Naar de zon in juni!

Ga naar de zon in juni! In deze Top 7 vind je het reisadvies voor een heerlijke vakantie in deze maand op basis van het klimaat en de beste aanbiedingen voor een zonvakantie in juni. Veel bestemmingen zijn uitstekend voor een zonnige break in het voorseizoen.

Lees meer

Naar de zon in juni! Veel aanbiedingen voor een zonnige break

Eigenlijk is juni een van de makkelijkste maanden om een voordelige vakantie naar de zon te vinden. Het klimaat van de bestemmingen rond de Middellandse Zee is in de maand juni zeer aangenaam. Daarnaast is het in juni nog geen hoogseizoen en zijn er verschillende aantrekkelijke aanbiedingen voor een last minute. Ook is het een populaire maand voor zonnige stedentrips en korte breaks naar de zon!


Zon in juni? Populaire bestemmingen aan de Mediterrannee

Nog geen hoogseizoen, maar al wel heerlijk weer en voordelige prijzen. Een vakantie naar de zon in juni is in een woord: ideaal! Hele populaire bestemmingen voor de maand zijn de bestemmingen aan de Middellandse Zee. De Griekse eilanden zijn in deze maand ideaal, kijk eens naar vakantie aanbiedingen Kreta of een vakantie naar charmant Lesbos. Ook de zuidelijkste Spaanse Costa is in deze maand heerlijk. Vergelijk zeker eens een vakantie naar de Costa del Sol met Albufeira! Hoewel de meeste voordelige aanbiedingen naar het Middellandse Zee gebied zijn, kun je in juni ook uitstekend verder weg. De prijzen liggen ook voor deze bestemmingen aanzienlijk lager dan in de zomervakantie en bij een aantal bestemmingen is het weer in juni zelfs beter dan in het absolute hoogseizoen!


Vergelijk deze tips voor zon in juni zeker ook met de Top 7 tips van zon in mei of ga naar de zon in juli.

Lees Minder

Deel dit met je vrienden :
27°
Gemiddelde juni

1. Zonvakantie bestemming van de maand: Kreta

Kreta

Op vakantie naar een van de populairste eilanden van Griekenland? Kreta is een eiland met verschillende gezichten. Het jongeren uitgaanswalhalla Chersonissos is zomers erg druk, maar elders op Kreta tref je zeer authentieke dorpjes. Tip voor natuurliefhebbers: maak een wandeling door de mooie Samaria kloof! Lees meer over Kreta.

Aanbiedingen Kreta voor juni tref je v.a. € 199,00 bij:


28°
Gemiddelde juni

2. Zakynthos

Zakynthos

Het eiland Zakynthos is een prachtige vakantie bestemming voor wie van authentiek Grieks houdt. Naast helder zeewater, heerlijke stranden en gezellige tavernes biedt Zakynthos ook veel mogelijkheden voor excursies en uitstapjes. Maak bijvoorbeeld een avontuurlijke boottocht naar het scheepswrak... Lees meer over Zakynthos.

Aanbiedingen Zakynthos voor juni tref je v.a. € 318,00 bij:


29°
Gemiddelde juni

3. Lesbos

Lesbos

Een fijne zonvakantie? Lesbos is een Grieks eiland vlak voor de kust van Turkije dat niet alleen fijne stranden heeft maar ook bekend staat om het mooie afwisselende landschap. In voorjaar en najaar, als het nog niet te warm is, trekt het eiland dan ook veel wandelaars. Een andere natuurlijke attractie van het eiland zijn de vele warmwaterbronnen. Lees meer over Lesbos.

Aanbiedingen Lesbos voor juni tref je v.a. € 384,00 bij:


28°
Gemiddelde juni

4. Alanya

Alanya

De Turkse Rivièra heeft in deze maand zeer veel zonuren en heerlijke temperaturen voor de zonaanbidder. Kijk eens naar een vakantie in Alanya, een van de populairste badplaatsen van Turkije. Hier vind je prachtige stranden en een bijzonder en verrassend mooi achterland. Lees meer over Alanya.

Aanbiedingen Alanya voor juni tref je v.a. € 120,00 bij:


28°
Gemiddelde juni

5. Corfu

Corfu

Op slechts 3 uurtjes vliegen ligt het Griekse eiland Corfu. Heerlijke temperaturen, een prachtige omgeving en een azuurblauwe zee kenmerken Corfu. Op dit eiland kun je nog genieten van het authentieke Griekenland. Bezoek zeker één van de prachtige en verlaten baaien. Lees meer over Corfu.

Aanbiedingen Corfu voor juni tref je v.a. € 329,00 bij:


28°
Gemiddelde juni

6. Kefalonia

Kefalonia

Het Griekse eiland Kefalonia is steeds populairder bij veel toeristen, maar het echte massatoerisme zul je op dit eiland zeker nog niet vinden. Het voorjaar is super mooi op Kefalonia. Het staat prachtig in bloei en het weer is heerlijk voor een zonvakantie. Lees meer over Kefalonia.

Aanbiedingen Kefalonia voor juni tref je v.a. € 290,00 bij:


26°
Gemiddelde juni

7. Sicilie

Sicilie

Het Italiaanse eiland Sicilië scoort in deze maand een hoge Sunfactor. En niet alleen het weer is hier heerlijk, ook voor cultuur- en natuurliefhebbers is Sicilië een echte aanrader! Vooral op zoek naar lekker weer en genieten van de zon op Sicilië? Onderstaande reisorganisaties hebben nu veel aantrekkelijke aanbiedingen! Lees meer over Sicilie.

Aanbiedingen Sicilie voor juni tref je v.a. € 404,00 bij: