Naar de zon in januari!

In de winter naar de zon? In deze Top 7 vind je ideale bestemmingen voor een zonvakantie in januari. Bekijk hieronder het reisadvies en de beste januari aanbiedingen op basis van de Sunfactor score van alle bestemmingen.

1. Zonvakantie bestemming van de maand: St. Maarten

St. Maarten

Een goede tip voor een zonvakantie is St. Maarten, een half Frans half Nederlands eiland in het Caribisch gebied. Hier treffen strandliefhebbers een heerlijk warm, klimaat en een vrolijk tropisch sfeertje. Andere aantrekkelijke punten van dit eiland zijn de vele top restaurants en uitstekende watersport faciliteiten. Lees meer over St. Maarten.

28°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen St. Maarten voor januari tref je v.a. € 631,00 bij:

2. Kaapverdie

Kaapverdie

Er zijn maar weinig vakantiebestemmingen waarvan je kunt zeggen dat het weer er altijd goed is. Kaapverdiƫ is echter zo'n uitzondering op slechts een 6 uur vliegen. Deze eilanden halen een gemiddelde Sunfactor van 9,1 en scoren geen enkele maand lager dan 8,6. Geweldig dus voor wie een zonzekere bestemming zoekt! Lees meer over Kaapverdie.

25°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen Kaapverdie voor januari tref je v.a. € 419,00 bij:

3. Bonaire

Bonaire

Bonaire is het hele jaar tropisch warm en de zon schijnt gemiddeld minimaal zo'n 8 uur. Zeker in het voorjaar valt er weinig regen en is het perfect weer voor een zonvakantie. Bonaire en het bijbehorende Klein Bonaire hebben uitstekende spots voor duikliefhebbers. Zeker een aanrader voor een duikvakantie! Lees meer over Bonaire.

31°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen Bonaire voor januari tref je v.a. € 599,00 bij:

4. Bali

Bali

Een vakantie naar Bali kan eigenlijk in een heel groot deel van het jaar, zelfs het regenseizoen hoeft geen reden te zijn om niet een zonvakantie te boeken. Het eiland heeft maagdelijk witte stranden, de mooiste resorts en een bijzondere cultuur. Bezoek zeker een van de vele tempels op het eiland! Lees meer over Bali.

31°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen Bali voor januari tref je v.a. € 737,00 bij:

5. Miami

Miami

Bruisend Miami Beach is van december tot en met april / mei bijzonder populair voor een weekje relaxen aan het strand. Daarnaast kan je hier geweldig shoppen en natuurlijk ook fantastisch uitgaan. Dat alles maakt van deze stad aan de Atlantische Oceaan de belangrijkste winterzon bestemming van de Verenigde Staten van Amerika! Lees meer over Miami.

24°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen Miami voor januari tref je v.a. € 459,00 bij:

6. Sri Lanka

Sri Lanka

Dit eiland in de Indische Oceaan is een booming strandvakantie bestemming, vanwege de met palmen omzoomde droomstrandjes en het mooie klimaat. Daarnaast heeft Sri Lanka een erg hartelijke bevolking en zeer bijzonder achterland. Bezoek zeker het olifantenweeshuis en een van de vele tempels. Lees meer over Sri Lanka.

30°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen Sri Lanka voor januari tref je v.a. € 779,00 bij:

7. Aruba

Aruba

Hagelwitte stranden, kokospalmen, dividivi bomen, flamingo's en een Caribische vibe. Dat is Aruba! Dit eiland in de zuidelijke Caribbean op korte afstand van Curacao en Bonaire is heerlijk voor een bruisende zonvakantie. Het eiland staat bekend om de warme en vriendelijke bevolking. Bonbini! Lees meer over Aruba.

31°

Gemiddelde januari

Aanbiedingen Aruba voor januari tref je v.a. € 649,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan: