Gran Canaria aantrekkelijkste voor zonvakantie in april 2019

03 maart 2019 Gran Canaria aantrekkelijkste voor zonvakantie in april 2019

Het Canarische eiland Gran Canaria is de beste bestemming voor wie in april 2019 naar de zon wil. Dat is de uitkomst van een onderzoek door Waarschijntdezonwel.nl, naar historische- en actuele weerdata in combinatie met de kosten van een vakantie naar specifieke zonvakantie bestemmingen.

Het klimaat in Nederland is onze belangrijkste inspiratiebron bij het boeken van een vakantie. De geografen van zonbestemmingzoeker www.waarschijntdezonwel.nl checken daarom dagelijks welke bestemmingen actueel de meeste zongarantie voor je geld geven. Op basis van haar unieke algoritme maakt de website voor elke maand de beste zonvakantie bestemming bekend. “Gran Canaria scoort met haar aangename klimaat in april een indrukwekkende 8.6 op basis van onze Sunfactor en reizen naar dit subtropische Canarische eiland is nu erg voordelig.”, licht sitemanager Laura Boldingh de uitkomst toe. In april krijgt het eiland gemiddeld maar liefst 8 zonuren per dag en weinig regen, bij een prettige 22 graden Celsius.

Wil je alle tips voor deze maand ontdekken? Bekijk dan: waar is het warm in april? Of zoek met je eigen critieria vanaf de homepage van de website, dat werkt als volgt: bezoekers kiezen op de site de gewenste minimum- en maximumtemperatuur, geven hun reisbudget en maand van vertrek aan en krijgen vervolgens een overzicht van bestemmingen die de meeste kans bieden op een geslaagde zonvakantie. 

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3831
shares