Goa

Vakantie Goa

Goa is een ontmoetingsplek voor zonaanbidders. Noord-Goa kent veel populaire badplaatsen als Baga, Condolim en Calangute. Zuid-Goa is over het algemeen een stuk rustiger. Ga je dus voor een ontspannen strandvakantie, dan moet je 30 km afzakken waar je een langestrekt strand vind met veel leuke, intieme badplaatsen als Arossim.

Goa Sunfactor

7.3
10
Goa scoort een gemiddelde van 7.3 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Goa in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Goa in januari

Goa in februari

Goa in maart

Goa in april

Goa in november

Goa in december

  • Vliegreizen Goa

    Vliegreizen Goa

    Vliegen naar Goa? De deelstaat telt 1 luchthaven centraal gelegen in Goa, Dubolim Airport. Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Goa, je moet altijd rekeninghouden met minimaal 1 overstap. We raden het je aan om een flight alert aan te raden. Dan ontvang je automatisch bericht als de prijs voor vliegtickets naar Goa het laagst zijn!

  • Strandvakantie Goa

    Strandvakantie Goa

    Er wordt wel eens gezegd dat Goa over de mooiste stranden van de wereld beschikt en kent dan ook veel populaire badplaatsen als Baga, Condolim en Calangute. De goudgele stranden zijn omringt met tropische palmbomen en gezellige strandtentjes. Dus een goede bestemming voor een fijne vakantie aan zee is het zeker!

Helaas zijn er op dit moment geen Goa zonvakantie aanbiedingen boekbaar bij de Nederlandse reisorganisaties. Wel zijn er losse vluchten en hotels beschikbaar (zie onderaan de pagina) en we tippen je graag op mooie alternatieve bestemmingen in de regio!
top7-background
v.a. € 1.340,00
top7-background
v.a. € 799,00
top7-background
v.a. € 1.037,00
top7-background
v.a. € 413,00

Vliegen naar Goa?

Vliegtickets v.a. € 616,00

vliegennaar.nl

Goedkoop vliegen naar Goa? Kijk hier voor de goedkoopste vliegtickets en handige tips! Maak een gratis Flight Alert aan en ontvang persoonlijk bericht als de vliegticket prijzen het goedkoopste zijn!

Vakantie op Goa

Overnachtingen v.a. € 6,00

Hotel trivago
Op zoek naar een leuke hotel aanbieding voor een vakantie op Goa? Bij Trivago tref je alle aanbiedingen van hotels in Goa op een rij. Zoek m.b.h. van filters naar de accommodatie die het beste bij je past. Van budget hotels en goedkope guest houses tot luxe beach resorts!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

TUI

€ 40.00

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 37,50

De Jong Intra

€ 25

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Boekingskosten

€ 19,50

Sunweb

€ 40

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 0

Buro Scanbrit

€ 35.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

andolives travel

€ 30.00

Boekingskosten

€ 25


€ 50

Bijkomende kosten


€ 40

De toeslagen van reisorganisaties op deze website zijn exclusief genoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de reisorganisatie..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

4191
shares