Cyprus ideaal voor vakantie in mei

13 september 2017 Cyprus ideaal voor vakantie in mei

Cyprus is de aanrader voor wie in mei naar de zon wil. Dat is de uitkomst van een onderzoek door Waarschijntdezonwel.nl, naar historische- en actuele weerdata in combinatie met de kosten van een vakantie naar specifieke zonvakantie bestemmingen.

Het klimaat in Nederland is onze belangrijkste inspiratiebron bij het boeken van een vakantie. De geografen van zonbestemmingzoeker www.waarschijntdezonwel.nl checken daarom dagelijks welke bestemmingen actueel de meeste zongarantie voor je geld geven. Op basis van haar unieke algoritme maakt de website voor elke maand de beste zonvakantie bestemming bekend. “Cyprus is in mei en juni op haar best en scoort een overtuigende 9.1 op basis van onze Sunfactor. Bovendien zijn de reizen naar dit zonnige eiland gunstig geprijsd.” licht sitemanager Esmeralda van Dasselaar de uitkomst toe.. Tijdens een vakantie in mei krijg je op het eiland gemiddeld maar liefst 10 zonuren per dag en weinig regen, bij een aangename 26 graden Celsius.

 

Bezoekers van Waarschijntdezonwel.nl kiezen op de site de gewenste minimum- en maximumtemperatuur, geven hun reisbudget en maand van vertrek aan en krijgen vervolgens een overzicht van bestemmingen die de meeste kans bieden op een geslaagde zonvakantie.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares