Antalya

Vakantie Antalya

Antalya is een van de populairste vakantiebestemmingen in Turkije. Door het gunstige klimaat is de temperatuur in het vroege voorjaar al erg aangenaam. Naast het weer geniet men hier van het oude centrum met zijn bazaars en moskeeën en uiteraard de schitterende kust. Ontdek hier meer over Antalya of bekijk alle vakantie aanbiedingen!

Antalya Sunfactor

8.3
10
Antalya scoort een gemiddelde van 8.3 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Antalya in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Antalya in april

Antalya in mei

Antalya in juni

Antalya in juli

Antalya in augustus

Antalya in september

Antalya in oktober

Antalya in november

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Antalya beschikt over een eigen vliegveld. Een directe vlucht vanuit Amsterdam duurt circa 3 uur en 45 minuten. Het voordeel van een populaire vakantiebestemming zoals Antalya is dat reisorganisaties ook reizen aanbieden met vertrek vanuit Rotterdam, Eindhoven, Groningen en Maastricht.

  • Antalya is een heerlijke vakantiebestemming om met het hele gezin heen te gaan. In deze Turkse badplaats tref je vele familievriendelijke all inclusive resorts, waarvan meerdere over een privéstrand en vaak meerdere zwembaden beschikken.Enkele hotels hebben zelfs een heel waterpark met glijbanen voor de kids. Een andere bijzondere ervaring: in Dolphinland kun je zelf zwemmen met dolfijnen!

  • Antalya is sinds de jaren 80 uitgegroeid tot een toeristische hub. Het all inclusive aanbod is enorm. Wie zich extra in de watten wilt laten leggen doet goed aan een ultra all inclusive vakantie. Je geniet dan praktisch onbeperkt consumpties en faciliteiten zoals massage, watersport en waterpark zijn ook inclusief.

  • Antalya heeft een zeer lange kustlijn met meerdere stranden. Eén van de bekendste en tevens ook fijnste stranden van Turkije vind je hier. Konyaalti strand beschikt over een brede strook zand, de beste all-inclusive resorts en ligt nabij het centrum van de stad zodat er altijd iets te doen is.

  • Op vakantie met een klein budget? Ook als je op zoek bent naar een pakketreis met een goedkoop appartement kan je prima slagen in Antalya. Voor het laagseizoen zijn er - mits je een beetje flexibel bent qua vertrekdatum - al vakanties onder de 300,- te vinden. Reken voor een goedkope all inclusive vakantie in Antalya met minimaal 400,- in het laagseizoen, maar dan hoef je je ook geen zorgen meer te maken of maaltijden of drankjes!