Gran Canaria

Vakantie Gran Canaria

Een vakantie naar een van de Canarische Eilanden? Hele populaire badplaatsen met gezellige stranden tref je op het eiland Gran Canaria. Het eiland is het hele jaar door te bezoeken en het klimaat van Gran Canaria is erg aangenaam in zowel zomer & winter.

Gran Canaria Sunfactor

8.7
10
Gran Canaria scoort een gemiddelde van 8.7 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Gran Canaria in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Gran Canaria in januari

Gran Canaria in februari

Gran Canaria in maart

Gran Canaria in april

Gran Canaria in mei

Gran Canaria in juni

Gran Canaria in juli

Gran Canaria in augustus

Gran Canaria in september

Gran Canaria in oktober

Gran Canaria in november

Gran Canaria in december

  • Vliegvakantie Gran Canaria

    Vliegvakantie Gran Canaria

    Gran Canaria is een eiland dat hoort bij de Canarische Eilanden, Spanje. Een vakantie naar Gran Canaria kun je boeken vanuit Amsterdam, maar ook vanuit Eindhoven, Brussel of Düsseldorf. Bij Neckermann zijn er zelfs vakanties naar Gran canaria met vertrek vanaf Eelde / Groningen te boeken. De vliegtijd van een vlucht naar Gran Canaria duurt circa 4 uur en 30 minuten.

  • Zonvakantie Gran Canaria met kinderen

    Zonvakantie Gran Canaria met kinderen

    Gran Canaria behoort tot één van de meest familie- en kindvriendelijke bestemmingen. Zeker in de badplaaten Playa des Ingles maar ook in Maspalomas en daarbuiten heb je een ruime keuze uit hotels en resorts met alle mogelijke faciliteiten en activiteiten voor kids. In de all inclusive resorts tref je eigenlijk ook altijd een speciale kinderclub. Tip: ga een dagje naar een waterpark waarvan je er meerdere op het eiland treft. Plezier voor het hele gezin!

  • All inclusive Gran Canaria vakantie

    All inclusive Gran Canaria vakantie

    Voor een heerlijke all inclusive vakantie kun je goed terecht op Gran Canaria, zo kun je heerlijk genieten zonder zorgen. Er is keuze uit verschillende all inclusive resorts voor ieder wat wils. Ook een betaalbare last minute all inclusive zonvakantie naar Gran Canaria valt onder de mogelijkheden.

  • Strandvakantie Gran Canaria

    Strandvakantie Gran Canaria

    De stranden van Gran Canaria zijn prachtig en door het klimaat is deze bestemming zeer geschikt voor een strandvakantie. Het bekendste strand is het strand van Playa del Inglés. Hier is altijd wat te beleven, het strand is zeer levendig en bruisend.

  • Goedkope vakantie Gran Canaria

    Goedkope vakantie Gran Canaria

    Zeker als je wilt reizen in het laagseizoen of zogenaamde schoudermaanden is het prima mogelijk een weekje vakantie in Gran Canaria te vieren onder de 500,-. Bovendien zijn er veel self catering accommodaties zoals appertementen op Gran Canaria te boeken. Dus wil je zonzeker op vakantie in april, juni, september, november of  ben je op zoek naar vakantie in maart voor een kleine prijsje dan is Gran Canaria een prima optie!

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 396,00

vakantie Gran Canaria TUI.nl

Een zonvakantie naar de populaire badplaatsen op Gran Canaria boek je bij TUI.nl! Hier vind je een ruim aanbod naar verschillende hotels, appartementen en knusse bungalows. Bovendien heeft TUI vaak erg aantrekkelijke prijzen! De prijs bij TUI voor een vakantie Gran Canaria is excl €40.00 boekingskosten en een bijdrage aan het SGR fonds.

7 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 376,00

vakantie Gran Canaria De Vakantiediscounter

Winterzon in Gran Canaria? Ontdek het uitgebreide aanbod van de Vakantiediscounter! Goede accommodaties in de bekende plaatsen en regio's van dit mooie eiland altijd voor een scherpe prijs.

7 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 309,00

vakantie Gran Canaria D-reizen

Goedkope vakantie Gran Canaria? D-reizen beschikt over een zeer ruim aanbod accommodaties in Gran Canaria, je boekt er met name hotels, appartementen en bungalows maar ook apartotels of een vakantiepark. Overwinteren op Gran Canaria? Bekijk de voordelige Gran Canaria reizen waarbij je tot wel 27 dagen weg blijft!

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 359,00

vakantie Gran Canaria Prijsvrij

Ervaar nu het mooie luxe Gran Canaria met je geliefde vrienden, familie of partner. Vind het gloeiende zonnetje het hele jaar rond. Omringt door bezienswaardigheden zoals Playa de Ingles, Maspalomas en meer. Laat felle kleuren en geuren je leven verrijken terwijl je de rustige golven je zorgen wegspoelen.

8 daagse vakantie met vlucht, verblijf en huurauto

v.a. € 488,00

vakantie Gran Canaria Eliza was here

Een vakantie naar Gran Canaria en verblijven in een charmante bungalow, authentieke finca of een kleinschalig hotel buiten de massa? De Eliza was here Gran Canaria aanbiedingen zijn een absolute aanrader. als je iets zoekt dat iets bijzonders heeft, net anders dan anders. Kijk zeker eens naar een van de vele Spaanse Casa's. Alle reizen naar Gran Canaria zijn bij Eliza was here bovendien inclusief autohuur!

7 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 439,00

vakantie Gran Canaria Sunweb

Lastminutes, zomer- en winterzon vakanties naar Gran Canaria vind je bij Sunweb Vliegvakanties. Extra voordelig naar Playa del Ingles, Maspalomas, Puerto Rico of Bahia Feliz? Kies dan voor de all inclusive Gran Canaria aanbiedingen van Sunweb en je kan onbezorgd genieten!

7 daagse vakantie met vlucht, autohuur & verblijf

v.a. € 663,32

vakantie Gran Canaria andolives travel

Zoek je een kleinschalige accommodatie op Gran Canaria bij een betrouwbare reisorganisatie (SGR & ANVR)? Olive Travel heeft een niet alledaagse collectie met comfortabele appartementen, stijlvolle hotels en authentieke casa's op Gran Canaria. De meeste reizen naar dit eiland zijn inclusief huurauto om het mooie achterland te verkennen!

8 daagse vakantie met vlucht & verblijf in luxe RIU resort

v.a. € 829,00

vakantie Gran Canaria TUI RIU

RIU-hotels staan bekend om hun uitstekende service en staan garant voor een ultieme vakantie beleving waar u heerlijk in de watten wordt gelegd. Het is zorgeloos vakantie vieren op Gran Canaria bij deze All Inclusive resorts. Of u nu kiest voor een van de bijzonder luxe Riu Palace accommodaties direct aan het strand, of de rust zoekt in het Hotel Riu Don Miguel, aan alle details is gedacht.

Vliegen naar Gran Canaria?

Vliegtickets v.a. € 148,00

vliegennaar.nl

De luchthaven van Gran Canaria is Las Palmas en ligt in het noorden van het eiland. De populaire badplaatsen als Maspalomas en Playa del Ingles liggen in het zuiden op zo'n 55 kilometer van de luchthaven.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

TUI

€ 40.00

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 37,50

De Jong Intra

€ 25

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Boekingskosten

€ 19,50

Sunweb

€ 40

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 0

Buro Scanbrit

€ 35.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

andolives travel

€ 30.00

Boekingskosten

€ 25


€ 50

Bijkomende kosten


€ 40

De toeslagen van reisorganisaties op deze website zijn exclusief genoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de reisorganisatie..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

4191
shares