Naar de zon in januari!

In de winter naar de zon? In deze Top 7 vind je ideale bestemmingen voor een zonvakantie in januari. Bekijk hieronder het reisadvies en de beste januari aanbiedingen op basis van de Sunfactor score van alle bestemmingen.

Lees meer

In januari naar de zon? Deze bestemmingen zijn ideaal!

Veel Europese bestemmingen zijn veel te koud voor een zonvakantie in de winter. Aan de Turkse kust komt de temperatuur soms niet eens boven de 10 graden! Maar waar schijnt de zon in januari dan wel? Natuurlijk zijn er genoeg plaatsen op het zuidelijk halfrond waar het uitstekend weer is voor een zonvakantie in januari, maar veel van deze bestemmingen zijn helaas voor velen onbetaalbaar. In deze Top 7 stellen wij een aantal bestemmingen voor waar je nog wel goed of heel redelijk weer zult treffen en bij de aanbiedingen zul je zien dat er een aantal bestemmingen ook nog goed betaalbaar zijn als je een last minute naar de zon in januari zoekt!

Welke bestemmingen zijn echt ideaal voor een vakantie naar de zon in januari? Er zijn een aantal tropische bestemmingen waar het heerlijk weer is en die nog redelijk betaalbaar zijn, zoals bijvoorbeeld een vakantie in Bangkok, Thailand! Het klimaat is er in januari perfect en ter plaatse is het relatief goedkoop waardoor een vakantie niet boven een bepaald budget uit hoeft te komen. 

 

Goedkoop naar de zon in januari? Zonbestemmingen dichtbij!

Relatief dichtbij, op ongeveer 5,5 a 6 uur vliegen, is een vakantie op de Kaapverdische Eilanden een aanrader. Deze relatief onbekende eilanden voor de kust van Afrika zijn prima bereikbaar vanuit Nederland en ook in januari is het er heerlijk strandweer! Nog dichterbij Nederland met temperaturen die regelmatig boven de 15 of zelfs richting de 20 graden gaan zijn de Canarische Eilanden. Je bent hier echter niet verzekerd van strandweer. Een booming bestemming met in januari temperaturen van rond de 20 graden is Dubai. En vergeet tot slot Egypte niet, met name een vakantie in Marsa Alam, scoort hoog in de 'Top 7 naar de zon in januari'. 


Tip: staat de periode waarin je op winterzon vakantie gaat nog niet vast? Vergelijk dan deze tips voor zon in januari zeker ook met de Top 7 tips voor naar de zon in december of naar de zon in februari.

Lees Minder

Deel dit met je vrienden :
27°
Gemiddelde januari

1. Zonvakantie bestemming van de maand: Varadero

Varadero

Het tropische Cuba is jaarrond warm, maar in bepaalde wintermaanden scoort dit Caribische eiland een zeer hoge Sunfactor. De hagelwitte stranden, bijzondere historische bezienswaardigheden en ongekend bruisende cultuur maken van Cuba een van de meest bijzondere bestemmingen in de Caribbean. Lees meer over Varadero.

Aanbiedingen Varadero voor januari tref je v.a. € 676,00 bij:


25°
Gemiddelde januari

2. Kaapverdische Eilanden

Kaapverdische Eilanden

Er zijn maar weinig vakantiebestemmingen waarvan je kunt zeggen dat het weer er altijd goed is. Kaapverdië is echter zo'n uitzondering op slechts een 6 uur vliegen. Deze eilanden halen een gemiddelde Sunfactor van 9,1 en scoren geen enkele maand lager dan 8,6. Geweldig dus voor wie een zonzekere bestemming zoekt! Lees meer over Kaapverdische Eilanden.

Aanbiedingen Kaapverdische Eilanden voor januari tref je v.a. € 499,00 bij:


24°
Gemiddelde januari

3. Dubai

Dubai

In de winter naar de zon? Dubai is dan ideaal! In de zomer is het er bloedheet, maar in deze maand scoort Dubai een zeer hoge score voor een zonvakantie. Naast de goudgele stranden en luxe hotels heeft Dubai ook nog de nodige verrassingen voor de verwende vakantieganger. Ga winkelen per watertaxi of maak een woestijnsafari! Lees meer over Dubai.

Aanbiedingen Dubai voor januari tref je v.a. € 1.208,00 bij:


30°
Gemiddelde januari

4. Malediven

Malediven

Zoek de zon op de Malediven! Deze eilandengroep is de ultieme honeymoon bestemming, favoriet bij duikers en liefhebbers van luxe zonvakanties. De accommodaties op sommige eilanden staan op palen in de wonderschone azuurblauwe zee, dus je kunt vanaf je eigen terras een duik nemen in het kraakheldere water! Lees meer over Malediven.

Aanbiedingen Malediven voor januari tref je v.a. € 1.299,00 bij:


24°
Gemiddelde januari

5. Miami

Miami

Bruisend Miami Beach is van december tot en met april / mei bijzonder populair voor een weekje relaxen aan het strand. Daarnaast kan je hier geweldig shoppen en natuurlijk ook fantastisch uitgaan. Dat alles maakt van deze stad aan de Atlantische Oceaan de belangrijkste winterzon bestemming van de Verenigde Staten van Amerika! Lees meer over Miami.

Aanbiedingen Miami voor januari tref je v.a. € 469,00 bij:


30°
Gemiddelde januari

6. Sri Lanka

Sri Lanka

Dit eiland in de Indische Oceaan is een booming strandvakantie bestemming, vanwege de met palmen omzoomde droomstrandjes en het mooie klimaat. Daarnaast heeft Sri Lanka een erg hartelijke bevolking en zeer bijzonder achterland. Bezoek zeker het olifantenweeshuis en een van de vele tempels. Lees meer over Sri Lanka.

Aanbiedingen Sri Lanka voor januari tref je v.a. € 643,00 bij:


31°
Gemiddelde januari

7. Aruba

Aruba

Hagelwitte stranden, kokospalmen, dividivi bomen, flamingo's en een Caribische vibe. Dat is Aruba! Dit eiland in de zuidelijke Caribbean op korte afstand van Curacao en Bonaire is heerlijk voor een bruisende zonvakantie. Het eiland staat bekend om de warme en vriendelijke bevolking. Bonbini! Lees meer over Aruba.

Aanbiedingen Aruba voor januari tref je v.a. € 1.259,00 bij: