zonvakantie februari

Zonvakantie februari 2014

Lekker naar de zon in februari? Op basis van historische weerdata vertellen wij je hier wat de beste bestemmingen zijn voor een zonvakantie in februari. Of je nu weg wil in de voorjaarsvakantie of gewoon ergens in februari een zonvakantie wil plannen, hier vind je de beste zonvakantie februari aanbiedingen naar warme temperaturen!

Lees meer

Zonvakantie in februari: last minute naar de zon & zonvakanties in de voorjaarsvakantie

In februari denken veel mensen: "Waar schijnt de zon wel? Ik wil nu weg!" Als je in februari zon wil zien is het verstandiger om iets verder te kijken dan Griekenland of de Canarische Eilanden. Hoewel de beeldvorming vaak anders is, blijkt het in februari met circa 15 graden nog helemaal geen lekker zonvakantie weer te zijn. Op de Canarische Eilanden is het de moeite om de verschillende eilanden te vergelijken. In februari kunnen Lanzarote en Gran Canaria bijvoorbeeld net lekker zijn met temperaturen van rond de 20 graden, terwijl het op Tenerife met 16 graden echt nog te koud is voor een zonvakantie. Februari is verder een topmaand voor zonnige vakanties naar Egypte! Vooral in de zuidelijk gelegen badplaats Marsa Alam geniet je tijdens een zonvakantie in februari van een heerlijke 25°C!

Goedkope zon vakantie? In februari is het in veel 'dichtbij bestemmingen' geen ultiem vakantie weer. Voor een goedkope zonvakantie in februari is Egypte prettig: daar vind je veel badplaatsen met uitgestrekte zandstranden aan de Rode Zee en er zijn regelmatig aanbiedingen onder de 500,- te vinden voor een weekje naar de zon. 

Als je in februari last minute weg wil naar de zon (binnen nu en 10 dagen) bekijk dan onze inpakken & wegwezen last minute zonvakanties voor vakanties met de beste zongarantie!

Waar schijnt de zon in februari? Zonvakantie tips dichtbij en verder weg!

Overweeg een vakantie naar de Kaapverdische Eilanden, ook wel 'de nieuwe Caribbean' genoemd. Deze zonnige eilandengroep ligt op slechts 6 uur vliegen van Nederland en het is er in februari lekker warm, gemiddeld 25°C. Naar de echte tropische Caribbean ben je, afhankelijk van je bestemming, wat langer onderweg (circa 8-12 uur). Maar dan heb je ook wat! Een zonvakantie februari favoriet is het klimatologische uitblinkertje St Maarten waar het in onze winter rond de 28 graden is en de zon 8 uur per dag schijnt! Ook de bestemmingen Curacao en Aruba zijn geweldig in februari.

Als je niet gebonden bent aan februari voor een zonvakantie, bekijk dan ook eens de opties voor een vakantie in januari of in maart.


Lees Minder
32 resultaten
  

Deel dit met je vrienden :
25°
Gemiddelde februari
Kaapverdische Eilanden

Kaapverdische Eilanden

Het subtropische Kaapverdie staat ook wel bekend als de nieuwe Caribbean door de parelwitte zandstranden en de kokospalmen. Hoewel de populaire eilanden Sal en Boa Vista minder levendig zijn als veel Caribische eilanden, is het wel een heerlijke bestemming om even lekker te relaxen. In februari is het heerlijk!


Aanbiedingen Kaapverdische Eilanden voor februari tref je v.a. € 499,00 bij:


19°
Gemiddelde februari
Lanzarote

Lanzarote

Ik ga op vakantie in februari en ik neem mee... een zonnebril! Ga je op vakantie naar Lanzarote dan zul je deze - ook in februari - zeker nodig hebben. De temperatuur komt gemiddeld niet onder de 19 graden en vergezeld door een vrolijk zonnetje is vulkanisch Lanzarote nu een top bestemming!


Aanbiedingen Lanzarote voor februari tref je v.a. € 345,00 bij:


27°
Gemiddelde februari
Varadero

Varadero

Op zoek naar een vakantie met tropische temperaturen in februari en hagelwitte zandstranden? Dan is Cuba een absolute aanrader! De badplaats Varadero heeft een legio aan fantastische all inclusive resorts en knusse hotels direct aan een van de vele stranden en de azuurblauwe zee.


Aanbiedingen Varadero voor februari tref je v.a. € 629,00 bij:


31°
Gemiddelde februari
Curacao

Curacao

Bon bini op Curacao! Oftewel welkom op Curacao, waar het in februari altijd lekker warm is door het tropische klimaat. Het Caribische sfeertje dat heerst op het eiland is voor velen een reden om weer een keer terug te gaan of nooit meer weg te willen. Je kunt er heerlijk genieten van de stranden en de azuurblauwe zee!


Aanbiedingen Curacao voor februari tref je v.a. € 599,00 bij:


33°
Gemiddelde februari
Gambia

Gambia

Ultiem relaxen aan het goudgele strand en zwemmen in een helder blauwe zee in februari? Dan is Gambia een aanrader! Je kunt rekenen op heerlijk zomers weer en prachtige stranden. Gambia is bovendien een aanrader voor vogelliefhebbers, er komen meer dan 450 soorten voor in dit kleine land aan de westkust van Afrika.


Aanbiedingen Gambia voor februari tref je v.a. € 399,00 bij:


32 resultaten