Ohrid

Vakantie Ohrid

Ben jij de regen helemaal zat? Laat je verrassen door het zonnige Ohrid! De nog niet volledig bekende parel van Macedonië verrast je met zijn helderblauwe meren, bijzondere cultuur en ongerepte natuur. Profiteer van betaalbare prijzen en maak kennis met de vriendelijke bevolking.

Ohrid Sunfactor

7.5
10
Ohrid scoort een gemiddelde van 7.5 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Ohrid in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Ohrid in april

Ohrid in mei

Ohrid in juni

Ohrid in juli

Ohrid in augustus

Ohrid in september

Ohrid in oktober

  • Welk vliegveld ligt er bij het meer van Ohrid?

    Welk vliegveld ligt er bij het meer van Ohrid?

    Het meer van Ohrid, op de grens met Macedonië en Albanië, bereik je het beste via de luchthaven van Ohrid, het st. Paul The Apostle Airport. Het vliegveld ligt aan de noordzijde van het meer bij het plaatsje Struga, tien kilometer ten noordwesten van Ohrid.

  • Ohrid: vakantie met kinderen

    Ohrid: vakantie met kinderen

    Voor families met kinderen is Ohrid de populairste vakantiebestemming in Macedonië. Aan het meer van Ohrid kun je vissen, zwemmen of een boottocht met het hele gezin maken. Het water van het meer is kristalhelder. 's Zomers kunnen de kids zich ook vermaken op de kermis in Ohrid.

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 306,00

vakantie Ohrid TUI.nl

Op zoek naar leuke vakantieadressen in Ohrid? Bij TUI kun je door middel van de filteropties een vakantie boeken die uitstekend bij je past. Altijd keuze uit fraai gelegen appartementen, de meest exclusieve hotels en veel scherpe aanbiedingen.

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 304,00

vakantie Ohrid Corendon

Op vakantie naar het adembenemende Ohrid? Corendon biedt fantastische vakantiemogelijkheden in Macedonie! Van een interessante excursiereis of rondreis tot een zonvakantie aan het kraakheldere Ohrid meer.

Vliegen naar Ohrid?

Vliegtickets v.a. € 200,00

vliegennaar.nl

Ohrid wordt in het zomerseizoen vanaf Amsterdam Schiphol per rechtstreekse vlucht aangevlogen door meerdere airlines. Soms is een pakketreis zelfs goedkoper dan een los vliegticket of is het verschil minimaal. Je zit al binnen 2,5 uur in Ohrid!

Hotels in Ohrid?

Overnachtingen v.a. € 11,00

Hotel trivago
In Ohrid vind je geen hoogbouw, wat zorgt voor kleinschalige hotels en horeca aan een sfeervolle en drukbezochte boulevard. Wie liever de rust opzoekt kan terecht in Lagadin, Konsjko, of één van de andere nabijgelegen dorpen.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 37,50

De Jong Intra

€ 25

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Boekingskosten

€ 19,50

Sunweb

€ 40

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 0

Buro Scanbrit

€ 35.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

andolives travel

€ 30.00

Boekingskosten

€ 25


€ 50

Bijkomende kosten


€ 40

De toeslagen van reisorganisaties op deze website zijn exclusief genoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de reisorganisatie..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 27-05-2024

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

4191
shares