zonvakantie maart

Zonvakantie maart 2016

Waar schijnt de zon in maart? In Nederland is de kans op grijs weer erg groot. Maar voor iedereen die op vakantie wil naar de zon in maart staan hieronder de winterzon bestemmingen waar het lekker weer is met bijbehorende strandvakantie aanbiedingen. Stuk voor stuk geselecteerd op basis van de kans op zon en een fijn temperatuurtje!

Lees meer

Een zonvakantie in maart? Goedkoop, lekker luxe of een lastminute vakantie in maart?

Veel mensen zijn de winterdip zat in maart en besluiten een last minute zonvakantie te zoeken. Op deze pagina zie je de beste zonvakantie aanbiedingen voor een vakantie in maart en ontdek je de Top 7 beste zonvakantie bestemmingen voor deze maand. Wie last minute een zon vakantie in maart wil boeken doet er goed aan om via onze super lastminute zonvakanties een goede deal te vinden. Hier kun je namelijk aanbiedingen zoeken voor bestemmingen waar de actuele weersvoorspellingen erg gunstig voor zijn! Bovendien is de kans groot dat je in maart zeer gunstige last minute aanbiedingen voor een zonvakantie treft. Met de zoekfunctie op deze pagina stel je bovendien jouw persoonlijke voorkeuren in voor temperatuur en prijs en krijg je alle tips van de redactie incl. aanbod en verwacht weer.

In maart is het op veel plekken in Europa nog veel te koud voor een zonvakantie. Zo is maart geen ideale maand voor een vakantie naar de Spaanse Costa's. Ook op veel Canarische Eilanden is het nog aan de frisse kant, hoewel je het in maart op Gran Canaria en Lanzarote kan treffen met 18-22 graden (en als je echt geluk hebt nog een stukje warmer).

Waar is het warm in maart? Strandvakantie bestemmingen met lekker weer

Denk je aan een vakantie in maart waarbij je heerlijk een weekje geniet van een warm zonnetje op een mooi strand? Lekker warm zwemwater en je handdoekje spreiden op een zacht zandstrand kan je in maart perfect tijdens een vakantie op de Kaapverdische Eilanden. Het is nu ook heel mooi zomers weer in de Israelische badplaats Eilat of ga voor een luxe zon vakantie naar Dubai. Al deze bestemmingen liggen op een afstand van circa 5-6 uur vliegen. Wil een absolute droomvakantie vol zon? Maart is een goede maand om naar de Antillen te gaan. Het weer op Curacao, Aruba en zeker het zonovergoten St Maarten is schitterend in maart! En soms kun je ook het carnaval mee pikken op deze bestemmingen. Carnaval in de Caribbean breekt vaak al los in februari, maar ook in maart pik je vaak nog een graantje mee van het feest. Dus zeker in deze maand is het boeken van een vakantie naar de Caribbean een echte aanrader.

Tip: bekijk ook waar het lekker is voor een zonvakantie in april en waar je moet zijn voor een zonvakantie in februari.


Lees Minder
Strandvakantie maart

Strandvakantie maart


Perfect strandweer in maart tref je tijdens de vakantie op de Kaapverdische Eilanden. Ook tref je heerlijk weer in de Caribbean. Het weer op Curacao, Aruba en Bonaire is schitterend in maart!


All-inclusive maart

All-inclusive maart


Toe aan een all-inclusive? Het is heel mooi zomers weer in de Israelische badplaats Eilat. Voor een luxe all-inclusive zonvakantie kun je naar Dubai.


Goedkope zonvakantie maart

Goedkope zonvakantie maart


Op zoek naar een goedkope zonvakantie? Vaak zijn er last minute voordelige aanbiedingen! Vanaf mei of juni kun je deze ook dichter bij huis zoeken omdat het weer rond het Middellandse Zeegebied dan opbloeit. 


Kindvriendelijke bestemmingen

Kindvriendelijke bestemmingen


In maart moet je naar zonnige oorden buiten Europa. Veel van deze bestemmingen hebben luxe all-inclusive vakanties in de aanbieding. In de resorts is voor de kinderen altijd genoeg te beleven!


Waar is het warm in maart

Waar is het warm in maart


Zoek je een zonvakantie in maart? In maart is het op veel plekken in Europa nog veel te koud voor een zonvakantie. Aan de Rode Zee in Egypte is het in maart wel lekker warm.


Autovakantie maart? Voor strandweer vliegen

Autovakantie maart? Voor strandweer vliegen


Maart is geen ideale maand voor een vakantie naar de Spaanse Costa's. Voor een zonvakantie in maart zit je vast aan een vliegvakantie.

30 resultaten
  

32°
Gemiddelde maart
Aruba

Aruba

Genieten van het goede leven? In maart is het heerlijk weer op Aruba. Veel zon, hoge temperaturen en zeer weinig neerslag. Het Caribische sfeertje en de vriendelijke bevolking maken de slogan 'one happy island' meer dan waar. Boek een heerlijk resort op Aruba en enjoy the sun!


Vliegvakantie
Kindvriendelijk
All-inclusive
Strandvakantie
Aanbiedingen Aruba voor maart tref je v.a. € 917,00 bij:


21°
Gemiddelde maart
Fuerteventura

Fuerteventura

In het vroege voorjaar kun je op de Canarische Eilanden al terecht voor een fijne zonvakantie. Neem Fuerteventura, in maart is het op dit vulkanische eiland zacht en zonnig terrasjes weer en schijnt de zon gemiddeld 7 uur per dag. Er zijn genoeg mogelijkheden om te windsurfen, duiken of snorkelen of bezoek een van de gezellige Spaanse stadjes!


Vliegvakantie
All-inclusive
Strandvakantie
Budgettip
Aanbiedingen Fuerteventura voor maart tref je v.a. € 286,00 bij:


30°
Gemiddelde maart
Jamaica

Jamaica

In onze Sunfactor scoort Jamaica jaar rond een dikke 8! De maand maart springt er extra uit, omdat de kans op regen minimaal is. In Negril vind je de langste, witte zandstranden. Dit is tevens de plek om na een stralende stranddag met een tropische cocktail de zon in de zee te zien zakken...


Vliegvakantie
All-inclusive
Strandvakantie
Aanbiedingen Jamaica voor maart tref je v.a. € 898,00 bij:


32°
Gemiddelde maart
Curacao

Curacao

In maart een zonvakantie naar Curacao boeken? Dat kan! De temperaturen voor een zonvakantie in maart zijn hoog en het klimaat is heerlijk voor een zonvakantie. Ook de zee is heerlijk op temperatuur en het zicht onderwater is in deze periode doorgaans erg goed. Ideaal voor een duikvakantie!


Vliegvakantie
Kindvriendelijk
All-inclusive
Strandvakantie
Aanbiedingen Curacao voor maart tref je v.a. € 828,00 bij:


27°
Gemiddelde maart
Miami

Miami

Winterdip? De zon schijnt volop in Miami! Feel like a superstar: Miami Beach heeft alles te bieden voor een luxe zonvakantie in de Caribbean. Spot de 'rich & famous' op South Beach, flaneer over Ocean Drive en bezoek het gezellige hart van Miami met o.a. Little Havana en het Art Deco district!


Vliegvakantie
Kindvriendelijk
Strandvakantie
Aanbiedingen Miami voor maart tref je v.a. € 529,00 bij:


27°
Gemiddelde maart
Senegal

Senegal

Hoewel de bestemmingen aan de Middellandse Zee in maart vaak nog te koud zijn voor een zonvakantie, ligt op een paar uurtjes meer vliegen de goudgele kust van Senegal. Waar het nu de droge periode is met veel zon en temperaturen rond de 27 graden. Geniet van een all inclusive vakantie of een avontuurlijke reis!


Vliegvakantie
All-inclusive
Strandvakantie
Aanbiedingen Senegal voor maart tref je v.a. € 650,00 bij:


21°
Gemiddelde maart
Lanzarote

Lanzarote

De gemiddelde temperaturen op Lanzarote komen in maart al net boven de 20°C uit, daarnaast valt op dit eiland het minste regen van alle Canarische Eilanden waardoor het regelmatig al heerlijk weer is voor een zonvakantie of typisch terrasjes weer. Heerlijk voor een korte of een lange break.


Vliegvakantie
Kindvriendelijk
All-inclusive
Strandvakantie
Budgettip
Aanbiedingen Lanzarote voor maart tref je v.a. € 376,00 bij:


32°
Gemiddelde maart
Bonaire

Bonaire

Bonaire scoort in maart een prachtige sunfactor door de heerlijke tropische temperaturen en ruime hoeveelheid zonuren. Zeker in maart kun je het kort van tevoren nog weleens treffen met een scherpe lastminute aanbieding. Tip: kijk ook eens naar een all inclusive vakantie.


Vliegvakantie
Kindvriendelijk
All-inclusive
Strandvakantie
Aanbiedingen Bonaire voor maart tref je v.a. € 1.026,00 bij:


Deel dit met je vrienden :
30 resultaten