Naar de zon in november!

Waar schijnt de zon in november? In Nederland in ieder geval maar zeer matig! Maar op de zonbestemmingen in deze top 7 heb je vast en zeker heerlijk weer tijdens je vakantie. Meer bestemmingstips zien? Bekijk dan ook: waar is het warm in november.

1 . Zonvakantie bestemming van de maand: Curacao

Curacao

Naar de zon op Curacao? Het tropische klimaat en de warme temperatuur maken deze bestemming altijd geschikt voor een heerlijke zonvakantie, maar er zijn wel perioden met meer en minder zonuren! Ook heb je op Curacao te maken met een droog en nat seizoen. Leer meer over het klimaat bij de gemiddelde temperatuur! Lees meer over Curacao.

groen reisadvies
32°

Gemiddelde november

Aanbiedingen Curacao voor november tref je v.a. € 859,00 bij:

2 . Bonaire

Bonaire

Bonaire is het hele jaar tropisch warm en de zon schijnt gemiddeld minimaal zo'n 8 uur. Zeker in het voorjaar valt er weinig regen en is het perfect weer voor een zonvakantie. Bonaire en het bijbehorende Klein Bonaire hebben uitstekende spots voor duikliefhebbers. Zeker een aanrader voor een duikvakantie! Lees meer over Bonaire.

groen reisadvies
32°

Gemiddelde november

Aanbiedingen Bonaire voor november tref je v.a. € 689,00 bij:

3 . Cyprus

Cyprus

Op vakantie naar Cyprus? Dit prachtige eiland in de Middellandse Zee is de geboorteplaats van de Griekse godin Aphrodite. In het zuiden geniet je van een zonvakantie op het Griekse deel van Cyprus en in het noorden van zon, zee en strand aan het Turkse deel. Zonnebaden aan de heldere, azuurblauwe zee kun je afwisselen met het bezoeken van archeologische schatten. Lees meer over Cyprus.

groen reisadvies
26°

Gemiddelde november

Aanbiedingen Cyprus voor november tref je v.a. € 332,00 bij:

4 . Madeira

Madeira

Ervaar de eeuwige lente op Madeira. Dit Portugese eiland met mild klimaat is een natuurschone oase en ligt middenin de Atlantische Oceaan ten noorden van de Canarische Eilanden. Een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, rustzoekers en romantici! Een vakantie naar Madeira kan ieder moment van het jaar, zeker van mei tot november is het er heerlijk! Lees meer over Madeira.

groen reisadvies
22°

Gemiddelde november

Aanbiedingen Madeira voor november tref je v.a. € 461,00 bij:

5 . Gran Canaria

Gran Canaria

Even lekker naar de zon? Het subtropische Gran Canaria is een heerlijke bestemming waar het kwik eigenlijk het hele jaar niet onder de 20 graden komt. In deze maand is Gran Canaria echter een topbestemming en krijgt van ons een hele hoge Sunfactor. Reken maar gemiddeld op 9 a 10 uren zon per dag! Lees meer over Gran Canaria.

groen reisadvies
23°

Gemiddelde november

Aanbiedingen Gran Canaria voor november tref je v.a. € 240,00 bij:

6 . Cancun

Cancun

In Mexico ligt de tropische badplaats Cancun. Het gehele jaar vind je hier heerlijk zomerse temperaturen en een goede hoeveelheid zonuren. De prachtige zandstranden, de azuurblauwe zee en het bijzondere achterland maakt van Cancun een complete zonvakantie bestemming. Lees meer over Cancun.

geel reisadvies
29°

Gemiddelde november

Aanbiedingen Cancun voor november tref je v.a. € 918,00 bij:

7 . Kaapverdie

Kaapverdie

Er zijn maar weinig vakantiebestemmingen waarvan je kunt zeggen dat het weer er altijd goed is. Kaapverdiƫ is echter zo'n uitzondering op slechts een 6 uur vliegen. Deze eilanden halen een gemiddelde Sunfactor van 9,1 en scoren geen enkele maand lager dan 8,6. Geweldig dus voor wie een zonzekere bestemming zoekt! Lees meer over Kaapverdie.

geel reisadvies
28°

Gemiddelde november

Aanbiedingen Kaapverdie voor november tref je v.a. € 475,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares