Naar de zon in maart!

In maart naar de zon? In deze Top 7 vind je ideale bestemmingen voor een zonvakantie in maart. Bij de samenstelling hebben weniet alleen gekeken naar warme landen in maart, maar ook naar de aantrekkelijkheid en het prijsniveau van de bestemmingen.

Lees meer

Waar is het warm in maart?

Als je echt lekker warm strandweer zoekt dan is het klimaat nu, in de regel althans, op de bekende vakantiebestemmingen in Europa aan de Middellandse Zee nog veel te koud. Waar schijnt de zon in maart dan wel? Aantrekkelijk in deze periode is bijvoorbeeld een vakantie in Dubaivakantie naar de Malediven en vakantie in Eilat, Israel of kies voor de zonzekere Nederlandse Antillen met bijvoorbeeld een vakantie op Curacao.

 

Dichterbij goedkoop naar de zon in maart?

Iets dichterbij huis kan je het weer in maart ook prima treffen tijdens een vakantie op Gran Canaria of op een ander Canarisch eiland, waar de gemiddelde maximum dag temperatuur nu zo rond de 21 graden ligt. De Canarische Eilanden zijn meestal ook redelijk goedkoop te boeken.

Eind februari begin maart op vakantie en gegarandeerd zon? Bekijk dan ook de 7 naar de zon in februari tips. En wie eind maart, begin april naar de zon wil doet er goed aan ook de Top 7 naar de zon in april even te checken.

Lees Minder

Deel dit met je vrienden :
27°
Gemiddelde maart

1. Zonvakantie bestemming van de maand: Senegal

Senegal

Op zoek naar avontuurlijke winterzon, maar geen zin in een jetlag? Dan is Senegal zeker interessant! Dit land aan de westkust van Afrika ligt op zo'n 6 uur vliegen en heeft prachtige stranden en interessante excursie mogelijkheden. Zeker in de wintermaanden scoort Senegal ook nog een hoge sunfactor! Lees meer over Senegal.

Aanbiedingen Senegal voor maart tref je v.a. € 650,00 bij:


30°
Gemiddelde maart

2. Jamaica

Jamaica

Jamaica is één van de meest diverse bestemmingen van de Caribbean. Met prachtige natuurparken, tropische wouden, watervallen en witte zandstranden. Ook de cultuur is erg bijzonder, sit back, relax en geniet van de reggae! Het tropische klimaat zorgt ook voor jaarrond hoge temperaturen. Lees meer over Jamaica.

Aanbiedingen Jamaica voor maart tref je v.a. € 989,00 bij:


26°
Gemiddelde maart

3. Kaapverdische Eilanden

Kaapverdische Eilanden

Er zijn maar weinig vakantiebestemmingen waarvan je kunt zeggen dat het weer er altijd goed is. Kaapverdië is echter zo'n uitzondering op slechts een 6 uur vliegen. Deze eilanden halen een gemiddelde Sunfactor van 9,1 en scoren geen enkele maand lager dan 8,6. Geweldig dus voor wie een zonzekere bestemming zoekt! Lees meer over Kaapverdische Eilanden.

Aanbiedingen Kaapverdische Eilanden voor maart tref je v.a. € 627,00 bij:


27°
Gemiddelde maart

4. Miami

Miami

Bruisend Miami Beach is van december tot en met april / mei bijzonder populair voor een weekje relaxen aan het strand. Daarnaast kan je hier geweldig shoppen en natuurlijk ook fantastisch uitgaan. Dat alles maakt van deze stad aan de Atlantische Oceaan de belangrijkste winterzon bestemming van de Verenigde Staten van Amerika! Lees meer over Miami.

Aanbiedingen Miami voor maart tref je v.a. € 649,00 bij:


22°
Gemiddelde maart

5. Gran Canaria

Gran Canaria

Even lekker naar de zon? Het subtropische Gran Canaria is een heerlijke bestemming waar het kwik eigenlijk het hele jaar niet onder de 20 graden komt. In deze maand is Gran Canaria echter een topbestemming en krijgt van ons een hele hoge Sunfactor. Reken maar gemiddeld op 9 a 10 uren zon per dag! Lees meer over Gran Canaria.

Aanbiedingen Gran Canaria voor maart tref je v.a. € 483,00 bij:


29°
Gemiddelde maart

6. St. Maarten

St. Maarten

Een goede tip voor een zonvakantie is St. Maarten, een half Frans half Nederlands eiland in het Caribisch gebied. Hier treffen strandliefhebbers een heerlijk warm, klimaat en een vrolijk tropisch sfeertje. Andere aantrekkelijke punten van dit eiland zijn de vele top restaurants en uitstekende watersport faciliteiten. Lees meer over St. Maarten.

Aanbiedingen St. Maarten voor maart tref je v.a. € 908,00 bij:


30°
Gemiddelde maart

7. Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

Naar de zon in het Caribisch gebied? Voor relatief voordelige, luxe all inclusive vakanties kan je goed terecht op de Dominicaanse Republiek. Dit eiland heeft prachtige resorts en tropisch witte zandstranden. Maar wat bijna niemand weet is dat je hier ook geweldig walvissen kunt spotten en schitterende trektochten door de jungle kunt maken! Lees meer over Dominicaanse Republiek.

Aanbiedingen Dominicaanse Republiek voor maart tref je v.a. € 714,00 bij: