Goa

Vakantie Goa

Goa is een ontmoetingsplek voor zonaanbidders. Noord-Goa kent veel populaire badplaatsen als Baga, Condolim en Calangute. Zuid-Goa is over het algemeen een stuk rustiger. Ga je dus voor een ontspannen strandvakantie, dan moet je 30 km afzakken waar je een langestrekt strand vind met veel leuke, intieme badplaatsen als Arossim.

Goa Sunfactor

7.3
10
Goa scoort een gemiddelde van 7.3 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Goa in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Goa in januari

Goa in februari

Goa in maart

Goa in april

Goa in november

Goa in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Vliegreizen Goa

    Vliegreizen Goa

    Vliegen naar Goa? De deelstaat telt 1 luchthaven centraal gelegen in Goa, Dubolim Airport. Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Goa, je moet altijd rekeninghouden met minimaal 1 overstap. We raden het je aan om een flight alert aan te raden. Dan ontvang je automatisch bericht als de prijs voor vliegtickets naar Goa het laagst zijn!

  • Strandvakantie Goa

    Strandvakantie Goa

    Er wordt wel eens gezegd dat Goa over de mooiste stranden van de wereld beschikt en kent dan ook veel populaire badplaatsen als Baga, Condolim en Calangute. De goudgele stranden zijn omringt met tropische palmbomen en gezellige strandtentjes. Dus een goede bestemming voor een fijne vakantie aan zee is het zeker!

0
shares