zonvakantie augustus

Zonvakantie augustus 2014

Zoek je een vakantie in de zomervakantie of een last minute voor augustus? Bekijk dan de naar de zon in augustus tips: ontdek waar het mooi weer is en bekijk de leukste aanbiedingen voor een zonvakantie in augustus! 

Lees meer

Last minute zonvakantie in augustus? Vakantie & all inclusive aanbiedingen!

Zonvakantie in augustus? Een vakantie tijdens het hoogseizoen is voor veel bestemmingen niet bijzonder voordelig, omdat het een populaire periode is waarin veel mensen op vakantie gaan. Als je last minute zoekt naar een zonvakantie in augustus is het afhankelijk van wat voor zomer we in Nederland hebben, of je veel of weinig goedkope last minutes vindt. Als het hier mooi weer is (en er dus minder mensen naar het buitenland gaan), stunten airlines en touroperators met hun zonvakantie aanbiedingen om hun vliegtuigen en accommodaties toch vol te krijgen. Tijdens een slechte zomer ontstaat er vaak een run op last minutes naar de zon waardoor de prijzen weer kunnen stijgen. Het helpt dat het in augustus op veel plekken in Europa en aan de Middellandse Zee heel mooi weer is. Deze bestemmingen liggen dichtbij waardoor de zonvakanties in augustus relatief goedkoop zijn. Aanraders voor goedkope zonvakanties in augustus? Griekenland: vakantie naar Kreta, Rhodos of Samos. En Turkije is ook heerlijk in augustus: zonnige vakanties Bodrum behoren tot onze favoriet.

Is het slecht weer in Nederland en wil je nú weg? Check dan last minute zonvakantie aanbiedingen en vertrek binnen nu en 10 dagen naar de zon!

Goedkope zonvakantie voor augustus: hittebestendige zonaanbidder gaat nu goedkoop naar Egypte

De hittebestendige zonaanbidder treft het in augustus met goedkope zonvakanties naar Egypte. De prijzen voor een Egypte vakantie in augustus zijn laag, omdat het er in de zomermaanden ontzettend heet is. Temperaturen van 35 - 40°C zijn geen uitzondering. Toch kan het een aantrekkelijke optie zijn voor een budget zonvakantie in augustus. De hitte in Egypte is droog (niet benauwd) en vooral in de badplaatsen waait een verkoelend zeewindje. De gevoelstemperatuur is dus vaak lager. Als je opzoek bent naar een heel warme, goedkope zonvakantie bestemming voor een relaxte strandvakantie in augustus is Egypte misschien wel een slimme tip. 

Als je voor augustus meer goedkope zon & strandvakanties zoekt, raden we je aan om via het linkermenu op deze pagina een selectie te maken die je helpt om goedkope vakanties met lekker weer en de beste zongarantie te vinden. Of bekijk onze tips en aanbiedingen voor vakanties in andere maanden zoals zonvakanties in juli of vakanties in september, dat kan net schelen in de prijzen / klimaatinvloeden van een bestemming.


Lees Minder
47 resultaten
  

Deel dit met je vrienden :
28°
Gemiddelde augustus
Kreta

Kreta

In augustus genieten van ultiem zomerweer? Op Kreta is het super strandvakantie weer in augustus: de zomermaanden behoren tot de beste reisperiode voor Kreta omdat het er nu gemiddeld 25-28 graden is en de zon stralend veel schijnt. Ons Sunfactor cijfer voor Kreta in augustus: een 9,9!!


Aanbiedingen Kreta voor augustus tref je v.a. € 350,00 bij:


29°
Gemiddelde augustus
Gran Canaria

Gran Canaria

Staat genieten op vakantie voor jou gelijk aan zon, zee, strand en lekker warm weer? Dan zou een zonvakantie naar Gran Canaria best wel eens een hele goede keuze kunnen zijn, want deze bestemming scoort in augustus een Sunfactor van 9,4. Tip: als je goedkoop een zonvakantie wilt boeken, kies dan voor de tweede helft van augustus, die is gemiddeld 20% voordeliger!


Aanbiedingen Gran Canaria voor augustus tref je v.a. € 451,00 bij:


27°
Gemiddelde augustus
Fuerteventura

Fuerteventura

Het is niet moeilijk om hartje zomer een lekkere zonvakantie bestemming te vinden. Ook Fuerteventura is in augustus ontzettend mooi met gemiddeld 27 graden. Het is dan ook niet gek dat de Sunfactor deze maand een 9.4 aanwijst. De constante passaatwind zorgt voor een zacht briesje.


Aanbiedingen Fuerteventura voor augustus tref je v.a. € 399,00 bij:


30°
Gemiddelde augustus
Sicilie

Sicilie

Knusse hotels, prachtige uitzichten, een bijzondere cultuur en als je niks te doen hebt kun je de hoogste vulkaan van Europa beklimmen. Dat vind je allemaal op het Italiaanse eiland Sicilië! En in de maand augustus is het er ook nog eens heerlijk zonvakantie weer. Voor de actieveling misschien wel iets te warm...


Aanbiedingen Sicilie voor augustus tref je v.a. € 466,00 bij:


30°
Gemiddelde augustus
Toscane

Toscane

Augustus is een prachtige maand om een vakantie naar Toscane te boeken! Het is er stralend weer, ideaal voor een vakantie aan de Toscaanse kust. Wil je een van de kuststeden bezoeken als Florence? Dan is augustus nu niet ideaal. Een vakantiehuis in de groene heuvels is daarentegen een fantastische keuze!


Aanbiedingen Toscane voor augustus tref je v.a. € 352,00 bij:


47 resultaten