Naar de zon in de herfstvakantie

Op zoek naar zonnige herfstvakantie bestemmingen? Hoewel dit niet de makkelijkste periode is om een goedkope zonvakantie te boeken met het hele gezin, hebben wij een top 7 samengesteld voor een strandvakantie in de herfstvakantie met mooi weer garantie. Hier is het lekker weer tijdens je vakantie in oktober en ook nog een enigsinds betaalbaar!

1 . La Palma

La Palma

La Palma is een heerlijke zonzekere vakantiebestemming voor de herfstvakantie en bovendien een bijzonder mooi eiland. Het is hier schoon, rustig en groen, je voelt je letterlijk ver weg van alles. Toch is er ook volop keuze uit hotels en andere accommodaties met een fijn zwembad en ruim voldoende faciliteiten voor kinderen. Lees meer over La Palma.

25°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen La Palma voor oktober tref je v.a. € 482,00 bij:

2 . Kaapverdie

Kaapverdie

Waar is het warm in de herfstvakantie? Over het weer op Kaapverdie hoef je eigenlijk nooit te twijfelen. Daarnaast is het er ook nog eens bijzonder mooi, de bevolking uitzonderlijk hartelijk en tref je er prima hotels en resorts voor leuke prijzen! Lees meer over Kaapverdie.

29°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Kaapverdie voor oktober tref je v.a. € 498,00 bij:

3 . Lanzarote

Lanzarote

Een van de droogste eilanden van de Canarische archipel is Lanzarote. De vele zonuren en gemiddelde temperaturen rond de 25 graden maken Lanzarote een heerlijke bestemming voor de herfstvakantie. Tip: bij Eliza heb je hogere prijzen, maar zit er autohuur inbegrepen bij de prijs. Lees meer over Lanzarote.

25°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Lanzarote voor oktober tref je v.a. € 463,00 bij:

4 . Rhodos

Rhodos

Tegen de Turkse kust ligt het eiland Rhodos, waar het in oktober nog gemiddeld zo'n 25 graden is. De vakanties van Eliza zijn gemiddeld zo'n 100,- pp duurder, maar zijn wel inclusief een huurauto. Rhodos is een ideaal eiland voor het maken van leuke uitstapjes. Rij zeker eens naar historisch Lindos! Lees meer over Rhodos.

25°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Rhodos voor oktober tref je v.a. € 331,00 bij:

5 . Cyprus

Cyprus

Waar is het mooi weer in de herfstvakantie? Kies voor Cyprus als je wil genieten van zon, maar ook van zeer en strand! Op dit gunstig gelegen eiland is het ook in oktober nog lekker warm. Maar ook op het gebied van cultuur is er meer als voldoende te beleven! Lees meer over Cyprus.

25°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Cyprus voor oktober tref je v.a. € 415,00 bij:

6 . Samos

Samos

Het Griekse Samos ligt relatief ver naar het Oosten. Op zoek naar lekker weer in de herfstvakantie op maximaal 4 uur vliegen? Dan is dit groene eiland een geweldige keuze! Naast een fijn klimaat tref je er ook mooie stranden, een vriendelijke bevolking en mooie herfstvakantie aanbiedingen! Lees meer over Samos.

23°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Samos voor oktober tref je v.a. € 429,00 bij:

7 . Tenerife

Tenerife

Het klimaat van de Canarische Eilanden is zeer gunstig voor een zonvakantie in de herfstvakantie. De eilanden liggen op zo'n 4,5 uur vliegen en het subtropische klimaat zorgt voor gemiddelde temperaturen rond de 26 graden. Voor de authentieke plekjes en een vakantie incl. huurauto kijk je bij Eliza. Lees meer over Tenerife.

26°

Gemiddelde oktober

Aanbiedingen Tenerife voor oktober tref je v.a. € 392,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3831
shares