Antalya

Vakantie Antalya

Antalya is een van de populairste vakantiebestemmingen in Turkije. Door het gunstige klimaat is de temperatuur in het vroege voorjaar al erg aangenaam. Naast het weer geniet men hier van het oude centrum met zijn bazaars en moskeeën en uiteraard de schitterende kust. Ontdek hier meer over Antalya of bekijk alle vakantie aanbiedingen!

Antalya Sunfactor

8.3
10
Antalya scoort een gemiddelde van 8.3 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Antalya in 2021 / 2022 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Antalya in april

Antalya in mei

Antalya in juni

Antalya in juli

Antalya in augustus

Antalya in september

Antalya in oktober

Antalya in november

  • Antalya beschikt over een eigen vliegveld. Een directe vlucht vanuit Amsterdam duurt circa 3 uur en 45 minuten. Het voordeel van een populaire vakantiebestemming zoals Antalya is dat reisorganisaties ook reizen aanbieden met vertrek vanuit Rotterdam, Eindhoven, Groningen en Maastricht.

  • Antalya is een heerlijke vakantiebestemming om met het hele gezin heen te gaan. In deze Turkse badplaats tref je vele familievriendelijke all inclusive resorts, waarvan meerdere over een privéstrand en vaak meerdere zwembaden beschikken.Enkele hotels hebben zelfs een heel waterpark met glijbanen voor de kids. Een andere bijzondere ervaring: in Dolphinland kun je zelf zwemmen met dolfijnen!

  • Antalya is sinds de jaren 80 uitgegroeid tot een toeristische hub. Het all inclusive aanbod is enorm. Wie zich extra in de watten wilt laten leggen doet goed aan een ultra all inclusive vakantie. Je geniet dan praktisch onbeperkt consumpties en faciliteiten zoals massage, watersport en waterpark zijn ook inclusief.

  • Antalya heeft een zeer lange kustlijn met meerdere stranden. Eén van de bekendste en tevens ook fijnste stranden van Turkije vind je hier. Konyaalti strand beschikt over een brede strook zand, de beste all-inclusive resorts en ligt nabij het centrum van de stad zodat er altijd iets te doen is.

  • Op vakantie met een klein budget? Ook als je op zoek bent naar een pakketreis met een goedkoop appartement kan je prima slagen in Antalya. Voor het laagseizoen zijn er - mits je een beetje flexibel bent qua vertrekdatum - al vakanties onder de 300,- te vinden. Reken voor een goedkope all inclusive vakantie in Antalya met minimaal 400,- in het laagseizoen, maar dan hoef je je ook geen zorgen meer te maken of maaltijden of drankjes!

REISADVIES PER BESTEMMING IN Antalya BEKIJK

7 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 223,00

vakantie Antalya De Vakantiediscounter

Op zoek naar een goede vakantieaanbieding in Antalya? Bekijk dan eens de voordelige hotels van Vakantiediscounter! Je hebt de keuze uit maar liefst meer dan 10 vertrekluchthavens in Nederland en omstreken.

Reisadvies: oranje

7 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 553,00

vakantie Antalya TUI.nl

Vanuit Antalya kun je bijzondere uitstapjes maken, die je bij de plaatselijke touroperator kunt boeken. TUI heeft een aantal prachtige resorts geselecteerd in Antalya en heeft een zeer concurrerend aanbod, mede door de vluchten per TUIfly.

Reisadvies: oranje

7 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 299,00

vakantie Antalya Sunweb

Echt goedkoop en lekker weg naar Turkije? Sunweb vakanties biedt scherpe aanbiedingen naar de verschillende kernen van Antalya, o.a. Antalya - Lara en Antalya - Kundu. Lara is erg bruisend, terwijl Kundu vooral luxe hotels herbergt.

Reisadvies: oranje

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 251,00

vakantie Antalya Prijsvrij

Ga met prijsvrij naar Antalya en je weet dat je jouw vakantie voor de beste prijs te pakken hebt! Bekijk een selectie van vier en vijfsterrenhotels die als goed, zeer goed of zelfs uitstekend beoordeeld zijn.

Reisadvies: oranje

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 341,00

vakantie Antalya Corendon

Corendon vakanties is een specialist in vakanties naar Turkije. Ze hebben hele scherpe prijzen en een ruim aanbod naar Antalya, waar ze met de eigen Corendon Airlines meerdere keren per week naartoe vliegen.

Reisadvies: oranje

Vliegen naar Antalya?

Vliegtickets v.a. € 68,00

vliegennaar.nl

Naar Antalya kan je zonder problemen losse tickets vinden. En mits je op tijd start met je oriëntatie lukt het in de regel ook wel om onder de 250,- een retourtje te boeken. Tip: kies voor doordeweekse reisdagen als je voordelig wilt vliegen!

Hotels in Antalya?

Overnachtingen v.a. € 10,00

Hotel trivago
Antalya is één van de grootste toeristische plaatsen in Turkije met twee prachtig grote stranden, Konyaalti strand en Lara strand. Beide stranden zijn toegankelijk voor een breed publiek. Aan het Lara strand vind je ook luxe vijfsterrenhotels.
oranje reisadvies

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

TUI

€ 2.50

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 25.00

KRAS

€ 19.50

De Jong Intra

€ 19.50

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Sunweb

€ 25.00

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

Buro Scanbrit

€ 27.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

Reserveringskosten

€ 35


€ 35

andolives travel

€ 30.00

De prijzen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de aanbieder: touroperator of reisbureau.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 22-02-2021

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

3939
shares