Alicante

Vakantie Alicante

Vrijwel het hele jaar door is het lekker weer in Alicante, dit zorgt ervoor dat deze Spaanse kustplaats een favoriet is bij menig zonvakantieganger. Je kunt hier heerlijk relaxen aan het strand met een cocktail in je hand, maar ook zijn er genoeg bezienswaardigheden die ervoor zorgen dat je je zeker niet gaat vervelen tijdens jouw vakantie in Alicante. 

Alicante Sunfactor

8.1
10
Alicante scoort een gemiddelde van 8.1 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Alicante in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Alicante in maart

Alicante in april

Alicante in mei

Alicante in juni

Alicante in juli

Alicante in augustus

Alicante in september

Alicante in oktober

Alicante in november

 • Vliegvakantie Alicante

  Vliegvakantie Alicante

  Je vliegticket en verblijf apart van elkaar boek is mogelijk, maar niet altijd goedkoper. Wel kun je een retourtje al boeken voor een paar tientjes. Alicante is de perfecte bestemming voor iedereen die zon wil, zonder ver te hoeven vliegen. In minder dan 3 uur zit je namelijk al in deze Spaanse kustplaats!

 • Met de auto naar Alicante

  Met de auto naar Alicante

  Alicante is met de auto te bereiken al is het handiger om, eenmaal geland, een auto te huren. Wanneer je een beetje goed zoekt zijn er veel hotels en appartementen te boeken waar al een huurauto bij zit. Als je andere steden aan de Costa Blanca wilt ontdekken is dat heel goed te doen en ook heel leuk. Op deze manier haal je zo veel mogelijk uit je verblijf aan de Spaanse kust!

 • Vier je vakantie aan de Costa Blanca

  Vier je vakantie aan de Costa Blanca

  Alicante is de perfecte bestemming voor een leuke strandvakantie. Relax aan één van de vele zandstranden van de Costa Blanca en duik 's avonds het zwembad van je verblijf nog even in of eet echte Spaanse tapas in een knus restaurant aan de boulevard! Als je niet dagen lang op het strand kunt liggen, is er in Alicante ook nog genoeg te zien en te doen!

7 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 265,00

vakantie Alicante De Vakantiediscounter

Vakantie Discounter heeft een 9-tal vakanties in Alicante van spotgoedkoop tot super de luxe. Je kunt kiezen tussen verschillende 3, 4 en 5-sterren hotels. Omdat Alicante niet heel groot is en de kustlijn heel lang, zit je nooit ver van het strand af.

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 625,00

vakantie Alicante Eliza was here

Bij Eliza Was Here boek je met een beetje geluk al een complete vakantie Alicante vanaf €350. Je kunt kiezen tussen een aantal 4-sterren vakantiehuizen. Hier zit zo goed als altijd een huurauto bij, waarmee je de hele stad en omstreken kunt ontdekken! Ook zijn de accommodaties altijd bijzonder, je komt niet zomaar in een hotelletje terecht.

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

v.a. € 298,00

vakantie Alicante D-reizen

Het aanbod bij D-Reizen is niet heel groot, je kunt kiezen uit 4 verschillende 3, 4 en 5-sterren hotels. Vanuit deze verblijven kun je heel makkelijk alles van Alicante ontdekken. Bezoek alle leuke bezienswaardigheden en duik 's avonds het zwembad nog even in voor afkoeling! Ook zit je nooit ver van het zandstrand af, aangezien Alicante lekker compact is.

Vliegen naar Alicante?

Vliegtickets v.a. € 66,00

vliegennaar.nl

Een retourtje Alicante kun je vaak al boeken voor minder dan drie tientjes. Het goedkoopst vlieg je vanaf Eindhoven, Brussel en Düsseldorf, maar er vertrekken ook vluchten vanaf Amsterdam en Rotterdam. Een vliegticket mag dan goedkoop zijn, toch is het vaak voordeliger om je verblijf en retourtje samen te boeken.

Hotels voor Alicante?

Overnachtingen v.a. € 18,00

Hotel trivago
Boek je je hotel en vlucht toch liever los, om zo de aller beste deal te vinden? Dat kan ook! In Alicante en omgeving kun je kiezen uit verschillende 2, 3, 4 en 5-sterren hotels en appartementen. Vanuit deze verblijven geniet je van een fijne combinatie van stad en strand!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 37,50

De Jong Intra

€ 25

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Boekingskosten

€ 19,50

Sunweb

€ 40

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 0

Buro Scanbrit

€ 35.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

andolives travel

€ 30.00

Boekingskosten

€ 25


€ 50

Bijkomende kosten


€ 40

De toeslagen van reisorganisaties op deze website zijn exclusief genoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de reisorganisatie..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 27-05-2024

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

4191
shares