Zanzibar

Vakantie Zanzibar

Zanzibar bevat alle ingredienten voor een exotische zonvakantie. Vakantie Zanzibar betekent genieten van de zon op hagelwitte stranden, van de helderblauwe zee en van tropische temperaturen. Zanzibar is de perfecte exotische bestemming voor een heerlijke zon- en strandvakantie.

Zanzibar Sunfactor

8.2
10
Zanzibar scoort een gemiddelde van 8.2 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Zanzibar in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Zanzibar in januari

Zanzibar in februari

Zanzibar in maart

Zanzibar in april

Zanzibar in mei

Zanzibar in juni

Zanzibar in juli

Zanzibar in augustus

Zanzibar in september

Zanzibar in oktober

Zanzibar in november

Zanzibar in december

  • Zanzibar Internaional Airport ligt op ongeveer 6 kilometer afstand van Stone Town, de hoofdstad van het eiland. Rechtstreekse vluchten naar Zanzibar zijn o.a. te boeken vanaf Brussel en Amsterdam, maar met de meeste airlines maak je 1 of meerdere overstappen. Het is ruim 7.000 kilometer vliegen naar Zanzibar, waar je gemiddeld zo'n 10 uur over doet.

  • Zanzibar is een stukje paradijs op aarde. Van dit paradijs geniet je natuurlijk pas optimaal in een all inclusive resort, waar je de hele dag kunt genieten van frisse cocktails, lekker eten, een exotisch zwembad en adembenemend uitzicht op het strand.

  • De safierblauwe zee, de kleurrijke koraalriffen de hagelwitte stranden van poederzand en de dolfijnen die regelmatig rondom het eiland gespot worden (je kunt soms zelfs met ze zwemmen!), zijn de ingredieten voor de fantastische strandvakantie in Zanzibar.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares