Zonvakantie maart 2018

Waar schijnt de zon in maart? In Nederland is de kans op grijs weer erg groot. Maar voor iedereen die op vakantie wil naar de zon in maart staan hieronder de winterzon bestemmingen waar het lekker weer is met bijbehorende strandvakantie aanbiedingen. Stuk voor stuk geselecteerd op basis van de kans op zon en een fijn temperatuurtje!

Kaapverdie

Kaapverdie

Een perfecte maand voor een vakantie naar de Kaapverdische Eilanden is maart. Heerlijke temperaturen, amper neerslag en veel zonuren. Zeker de eilanden Sal en Boa Vista zijn in deze periode een aanrader. Kaapverdië is voor de rustzoeker een ideale bestemming. Ook vind je er werkelijk prachtige stranden.

26°

Gemiddelde maart

Aanbiedingen Kaapverdie voor maart tref je v.a. € 389,00 bij:

Aruba

Aruba

Genieten van het goede leven? In maart is het heerlijk weer op Aruba. Veel zon, hoge temperaturen en zeer weinig neerslag. Het Caribische sfeertje en de vriendelijke bevolking maken de slogan 'one happy island' meer dan waar. Boek een heerlijk resort op Aruba en enjoy the sun!

32°

Gemiddelde maart

Aanbiedingen Aruba voor maart tref je v.a. € 599,00 bij:

Jamaica

Jamaica

In onze Sunfactor scoort Jamaica jaar rond een dikke 8! De maand maart springt er extra uit, omdat de kans op regen minimaal is. In Negril vind je de langste, witte zandstranden. Dit is tevens de plek om na een stralende stranddag met een tropische cocktail de zon in de zee te zien zakken...

30°

Gemiddelde maart

Aanbiedingen Jamaica voor maart tref je v.a. € 549,00 bij:

La Palma

La Palma

Weg in het vroege voorjaar? Op La Palma staan de sinaasappel- en amandelbomen in bloei wat heerlijk ruikt! Bovendien schijnt het zonnetje lekker waardoor het eiland heerlijk opwarmt. Aan de westkust heb je de meeste kans op goed weer. Huur hier een charmante casita of ga voor een goedkope zonvakantie!

20°

Gemiddelde maart

Aanbiedingen La Palma voor maart tref je v.a. € 270,00 bij:

Hurghada

Hurghada

Hurghada is een van de populairste badplaatsen van Egypte, dankzij de mooie ligging aan de Rode Zee en de uitgestrekte stranden. Maart is een prima maand voor een zonvakantie waarbij je geniet van heerlijk lenteweer! Het grootste voordeel van Hurghada is dat het er vrijwel nooit regent!

24°

Gemiddelde maart

Aanbiedingen Hurghada voor maart tref je v.a. € 269,00 bij:

Senegal

Senegal

Hoewel de bestemmingen aan de Middellandse Zee in maart vaak nog te koud zijn voor een zonvakantie, ligt op een paar uurtjes meer vliegen de goudgele kust van Senegal. Waar het nu de droge periode is met veel zon en temperaturen rond de 27 graden. Geniet van een all inclusive vakantie of een avontuurlijke reis!

27°

Gemiddelde maart

Aanbiedingen Senegal voor maart tref je v.a. € 556,00 bij:

Tenerife

Tenerife

De temperaturen op Tenerife liggen nu rond de 20 graden, waardoor het vaak al prima terrasjes weer is op dit Canarische eiland. In het zuiden is het bovendien overwegend zonnig. Maart is daarnaast een ideale maand voor het vinden van zeer voordelige aanbiedingen!

21°

Gemiddelde maart

Aanbiedingen Tenerife voor maart tref je v.a. € 335,00 bij:

St. Maarten

St. Maarten

Voor een zonvakantie in maart is St. Maarten qua klimaat heel aantrekkelijk. Dit mooie, groene eiland heeft dan een gemiddelde temperatuur van 29 graden en de zon schijnt maar liefst 9 uur per dag! De kans op mooi weer is echt heel erg groot. Sunfactor: 9,2!!

29°

Gemiddelde maart

Aanbiedingen St. Maarten voor maart tref je v.a. € 651,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat
 • Strandvakantie maart

  Strandvakantie maart

  Perfect strandweer in maart tref je tijdens de vakantie op de Kaapverdische Eilanden. Ook tref je heerlijk weer in de Caribbean. Het weer op Curacao, Aruba en Bonaire is schitterend in maart!

 • All-inclusive maart

  All-inclusive maart

  Toe aan een all-inclusive? Het is heel mooi zomers weer in de Israelische badplaats Eilat. Voor een luxe all-inclusive zonvakantie kun je naar Dubai.

 • Goedkope zonvakantie maart

  Goedkope zonvakantie maart

  Op zoek naar een goedkope zonvakantie? Vaak zijn er last minute voordelige aanbiedingen! Vanaf mei of juni kun je deze ook dichter bij huis zoeken omdat het weer rond het Middellandse Zeegebied dan opbloeit. 

 • Kindvriendelijke zonbestemming maart

  Kindvriendelijke zonbestemming maart

  In maart moet je naar zonnige oorden buiten Europa. Veel van deze bestemmingen hebben luxe all-inclusive vakanties in de aanbieding. In de resorts is voor de kinderen altijd genoeg te beleven!

 • Waar is het warm in maart

  Waar is het warm in maart

  Zoek je een zonvakantie in maart? In maart is het op veel plekken in Europa nog veel te koud voor een zonvakantie. Aan de Rode Zee in Egypte is het in maart wel lekker warm.

  0
 • Autovakantie maart? Voor strandweer vliegen

  Autovakantie maart? Voor strandweer vliegen

  Maart is geen ideale maand voor een vakantie naar de Spaanse Costa's. Voor een zonvakantie in maart zit je vast aan een vliegvakantie.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan: