Puerto Vallarta

Vakantie Puerto Vallarta

In de badplaats Puerto Vallarta in Mexico ben je op de juiste plek voor een zonovergoten vakantie. De stad heeft een prachtig, oud centrum en aan zee tref je een boulevard met leuke winkeltjes, gezellige bars en restaurants. En door het subtropisch klimaat is het er het hele jaar door warm. Kortom: alle ingredieten voor een fijne zonvakantie!

Puerto Vallarta Sunfactor

8.4
10
Puerto Vallarta scoort een gemiddelde van 8.4 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Puerto Vallarta in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Puerto Vallarta in januari

Puerto Vallarta in februari

Puerto Vallarta in maart

Puerto Vallarta in april

Puerto Vallarta in november

Puerto Vallarta in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Naar Puerto Vallarta vliegen? De badplaats heeft een eigen luchthaven Gustavo Diaz Ordaz International Airport, op zo'n 20 tot 30 minuten rijden van het centrum van Puerto Vallarta. Er zijn geen rechtstreekse vluchten, houdt daarom altijd rekening met 1 of meerdere overstappen. 

  • Hotel uit, voeten in het zand? All inclusive genieten in de badplaats Puerto Vallarta is de ultieme relaxte zonvakantie. In de badplaats zijn talloze hotels te vinden in de buurt van het strand. De meeste all inclusive aanbiedingen betreffen zelfs een 4* of 5* resort aan of zelfs op het strand!

  • Dat Puerto Vallarta een goede strandvakantie bestemming is, is een ding wat zeker is. Parelwitte stranden, gezellige, relaxte sfeer, dolfijnen en walvissen spotten en daarnaast is het ook nog eens een top bestemming voor surfen. Alle ingredienten voor de ultieme zon en strandvakantie!

  • Puerto Vallarta is dé vakantiebestemming voor zowel zonaanbidders als backpackers die hier naartoe komen om goedkoop van de zon te genieten. Want naast dure all inclusive hotels en paradijselijke beach resorts, zijn er hier ook genoeg goedkope guest houses te vinden waar je voor een zacht prijsje kunt overnachten!

0
shares