Naar de zon in januari!

In de winter naar de zon? In deze Top 7 vind je ideale bestemmingen voor een zonvakantie in januari. Bekijk hieronder het reisadvies en de beste januari aanbiedingen op basis van de Sunfactor score van alle bestemmingen.

1 . Zonvakantie bestemming van de maand: Kaapverdie

Kaapverdie

Er zijn maar weinig vakantiebestemmingen waarvan je kunt zeggen dat het weer er altijd goed is. Kaapverdië is echter zo'n uitzondering op slechts een 6 uur vliegen. Deze eilanden halen een gemiddelde Sunfactor van 9,1 en scoren geen enkele maand lager dan 8,6. Geweldig dus voor wie een zonzekere bestemming zoekt! Lees meer over Kaapverdie.

25°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen Kaapverdie voor januari tref je v.a. € 399,00 bij:

2 . Senegal

Senegal

Op zoek naar avontuurlijke winterzon, maar geen zin in een jetlag? Dan is Senegal zeker interessant! Dit land aan de westkust van Afrika ligt op zo'n 6 uur vliegen en heeft prachtige stranden en interessante excursie mogelijkheden. Zeker in de wintermaanden scoort Senegal ook nog een hoge sunfactor! Lees meer over Senegal.

27°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen Senegal voor januari tref je v.a. € 652,00 bij:

3 . Varadero

Varadero

Het tropische Cuba is jaarrond warm, maar in bepaalde wintermaanden scoort dit Caribische eiland een zeer hoge Sunfactor. De hagelwitte stranden, bijzondere historische bezienswaardigheden en ongekend bruisende cultuur maken van Cuba een van de meest bijzondere bestemmingen in de Caribbean. Lees meer over Varadero.

27°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen Varadero voor januari tref je v.a. € 654,00 bij:

4 . Sri Lanka

Sri Lanka

Dit eiland in de Indische Oceaan is een booming strandvakantie bestemming, vanwege de met palmen omzoomde droomstrandjes en het mooie klimaat. Daarnaast heeft Sri Lanka een erg hartelijke bevolking en zeer bijzonder achterland. Bezoek zeker het olifantenweeshuis en een van de vele tempels. Lees meer over Sri Lanka.

30°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen Sri Lanka voor januari tref je v.a. € 714,00 bij:

5 . Curacao

Curacao

Naar de zon op Curacao? Het tropische klimaat en de warme temperatuur maken deze bestemming altijd geschikt voor een heerlijke zonvakantie, maar er zijn wel perioden met meer en minder zonuren! Ook heb je op Curacao te maken met een droog en nat seizoen. Leer meer over het klimaat bij de gemiddelde temperatuur! Lees meer over Curacao.

31°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen Curacao voor januari tref je v.a. € 689,00 bij:

6 . Jamaica

Jamaica

Jamaica is één van de meest diverse bestemmingen van de Caribbean. Met prachtige natuurparken, tropische wouden, watervallen en witte zandstranden. Ook de cultuur is erg bijzonder, sit back, relax en geniet van de reggae! Het tropische klimaat zorgt ook voor jaarrond hoge temperaturen. Lees meer over Jamaica.

29°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen Jamaica voor januari tref je v.a. € 599,00 bij:

7 . Hua Hin

Hua Hin

Aan de Golf van Thailand ligt de populaire badplaats Hua Hin. Op slechts zo'n 2,5 uur rijden vanaf de hoofdstad Bangkok wachten de parelwitte stranden, de azuurblauwe zee en de vele resorts, bars en Thaise restaurants. Vooral in de wintermaanden scoort Hua Hin een uitstekende sunfactor! Lees meer over Hua Hin.

29°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen Hua Hin voor januari tref je v.a. € 778,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
0
shares