Naar de zon in december!

Je hebt zware zonbehoefte en wil op vakantie naar de zon in december? Kies je uit de bestemmingen uit deze stralende Top 7 en je weet zeker dat de zon er ook schijnt! Voor dit reisadvies kijken we naar de beste aanbiedingen voor zonbestemmingen in deze maand en we checken tevens in historische reisdata: waar is het warm in december.

1 . Zonvakantie bestemming van de maand: Curacao

Curacao

Naar de zon op Curacao? Het tropische klimaat en de warme temperatuur maken deze bestemming altijd geschikt voor een heerlijke zonvakantie, maar er zijn wel perioden met meer en minder zonuren! Ook heb je op Curacao te maken met een droog en nat seizoen. Leer meer over het klimaat bij de gemiddelde temperatuur! Lees meer over Curacao.

groen reisadvies
31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Curacao voor december tref je v.a. € 899,00 bij:

2 . Bonaire

Bonaire

Bonaire is het hele jaar tropisch warm en de zon schijnt gemiddeld minimaal zo'n 8 uur. Zeker in het voorjaar valt er weinig regen en is het perfect weer voor een zonvakantie. Bonaire en het bijbehorende Klein Bonaire hebben uitstekende spots voor duikliefhebbers. Zeker een aanrader voor een duikvakantie! Lees meer over Bonaire.

groen reisadvies
31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Bonaire voor december tref je v.a. € 729,00 bij:

3 . Gambia

Gambia

Op zoek naar een heerlijke winterzon bestemming? Dan is Gambia echt een aanrader! Je kunt hier rekenen op veel zonuren en het is gegarandeerd warm weer. Daarnaast is het voor veel mensen ideaal, omdat het slechts zo'n 6 uur vliegen is en een minimaal tijdsverschil heeft met Nederland. Tenslotte zijn de zandstranden werkelijk prachtig! Lees meer over Gambia.

geel reisadvies
31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Gambia voor december tref je v.a. € 598,00 bij:

4 . Marsa Alam

Marsa Alam

Marsa Alam is één van de beste bestemmingen voor een zonovergoten vakantie met een breed assortiment aan hotels van super de luxe tot voordelige beach resorts. Het subtropische klimaat in de badplaats zorgt ervoor dat temperaturen nooit onder de 20°C zakken en er vrijwel nooit een wolkje aan de lucht is! Lees meer over Marsa Alam.

geel reisadvies
25°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Marsa Alam voor december tref je v.a. € 394,00 bij:

5 . Gran Canaria

Gran Canaria

Even lekker naar de zon? Het subtropische Gran Canaria is een heerlijke bestemming waar het kwik eigenlijk het hele jaar niet onder de 20 graden komt. In deze maand is Gran Canaria echter een topbestemming en krijgt van ons een hele hoge Sunfactor. Reken maar gemiddeld op 9 a 10 uren zon per dag! Lees meer over Gran Canaria.

groen reisadvies
21°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Gran Canaria voor december tref je v.a. € 225,00 bij:

6 . Kaapverdie

Kaapverdie

Er zijn maar weinig vakantiebestemmingen waarvan je kunt zeggen dat het weer er altijd goed is. Kaapverdië is echter zo'n uitzondering op slechts een 6 uur vliegen. Deze eilanden halen een gemiddelde Sunfactor van 9,1 en scoren geen enkele maand lager dan 8,6. Geweldig dus voor wie een zonzekere bestemming zoekt! Lees meer over Kaapverdie.

geel reisadvies
26°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Kaapverdie voor december tref je v.a. € 473,00 bij:

7 . Jamaica

Jamaica

Jamaica is één van de meest diverse bestemmingen van de Caribbean. Met prachtige natuurparken, tropische wouden, watervallen en witte zandstranden. Ook de cultuur is erg bijzonder, sit back, relax en geniet van de reggae! Het tropische klimaat zorgt ook voor jaarrond hoge temperaturen. Lees meer over Jamaica.

geel reisadvies
29°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Jamaica voor december tref je v.a. € 1.050,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares