Hua Hin

Vakantie Hua Hin

Op vakantie naar Hua Hin Thailand? Lees alles over de beste reistijd voor Hua Hin en bekijk de aanbiedingen van vakanties naar Hua Hin. Een heerlijke zonvakantie naar een bestemming die nog niet platgelopen is door Westerse toeristen en met erg mooi klimaat!

Hua Hin Sunfactor

7.6
10
Hua Hin scoort een gemiddelde van 7.6 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Hua Hin in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Hua Hin in januari

Hua Hin in februari

Hua Hin in maart

Hua Hin in april

Hua Hin in mei

Hua Hin in juni

Hua Hin in juli

Hua Hin in augustus

Hua Hin in september

Hua Hin in oktober

Hua Hin in november

Hua Hin in december

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
 • Vakantie Hua Hin Thailand vanaf Amsterdam of Dusseldorf

  Vakantie Hua Hin Thailand vanaf Amsterdam of Dusseldorf

  Wie op vakantie gaat naar Hua Hin zal eerst vliegen naar Bangkok. Een directe vlucht vanuit Amsterdam of Dusseldorf neemt circa 10 à 12 uur in beslag. Hua Hin is goed te bereiken vanuit Bangkok, met beschikbare bus- en treinverbindingen. De transfer, die doorgaans nog 3,5 uur in beslag neemt zit meestal inbegrepen in pakketreizen.

 • Hua Hin vakantie met kinderen

  Hua Hin vakantie met kinderen

  Vanuit Hua Hin kun je meerdere excursies naar paleizen en tempels boeken. Tijdens een bezoek aan het Sam Roi Yot National Marine Park kun je vogels spotten en schitterende grotten bekijken. Naast vogelsoorten kun je er ook kleine zoogdieren, reptielen en amfibieën zien.

 • Beste reistijd Hua Hin

  Beste reistijd Hua Hin

  De beste reisperiode voor Hua Hin is van november tot en met april, met december als allermooiste maand om naar Hua Hin te reizen. Let op: tijdens het kwallenseizoen van juni tot oktober is het beter de zee niet in te gaan. Hua Hin beschikt over een prachtig langgerekt en fijn zandstand dat langzaam afloopt in zee. Het strand van Hua Hin is daarmee ideaal voor gezinnen. Ook is het strand nooit ver weg, want de meeste resorts zijn direct gelegen aan het strand. 

0
shares