Vakantie Tunesie

Genieten van een goedkope all inclusive vakantie? Ontdek de goudgele stranden van Tunesie, geniet van de Arabische keuken en trek er op uit in de gezellige medina's en markten. Daarnaast heeft een vakantie in Tunesie nog veel meer te bieden, zoals zeer interessante excursies naar de Sahara of Romeinse ruïnes. 

  • Zonvakantie Tunesie: heerlijk strandweer op goed 3 uur vliegen

    Zonvakantie Tunesie: heerlijk strandweer op goed 3 uur vliegen

    Op het Tunesische Djerba heb je, op slechts een kleine 3,5 uur vliegen vanuit Nederland,  van mei tot en met oktober de verzekering van heerlijk strandweer. Gedurende onze zomer, met name de maanden juli en augustus, zal het zelfs voor velen te warm zijn in Tunesie met gemiddelde maximum temperaturen rond de 32 / 33 graden. Aaan het strand is het met een fijn briesje overigens ook dan prima uit te houden!

Bestemmingen in Tunesie

Djerba

Bekijk ook
Djerba

v.a.
€ 376,00

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares