Sunny Beach

Vakantie Sunny Beach

Vakantie naar Sunny Beach? Zomers is het één van de zonnigste bestemmingen van Europa, vanwege het landklimaat van Sunny Beach. De populairste badplaats van Bulgarije wordt ook wel Zonnestrand genoemd. Er bevinden zich verschillende resorts, prachtige zandstranden, een gezellige boulevard en talloze uitgaansgelegenheden!

Sunny Beach Sunfactor

8.0
10
Sunny Beach scoort een gemiddelde van 8.0 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Sunny Beach in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Sunny Beach in april

Sunny Beach in mei

Sunny Beach in juni

Sunny Beach in juli

Sunny Beach in augustus

Sunny Beach in september

Sunny Beach in oktober

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • De vluchtduur van Nederland naar Bulgarije is slechts kort. Er gaan in het hoogseizoen meerdere directe chartervluchten vanaf Schiphol. En regelmatig ook vanaf andere luchthavens. In 3 uurtjes vliegen land je al aan de Bulgaarse Riviera!

  • Sunny Beach heeft de laatste jaren zeer aan populariteit gewonnen onder jongeren als zonvakantiebestemming, maar is ook zeer geschikt voor een gezinsvakantie. Het strand loopt rustig af de zee in en het water is kalm. In Bulgarije vind je ook twee waterparken waar de kids de hele middag glijbanen af kunnen suizen.

  • In Sunny Beach vind je alleen maar vrij nieuwe, moderne appartementen en hotels waar je bij de helft van de accommodaties ook een all inclusive verblijf kunt boeken. Bij een enkele is het ook mogelijk om compleet zorgeloos te genieten van een ultra all inclusive verblijf. Uiteraard zijn ontbijt, lunch, diner en snacks hierbij inbegrepen maar je kunt ook de hele dag door rekenen op gratis lokale alcoholische dranken. 

  • Prijstechnisch is Sunny Beach een prima keuze als je gewoon een ontspannen en veilige bestemming voor de zomer zoekt. Het prijspijl in Bulgarije ligt nog steeds veel lager dan in West Europa. Maar Sunny Beach is wel een veilige bestemming, waar je ook met kinderen gerust naar toe kunt!