Vakantie Macedonie

Nog niet volledig bekend bij de massa, maar een absolute aanrader als zomervakantie bestemming is Macedonie. Het meer van Ohrid is een populaire bestemming aan het worden vanwege de bijzondere natuur, cultuur en het fijne klimaat. Het land heeft veel te bieden voor een zeer divers publiek en is nog bijzonder goed betaalbaar!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Vliegvakantie Macedonie

  Vliegvakantie Macedonie

  Wie de zon op gaat zoeken in Macedonië zal over het algemeen naar het meer van Ohrid gaan. Ohrid heeft een eigen luchthaven en de vluchtduur vanuit Schiphol duurt ongeveer 2,5 uur. Vanuit de luchthaven van Ohrid ben je doorgaans binnen 30 minuten bij je vakantieadres aan het meer.

 • Zonvakantie Macedonie met kinderen

  Zonvakantie Macedonie met kinderen

  Macedonië is een perfecte, zonnige bestemming voor een actieve vakantie met kids. Je treft er vele kindvriendelijke accommodaties en bezienswaardigheden die leuk zijn voor zowel jong als oud. Breng een bezoek aan het Nationaal Park Galicica waar je meer dan 1600 soorten vlinders kunt bekijken of boek een ezelstocht door de bergen!

 • All inclusive Macedonie vakantie

  All inclusive Macedonie vakantie

  Macedonië is nog niet helemaal ontdekt als vakantieland en daarom is het all inclusive aanbod nog niet heel erg uitgebreid. Aan het meer van Ohrid heb je enkele all inclusive resorts waar je van een onbezorgde vakantie kunt genieten.

 • Strandvakantie Macedonie

  Strandvakantie Macedonie

  Macedonië heeft het genoegen te mogen beschikken over een van de mooiste en oudste meren van Europa. Het meer van Ohrid is met zijn bijna kristalheldere water een belangrijke trekpleister. Rondom het meer zijn veel badplaatsen met kiezelstrander waar je voor een leuke prijs kunt genieten van een welverdiende zonvakantie.