Djerba

Vakantie Djerba

Op zoek naar een heerlijke all inclusive vakantie waarbij je ook nog verschillende leuke excursie mogelijkheden hebt? Dan is het Tunesische eiland Djerba een absolute aanrader. In bepaalde maanden scoort de plaats een zeer hoge Sunfactor door het uitzonderlijk goede klimaat en weer in Djerba Tunesië voor een zonvakantie.

Djerba Sunfactor

8.0
10
Djerba scoort een gemiddelde van 8.0 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Djerba in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Djerba in januari

Djerba in februari

Djerba in maart

Djerba in april

Djerba in mei

Djerba in juni

Djerba in juli

Djerba in augustus

Djerba in september

Djerba in oktober

Djerba in november

Djerba in december

  • Hoe lang de vluchtduur naar Djerba?

    Hoe lang de vluchtduur naar Djerba?

    De vliegtijd bij een directe vlucht van Amsterdam – Schiphol naar het Djerba-Zarzis International Airport is ongeveer 3,5 uur. Vanaf het vliegveld kom je meestal met een taxi op je eindbestemming.

  • Vakantie Djerba met kind

    Vakantie Djerba met kind

    De meeste stranden bij het Tunesische eiland Djerba zijn uitermate geschikt voor kinderen, ze lopen namelijk geleidelijk af. Guellala is een dorp dat bekend staat om haar aardewerk, voor een bescheiden bedrag openen de ambachtslieden hier hun deuren. Ook beschikt het eiland over een prachtig vogelreservaat.

Bekijk ook alternatieve bestemmingen:

Het aanbod van pakketreizen naar Djerba is nog relatief beperkt. Bekijk ook deze alternatieve bestemmingen.
top7-background
v.a. € 365,00
top7-background
v.a. € 416,00

7 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 353,00

vakantie Djerba De Vakantiediscounter

De VakantieDiscounter heeft een selectie van wel heel bijzonder aantrekkelijke vakanties naar Djerba. Met prijzen voor een week vakantie inclusief vlucht en transfer die je verstelt doen staan. De meeste zijn all incusive!

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 782,00

vakantie Djerba TUI.nl

TUI Reizen vliegt met de eigen airline TUIfly rechtstreeks naar het Tunesische eiland Djerba. Soms is het goedkoper een pakketreis incl. hotel te boeken dan een losse vlucht per TUIfly. Ook voor luxe all inclusive vakanties Djerba!

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 598,00

vakantie Djerba Prijsvrij

Boek voordelig een geweldige vakantie naar Djerba bij Prijsvrij! Maak een keuze uit een twintigtal schitterende 3-, 4- & 5* hotels. Er zijn hotels voor het hele gezin met veel glijbanen, maar ook de vakantieganger die voor optimale rust komt zijn er diverse opties, bijvoorbeeld met een wellnesscentre! Dat wordt genieten in Djerba!

Vliegen naar Djerba?

Vliegtickets v.a. € 220,00

vliegennaar.nl

Op zoek naar losse vliegtickets Djerba? Dat kan! Maar bedenk dat een pakketreis naar Djerba incl. hotel regelmatig zelfs goedkoper is dan losse vliegtickets. De vluchtduur naar Djerba bedraagt zo'n 3,5 uur bij een rechtstreekse verbinding.

Hotels in Djerba?

Overnachtingen v.a. € 12,00

Hotel trivago
Zelf op zoek naar een verblijf? In Djerba is een verscheidenheid aan hotels te vinden. Wil je zorgeloos op het strand kunnen zitten? Boek dan een hotel aan het strand. De meeste stranden zijn namelijk eigendom van de hotels die aan de kust staan.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

TUI

€ 40.00

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 37,50

De Jong Intra

€ 25

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Boekingskosten

€ 19,50

Sunweb

€ 40

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 0

Buro Scanbrit

€ 35.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

andolives travel

€ 30.00

Boekingskosten

€ 25


€ 50

Bijkomende kosten


€ 40

De toeslagen van reisorganisaties op deze website zijn exclusief genoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de reisorganisatie..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

4191
shares