Naar de zon in de kerstvakantie

In de kerstvakantie naar de zon? Vaak moet je net wat verder vliegen dan de meeste Europese bestemmingen om gegarandeerd lekker zonvakantie weer te hebben. Geen zin in een jetlag? Ook op relatief korte afstand vind je enkele heerlijke bestemmingen.

1. Dubai

Dubai

Genieten aan het zandstrand bij heerlijke strandvakantie temperaturen? Of je nu op zoek bent naar een korte of lange vakantie Dubai heeft de vakantieganger zeer veel te bieden, van heerlijke stranden en prachtige resorts tot ultieme shoppingcentra. Lees meer over Dubai.

26°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Dubai voor december tref je v.a. € 639,00 bij:

2. Curacao

Curacao

Een van de populairste bestemmingen voor een zonvakantie in de kerstvakantie is Curacao. De temperaturen schommelen rond de 30 graden en je kunt rekenen op zo'n 7 zonuren per dag. Veelal zijn er bij Mambo Beach verschillende feestjes. Ook is het ideaal met het hele gezin. Lees meer over Curacao.

31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Curacao voor december tref je v.a. € 959,00 bij:

3. Fuerteventura

Fuerteventura

De meeste aanbiedingen voor een vakantie met kerst naar de Canarische Eilanden zijn te vinden voor het eiland Fuerteventura. Hoewel echt strandvakantie weer niet gegarandeerd is in deze periode is het wel ideaal om even te genieten van de zon en aangename temperaturen. Lees meer over Fuerteventura.

21°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Fuerteventura voor december tref je v.a. € 339,00 bij:

4. Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

In de kerstvakantie naar het Caribisch gebied? De scherpste aanbiedingen zijn doorgaans te vinden naar de Dominicaanse Republiek. Hier vind je prachtige zandstranden omgeven door kokospalmen en heerlijke all inclusive resorts! Lees meer over Dominicaanse Republiek.

29°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Dominicaanse Republiek voor december tref je v.a. € 899,00 bij:

5. Marsa Alam

Marsa Alam

In het zuiden van Egypte kun je in de kerstvakantie rekenen op heerlijke temperaturen en veel zonuren. Je kunt in het zuiden nog rekenen op heerlijk strandvakantie weer en genieten van wellness in de fantastische all inclusive resorts in Marsa Alam en Port Ghalib. Lees meer over Marsa Alam.

24°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Marsa Alam voor december tref je v.a. € 399,00 bij:

6. Koh Samui

Koh Samui

Hoogseizoen in Thailand met heerlijke temperaturen en veel zonuren. Koh Samui is één van de populaire eilanden in de Golf van Thailand, ideaal voor een zon, zee & strand vakantie. Prachtige stranden en azuurblauwe zee. Ook als je iets van de cultuur wilt zien is het een perfecte bestemming! Lees meer over Koh Samui.

29°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Koh Samui voor december tref je v.a. € 1.245,00 bij:

7. Tenerife

Tenerife

Heerlijk aangename temperaturen en zonuren vind je in de kerstvakantie op Tenerife. In de kerstvakantie is strandvakantie weer weliswaar niet gegarandeerd, wel kun je er genieten op een van de vele terrasjes en genieten van de luxe van de prachtige resorts op dit Canarische eiland. Lees meer over Tenerife.

21°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Tenerife voor december tref je v.a. € 457,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan: