Vakantie Mexico

Mexico is de ideale vakantie bestemming om jezelf helemaal in de watten te laten leggen in een van de mooie all inclusive resorts aan de Maya Riviera. Geniet van plezierig warm en helderblauw zeewater, witte zandstranden, bruisende steden en veel mogelijkheden tot excursies of een rondreis in het spoor van de Maya's.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Hoe lang is het vliegen naar de stranden van Mexico?

  Hoe lang is het vliegen naar de stranden van Mexico?

  De stranden aan de oostkust van Mexico bereik je via de internationale luchthaven van Cancun, het is 10 tot 11 uur vliegen bij een directe vlucht vanaf Amsterdam. Naar Puerto Vallarta aan de Westkust is het minstens 17 uur vliegen, in verband met een overstap. Bij een overstap onderweg naar Cancun moet je overigens rekening houden met zeker drie tot vier uur extra reisttijd. De transfertijd naar de vakantiebestemming is erg wisselend. Het strand bij Cancun ligt op een half uur rijden, maar de resorts in Yucatan, aan de Mexicaanse Riviera Maya, zijn weer een stuk verder weg.

 • Zonvakantie Mexico met kinderen

  Zonvakantie Mexico met kinderen

  Een vakantie Mexico is ook voor gezinnen zeer geschikt. Naast relaxen aan het strand kun je ook flink wat cultuur snuiven. Breng een bezoek aan de Maya tempels, maak een boottocht naar flamingo's of ga per paard en wagen door een koloniale stad. Ook kun je snorkelen in de Caraïbische zee.

 • All inclusive Mexico vakantie

  All inclusive Mexico vakantie

  Op zoek naar een all inclusive vakantie Mexico? In de bekende badplaatsen is er een ruime keuze aan luxe resorts waar 24 uur per dag / 7 dagen in de week alles inbegrepen is. Je hebt ook nog de keuze uit gewone all inclusive vakanties Mexico en zogenaamde super of ultra all inclusive vakanties. Bij de laatste categorie zijn vaak ook bijzondere sporten, zoals duiklessen of andere activiteiten inbegrepen.

0
shares