Djerba

Vakantie Djerba

Op zoek naar een heerlijke all inclusive vakantie waarbij je ook nog verschillende leuke excursie mogelijkheden hebt? Dan is het Tunesische eiland Djerba een absolute aanrader. In bepaalde maanden scoort Djerba een zeer hoge Sunfactor door het uitzonderlijk goede klimaat voor een zonvakantie.

Djerba Sunfactor

8.0
10
Djerba scoort een gemiddelde van 8.0 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Djerba in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Djerba in januari

Djerba in februari

Djerba in maart

Djerba in april

Djerba in mei

Djerba in juni

Djerba in juli

Djerba in augustus

Djerba in september

Djerba in oktober

Djerba in november

Djerba in december

  • Hoe lang de vluchtduur naar Djerba?

    Hoe lang de vluchtduur naar Djerba?

    De vliegtijd bij een directe vlucht van Amsterdam – Schiphol naar het Djerba-Zarzis International Airport is ongeveer 3,5 uur. Vanaf het vliegveld kom je meestal met een taxi op je eindbestemming.

  • De meeste stranden bij het Tunesische eiland Djerba zijn uitermate geschikt voor kinderen, ze lopen namelijk geleidelijk af. Guellala is een dorp dat bekend staat om haar aardewerk, voor een bescheiden bedrag openen de ambachtslieden hier hun deuren. Ook beschikt het eiland over een prachtig vogelreservaat.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza

€ 2,50

TUI

€ 27,50

333 Travel

€ 32,50

Corendon

€ 27,50

KRAS

€ 27,50

De Jong Intra

€ 22

Eilandhoppen op maat

€ 30

Sunweb

€ 27,50

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 27,50

Buro Scanbrit

€ 29,50

Vakantiediscounter

€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde bijkomende kosten (reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 17-10-2018


0
shares