Dominicaanse Republiek

Vakantie Dominicaanse Republiek

Op zoek naar een heerlijke zonvakantie? De voordeligste luxe, all inclusive vakanties naar de Caribbean boek je naar de Dominicaanse Republiek. Het heerlijke klimaat, de parelwitte stranden en de levendige cultuur van dit Caribische eiland staan garant voor een heerlijke vakantie en lekker relaxen in de tropen!

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Dominicaanse Republiek Sunfactor

8.1
10
Dominicaanse Republiek scoort een gemiddelde van 8.1 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Dominicaanse Republiek in 2017 / 2018 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Dominicaanse Republiek in januari

Dominicaanse Republiek in februari

Dominicaanse Republiek in maart

Dominicaanse Republiek in april

Dominicaanse Republiek in mei

Dominicaanse Republiek in juni

Dominicaanse Republiek in juli

Dominicaanse Republiek in augustus

Dominicaanse Republiek in september

Dominicaanse Republiek in oktober

Dominicaanse Republiek in november

Dominicaanse Republiek in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Je vakantie naar de Dominicaanse Republiek begint met een vlucht vanaf de luchthaven van Amsterdam of Düsseldorf. Je vliegt dan naar één van de luchthavens aan de kust, Punta Cana of Puerto Plata. De vlucht duurt ongeveer 10 uur en de transfer naar het hotel lukt meestal binnen een uur.

  • De Dominicaanse Republiek heeft nog veel meer te bieden naast prachtig witte stranden en een blauwe zee, je kunt er een hoop kindvriendelijke excursies ondernemen. Boek bijvoorbeeld een walvissen tour of bezoek het Nationaal aquarium. In La Vega vindt er jaarlijks een feestelijk carnaval met dansers plaats.

  • Een 'Caribbean all inclusive' is genieten van zon, tropische stranden en heerlijk eten. Voor een tropische all inclusive met een Nederlands tintje kun je het beste naar Aruba of Curacao. Andere populaire bestemmingen in de Caribbean voor een all inclusive bestemming zijn Jamaica en de Dominicaanse Republiek.

  • Het is bijna onmogelijk om de beste bestemmingen voor een strandvakantie te benoemen, want de Caribbean zit namelijk vol met paradijselijke stranden. Naast een tropische zon, zee en strand ervaring kun je ook vaak snorkelen, duiken, kajakken, zeilen, surfen of zelfs met dolfijnen zwemmen!