Ohrid

Vakantie Ohrid

Ben jij de regen helemaal zat? Laat je verrassen door het zonnige Ohrid! De nog niet volledig bekende parel van Macedonië verrast je met zijn helderblauwe meren, bijzondere cultuur en ongerepte natuur. Profiteer van betaalbare prijzen en maak kennis met de vriendelijke bevolking.

Ohrid Sunfactor

7.5
10
Ohrid scoort een gemiddelde van 7.5 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Ohrid in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Ohrid in april

Ohrid in mei

Ohrid in juni

Ohrid in juli

Ohrid in augustus

Ohrid in september

Ohrid in oktober

  • Welk vliegveld ligt er bij het meer van Ohrid?

    Welk vliegveld ligt er bij het meer van Ohrid?

    Het meer van Ohrid, op de grens met Macedonië en Albanië, bereik je het beste via de luchthaven van Ohrid, het st. Paul The Apostle Airport. Het vliegveld ligt aan de noordzijde van het meer bij het plaatsje Struga, tien kilometer ten noordwesten van Ohrid.

  • Voor families met kinderen is Ohrid de populairste vakantiebestemming in Macedonië. Aan het meer van Ohrid kun je vissen, zwemmen of een boottocht met het hele gezin maken. Het water van het meer is kristalhelder. 's Zomers kunnen de kids zich ook vermaken op de kermis in Ohrid.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares