Naar de zon in maart!

In maart naar de zon? In deze Top 7 vind je ideale bestemmingen voor een zonvakantie in maart. Bij de samenstelling hebben weniet alleen gekeken naar warme landen in maart, maar ook naar de aantrekkelijkheid en het prijsniveau van de bestemmingen.

Lees meer

Waar is het warm in maart?

Als je echt lekker warm strandweer zoekt dan is het klimaat nu, in de regel althans, op de bekende vakantiebestemmingen in Europa aan de Middellandse Zee nog veel te koud. Waar schijnt de zon in maart dan wel? Aantrekkelijk in deze periode is bijvoorbeeld een vakantie in Dubaivakantie naar de Malediven en vakantie in Eilat, Israel of kies voor de zonzekere Nederlandse Antillen met bijvoorbeeld een vakantie op Curacao.

 

Dichterbij goedkoop naar de zon in maart?

Iets dichterbij huis kan je het weer in maart ook prima treffen tijdens een vakantie op Gran Canaria of op een ander Canarisch eiland, waar de gemiddelde maximum dag temperatuur nu zo rond de 21 graden ligt. De Canarische Eilanden zijn meestal ook redelijk goedkoop te boeken.

Eind februari begin maart op vakantie en gegarandeerd zon? Bekijk dan ook de 7 naar de zon in februari tips. En wie eind maart, begin april naar de zon wil doet er goed aan ook de Top 7 naar de zon in april even te checken.

Lees Minder

Deel dit met je vrienden :
30°
Gemiddelde maart

1. Zonvakantie bestemming van de maand: Jamaica

Jamaica

Jamaica is één van de meest diverse bestemmingen van de Caribbean. Met prachtige natuurparken, tropische wouden, watervallen en witte zandstranden. Ook de cultuur is erg bijzonder, sit back, relax en geniet van de reggae! Het tropische klimaat zorgt ook voor jaarrond hoge temperaturen. Lees meer over Jamaica.

Aanbiedingen Jamaica voor maart tref je v.a. € 898,00 bij:


26°
Gemiddelde maart

2. Kaapverdische Eilanden

Kaapverdische Eilanden

Er zijn maar weinig vakantiebestemmingen waarvan je kunt zeggen dat het weer er altijd goed is. Kaapverdië is echter zo'n uitzondering op slechts een 6 uur vliegen. Deze eilanden halen een gemiddelde Sunfactor van 9,1 en scoren geen enkele maand lager dan 8,6. Geweldig dus voor wie een zonzekere bestemming zoekt! Lees meer over Kaapverdische Eilanden.

Aanbiedingen Kaapverdische Eilanden voor maart tref je v.a. € 449,00 bij:


27°
Gemiddelde maart

3. Miami

Miami

Bruisend Miami Beach is van december tot en met april / mei bijzonder populair voor een weekje relaxen aan het strand. Daarnaast kan je hier geweldig shoppen en natuurlijk ook fantastisch uitgaan. Dat alles maakt van deze stad aan de Atlantische Oceaan de belangrijkste winterzon bestemming van de Verenigde Staten van Amerika! Lees meer over Miami.

Aanbiedingen Miami voor maart tref je v.a. € 529,00 bij:


24°
Gemiddelde maart

4. Hurghada

Hurghada

Een ongecompliceerde strandvakantie? Hurghada is een bekende badplaats aan de Rode Zee met veel faciliteiten voor duikers en een druk en bruisend uitgaansleven. Tip: de zee bij Hurghada is uitgeroepen tot beschermd Marinepark. Als je liever niet duikt maak dan een snorkeltocht want het onderwater leven is uniek! Lees meer over Hurghada.

Aanbiedingen Hurghada voor maart tref je v.a. € 269,00 bij:


22°
Gemiddelde maart

5. Gran Canaria

Gran Canaria

Even lekker naar de zon? Het subtropische Gran Canaria is een heerlijke bestemming waar het kwik eigenlijk het hele jaar niet onder de 20 graden komt. In deze maand is Gran Canaria echter een topbestemming en krijgt van ons een hele hoge Sunfactor. Reken maar gemiddeld op 9 a 10 uren zon per dag! Lees meer over Gran Canaria.

Aanbiedingen Gran Canaria voor maart tref je v.a. € 450,00 bij:


29°
Gemiddelde maart

6. Varadero

Varadero

Het tropische Cuba is jaarrond warm, maar in bepaalde wintermaanden scoort dit Caribische eiland een zeer hoge Sunfactor. De hagelwitte stranden, bijzondere historische bezienswaardigheden en ongekend bruisende cultuur maken van Cuba een van de meest bijzondere bestemmingen in de Caribbean. Lees meer over Varadero.

Aanbiedingen Varadero voor maart tref je v.a. € 1.149,00 bij:


28°
Gemiddelde maart

7. Dubai

Dubai

In de winter naar de zon? Dubai is dan ideaal! In de zomer is het er bloedheet, maar in deze maand scoort Dubai een zeer hoge score voor een zonvakantie. Naast de goudgele stranden en luxe hotels heeft Dubai ook nog de nodige verrassingen voor de verwende vakantieganger. Ga winkelen per watertaxi of maak een woestijnsafari! Lees meer over Dubai.

Aanbiedingen Dubai voor maart tref je v.a. € 659,00 bij: