Montenegro

Vakantie Montenegro

Montenegro heeft alles in huis voor een geslaagde zonvakantie. In deze nog vrij onbekende vakantiebestemming tref je rijke natuur, historische bezienswaardigheden, en een prachtige kust met moderne hotels. Bovendien zijn de kosten ter plekke heel aantrekkelijk! Ideaal voor een goedkope en toch luxe strandvakantie.

Montenegro Sunfactor

7.6
10
Montenegro scoort een gemiddelde van 7.6 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Montenegro in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Montenegro in april

Montenegro in mei

Montenegro in juni

Montenegro in juli

Montenegro in augustus

Montenegro in september

Montenegro in oktober

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Zonvakantie Montenegro: slechts 3 uur vliegen vanuit NL!

    Zonvakantie Montenegro: slechts 3 uur vliegen vanuit NL!

    Aan de baai van Kotor ligt de internationale luchthaven van Tivat. De vluchtduur Amsterdam - Tivat is ongeveer 3 uur bij een direct vlucht. Vanaf het vliegveld is het 4 kilometer naar het centrum van Tivat of Porto Montenegro. Kotor ligt vlakbij, aan de andere kant van het schiereiland op 8,5 km van het vliegveld.

  • Montenegro: vakantie met kinderen

    Montenegro: vakantie met kinderen

    Montenegro is een zeer geschikt vakantieadres voor zowel koppels als gezinnen. Je treft er goed betaalbare accommodaties die over een privéstrand beschikken. Breng een bezoek aan een van de National Parks of ga kajakken op het Skadarmeer.

0
shares