € 0,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
0
shares