Naar de zon in februari!

Op zonvakantie in de winter? In deze 'naar de zon in februari Top 7'  vind je de beste bestemmingen voor een zonvakantie in februari. Tip: ben je flexibel met je reisdata? Bekijk dan ook de tips voor naar de zon in januari en naar de zon in maart!

Lees meer

In februari naar de zon: waar moet je zijn?

Waar kan je hartje winter heerlijk genieten van zon, zee en strand? Als je in een zoekmachine de woorden: vakantie + februari + zon intikt, krijg je als resultaat vooral heel veel reisorganisaties die je hun aanbiedingen voor die periode willen verkopen. Maar waar moet je nu echt zijn voor zon in februari?

 

In ieder geval zijn Turkije en ook de Canarische Eilanden, in tegenstelling tot wat veel mensen verwachten, niet erg zonzeker voor een winter zonvakantie. Kies je voor een vakantie naar Caribische bestemmingen als St. Maarten, Curacao of  Aruba dan is de kans op fijn zonvakantie weer echter heel erg groot!

 

Zon in februari, maar niet te ver vliegen? 

Ook dichterbij kan je in februari van de zon genieten. Denk bijvoorbeeld aan een Nijlcruise of zonvakantie in Egypte, want in badplaatsen als Sharm el Sheikh of  Hurghada is het ook in februari korte rokjes weer!

Lees Minder

Deel dit met je vrienden :
25°
Gemiddelde februari

1. Zonvakantie bestemming van de maand: Kaapverdische Eilanden

Kaapverdische Eilanden

Er zijn maar weinig vakantiebestemmingen waarvan je kunt zeggen dat het weer er altijd goed is. Kaapverdië is echter zo'n uitzondering op slechts een 6 uur vliegen. Deze eilanden halen een gemiddelde Sunfactor van 9,1 en scoren geen enkele maand lager dan 8,6. Geweldig dus voor wie een zonzekere bestemming zoekt! Lees meer over Kaapverdische Eilanden.

Aanbiedingen Kaapverdische Eilanden voor februari tref je v.a. € 499,00 bij:


27°
Gemiddelde februari

2. Senegal

Senegal

Op zoek naar avontuurlijke winterzon, maar geen zin in een jetlag? Dan is Senegal zeker interessant! Dit land aan de westkust van Afrika ligt op zo'n 6 uur vliegen en heeft prachtige stranden en interessante excursie mogelijkheden. Zeker in de wintermaanden scoort Senegal ook nog een hoge sunfactor! Lees meer over Senegal.

Aanbiedingen Senegal voor februari tref je v.a. € 673,00 bij:


28°
Gemiddelde februari

3. St. Maarten

St. Maarten

Een goede tip voor een zonvakantie is St. Maarten, een half Frans half Nederlands eiland in het Caribisch gebied. Hier treffen strandliefhebbers een heerlijk warm, klimaat en een vrolijk tropisch sfeertje. Andere aantrekkelijke punten van dit eiland zijn de vele top restaurants en uitstekende watersport faciliteiten. Lees meer over St. Maarten.

Aanbiedingen St. Maarten voor februari tref je v.a. € 1.242,00 bij:


27°
Gemiddelde februari

4. Varadero

Varadero

Het tropische Cuba is jaarrond warm, maar in bepaalde wintermaanden scoort dit Caribische eiland een zeer hoge Sunfactor. De hagelwitte stranden, bijzondere historische bezienswaardigheden en ongekend bruisende cultuur maken van Cuba een van de meest bijzondere bestemmingen in de Caribbean. Lees meer over Varadero.

Aanbiedingen Varadero voor februari tref je v.a. € 739,00 bij:


31°
Gemiddelde februari

5. Curacao

Curacao

Naar de zon op Curacao? Het tropische klimaat en de warme temperatuur maken deze bestemming altijd geschikt voor een heerlijke zonvakantie, maar er zijn wel perioden met meer en minder zonuren! Ook heb je op Curacao te maken met een droog en nat seizoen. Leer meer over het klimaat bij de gemiddelde temperatuur! Lees meer over Curacao.

Aanbiedingen Curacao voor februari tref je v.a. € 599,00 bij:


25°
Gemiddelde februari

6. Dubai

Dubai

In de winter naar de zon? Dubai is dan ideaal! In de zomer is het er bloedheet, maar in deze maand scoort Dubai een zeer hoge score voor een zonvakantie. Naast de goudgele stranden en luxe hotels heeft Dubai ook nog de nodige verrassingen voor de verwende vakantieganger. Ga winkelen per watertaxi of maak een woestijnsafari! Lees meer over Dubai.

Aanbiedingen Dubai voor februari tref je v.a. € 1.528,00 bij:


24°
Gemiddelde februari

7. Marsa Alam

Marsa Alam

Marsa Alam is één van de beste bestemmingen voor een zonovergoten vakantie met een breed assortiment aan hotels van super de luxe tot voordelige beach resorts. Het subtropische klimaat in de badplaats zorgt ervoor dat temperaturen nooit onder de 20°C zakken en er vrijwel nooit een wolkje aan de lucht is! Lees meer over Marsa Alam.

Aanbiedingen Marsa Alam voor februari tref je v.a. € 313,00 bij: