Dubai
35°

Vakantie Dubai

Op vakantie naar Dubai? Voor een luxe vakantie waarin je zon & strand wilt combineren met shoppen en cultuur is een Dubai vakantie echt een aanrader! Tip: lees hier eerst alles over het klimaat van Dubai voordat je je vakantie definitief boekt!

Lees meer

Naar Dubai? Vakantie vieren in een unieke cultuur!

Als je het Nederlandse natte en koude weer helemaal zat bent in de winter en je een zonzekere bestemming zoekt is een vakantie in Dubai, in de Arabische Emiraten een prima optie. Dubai is namelijk gedurende het hele jaar droog en heeft gemiddeld wel 9 zonuren per dag!  De temperaturen in Dubai liggen van november tot en met maart / april tussen de 25 en 30 graden en van is daarmee perfect voor de meeste Nederlanders.

 

Dubai staat synoniem voor tegenstellingen. De meest mooie stranden ter wereld vind je in Dubai. Bij het Meridian Club Mina tref je meer dan een kilometer lang strand, prachtig onderhouden met vele sportcomplexen ernaast. Maar vakantie in Dubai is ook kennis maken met architectonische wonderen, de Arabische cultuur en enkele van de mooiste golfbanen ter wereld.

 

Op vakantie naar Dubai? Must see & do's!

Maak tijdens je Dubai vakantie zeker een kleine tour langs enkele van de meest indrukwekkende gebouwen ter wereld. Beroemd is het Burj Al Arab hotel, met haar 312 meter hoog een ware kolossus. Echter de Burj Khalifa spant de kroon met een 828 meter hoogte. Tip: een bijzondere ervaring is dineren in het restaurant van Burj Khalifa op de 122ste verdieping.

 

Golfers moeten zeker hun clubs meenemen op vakantie naar Dubai. Voor golf fans is deze plek ideaal, er zijn vele prachtig aangelegde golfbanen, met de Emirates Golf club als haar parel. Het golfseizoen sluit traditioneel dan ook af in Dubai.

 

Vakantie in Dubai: goedkoper dan je denkt! 

Toegegeven: echt goedkoop is het natuurlijk niet om op vakantie naar Dubai te gaan. Maar als je het vergelijkt met andere verre vliegreizen dan vallen de prijzen ons eigenlijk best mee. Een week vakantie in maart of april in Dubai, boek je bijvoorbeeld al rond de 600,- (voor hotel + vlucht). Ter plaatse ben je dan nog wel het nodige kwijt aan je maaltijden, met name alcoholische drankjes zijn duur. Wie graag wil weten waar hij of zij aan toe is, kan kiezen voor een all inclusive Dubai vakantie. Daarbij zijn dan alle maaltijden, drankjes en meestal ook enkele sporten en excursies inbegrepen.

 

Meer winterzon tips? Bekijk zeker eens de aanbiedingen en lees alles over een vakantie in Eilat of in het chique Egyptische El Gouna.

Lees Minder

6 resultaten
  

Deel dit met je vrienden :
6 resultaten