zonvakantie maart

Zonvakantie maart 2015

Waar schijnt de zon in maart? In Nederland is de kans op regenachtig en grijs weer erg groot. Maar voor iedereen die op vakantie wil naar de zon in maart staan hieronder de bestemmingen waar het wel lekker weer is met bijbehorende zonvakantie aanbiedingen. Stuk voor stuk geselecteerd op basis van de kans op zon en een fijn temperatuurtje!

Lees meer

Een zonvakantie in maart? Goedkoop, lekker luxe of een lastminute vakantie in maart?

Tikt de regen tegen het raam of is het buiten deprimerend grijs? Veel mensen zijn de winterdip zat in maart en besluiten een last minute zonvakantie te zoeken. Op deze pagina zie je de beste zonvakantie aanbiedingen voor een vakantie in maart en ontdek je de Top 7 beste zonvakantie bestemmingen voor deze maand. Wie last minute een zon vakantie in maart wil boeken doet er goed aan om via onze super lastminute zonvakanties een goede deal te vinden. Hier kun je namelijk aanbiedingen zoeken voor bestemmingen waar de actuele weersvoorspellingen erg gunstig voor zijn! Bovendien is de kans groot dat je in maart zeer gunstige last minute aanbiedingen voor een zonvakantie treft.

In maart is het op veel plekken in Europa nog veel te koud voor een zonvakantie. Zo is maart is geen ideale maand voor een vakantie naar de Spaanse costa's. Ook op veel Canarische Eilanden is het nog aan de frisse kant, hoewel je het in maart op Gran Canaria en Lanzarote kan treffen met 18-22 graden (en als je echt geluk hebt nog een stukje warmer).

Waar is het warm in maart? De beste bestemmingen voor een zonvakantie

Denk je aan een vakantie in maart waarbij je heerlijk een weekje geniet van een warm zonnetje op een mooi strand? Lekker warm zwemwater en je handdoekje spreiden op een zacht zandstrand kan je in maart perfect tijdens een vakantie op de Kaapverdische Eilanden. Het is nu ook heel mooi zomers weer in de Israelische badplaats Eilat of ga voor een luxe zon vakantie naar Dubai. Al deze bestemmingen liggen op een afstand van circa 5-6 uur vliegen. Wil een absolute droomvakantie vol zon? Maart is een goede maand om naar de Antillen te gaan. Het weer op Curacao, Aruba en zeker het zonovergoten St Maarten is schitterend in maart! En soms kun je ook het carnaval mee pikken op deze bestemmingen.

Tip: bekijk ook waar het lekker is voor een zonvakantie in april en waar je moet zijn voor een zonvakantie in februari.


Lees Minder
36 resultaten
  

Deel dit met je vrienden :
26°
Gemiddelde maart
Kaapverdische Eilanden

Kaapverdische Eilanden

Een perfecte maand voor een vakantie naar de Kaapverdische Eilanden is maart. Heerlijke temperaturen, amper neerslag en veel zonuren. Zeker de eilanden Sal en Boa Vista zijn in deze periode een aanrader. Kaapverdië is voor de rustzoeker een ideale bestemming. Ook vind je er werkelijk prachtige stranden.


Aanbiedingen Kaapverdische Eilanden voor maart tref je v.a. € 499,00 bij:


21°
Gemiddelde maart
Lanzarote

Lanzarote

De gemiddelde temperaturen op Lanzarote komen in maart al net boven de 20°C uit, daarnaast valt op dit eiland het minste regen van alle Canarische Eilanden waardoor het regelmatig al heerlijk weer is voor een zonvakantie of typisch terrasjes weer. Heerlijk voor een korte of een lange break.


Aanbiedingen Lanzarote voor maart tref je v.a. € 342,00 bij:


32°
Gemiddelde maart
Bonaire

Bonaire

Bonaire scoort in maart een prachtige sunfactor door de heerlijke tropische temperaturen en ruime hoeveelheid zonuren. Zeker in maart kun je het kort van tevoren nog weleens treffen met een scherpe lastminute aanbieding. Tip: kijk ook eens naar een all inclusive vakantie.


Aanbiedingen Bonaire voor maart tref je v.a. € 699,00 bij:


21°
Gemiddelde maart
Fuerteventura

Fuerteventura

In het vroege voorjaar kun je op de Canarische Eilanden al terecht voor een fijne zonvakantie. Neem Fuerteventura, in maart is het op dit vulkanische eiland zacht en zonnig terrasjes weer en schijnt de zon gemiddeld 7 uur per dag. Er zijn genoeg mogelijkheden om te windsurfen, duiken of snorkelen of bezoek een van de gezellige Spaanse stadjes!


Aanbiedingen Fuerteventura voor maart tref je v.a. € 361,00 bij:


27°
Gemiddelde maart
Miami

Miami

Winterdip? De zon schijnt volop in Miami! Feel like a superstar: Miami Beach heeft alles te bieden voor een luxe zonvakantie in de Caribbean. Spot de 'rich & famous' op South Beach, flaneer over Ocean Drive en bezoek het gezellige hart van Miami met o.a. Little Havana en het Art Deco district!


Aanbiedingen Miami voor maart tref je v.a. € 439,00 bij:


36 resultaten