Engelse Riviera

Vakantie Engelse Riviera

Vakantie aan de Engelse Riviera? Dit subtropische deel van Engeland staat bekend om zijn milde klimaat en met palmbomen omzoomde, prachtige stranden. Toch is het er typisch Engels: je treft er bruisende badplaatsen met romantische cottages en kleurrijke huizen, maar ook sfeervolle visserdorpjes en een schitterende ruige kliffenkust. Kortom dit gebied in het Zuiden van Engeland is heel geschikt om je zomervakantie te vieren!

Engelse Riviera Sunfactor

6.9
10
Engelse Riviera scoort een gemiddelde van 6.9 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Engelse Riviera in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Engelse Riviera in juni

Engelse Riviera in juli

Engelse Riviera in augustus

Engelse Riviera in september

  • Wat is de vluchtduur naar de Engelse Riviera?

    Wat is de vluchtduur naar de Engelse Riviera?

    Als je het zuiden van Engeland liever op eigen gelegenheid wilt verkennen zonder gebruik te maken van een georganiseerde busreis, dan is vliegen naar Exeter International Airpot in combinatie met autohuur een interresante optie. Het is maar een uurtje vliegen.

  • Een 10 voor kindvriendelijkheid

    Een 10 voor kindvriendelijkheid

    De Engelse Riviera is geweldig voor een vakantie met peuters, kleuters en  oudere kinderen. Alleen al de overtocht per boot naar Engeland is een groot avontuur. Zeker de iets grotere badplaatsen: Torquay, Paignton en Brixton hebben volop faciliteiten en entertainment voor families met kids.Bovendien is het klimaat van de Engelse Riviera in de zomermaanden ideaal voor een vakantie met kleine kinderen: het is er zonnig maar zelden te warm.

13 daagse reizen inclusief verblijf en overtocht

v.a. € 535,00

vakantie Engelse Riviera Buro Scanbrit

Voor een ruime keuze uit mooie gezinsvakanties naar de Engelse Riviera moet je bij Buro Scanbrit zijn. Je treft er charmante hotels en b&b's, sfeervolle vakantiehuizen op de mooiste locaties en complete geweldige rondreizen door Zuid Engeland inclusief overtocht per eigen auto v.a. 515,- ! Maar ook gezellige vakantieparken die zich prima lenen voor een gezinsvakantie en sfeervolle, historische hotels. Bijvoorbeeld rondreis Rodger met verblijf in sfeervolle lodges in het mooie Zuid Westen van Engeland!

Vliegen naar Engelse Riviera?

Vliegtickets v.a. € 0,00

vliegennaar.nl

Als je naar de Engelse Riviera wilt vliegen dan ben je in 9 van de 10 gevallen het beste uit met een vlucht naar Exeter. Deze luchthaven ligt op een halfuur rijden van de bekende badplaats Torquay. Vanaf Amsterdam is het met een directe vlucht niet meer dan een uurtje vliegen naar je vakantiebestemming!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 37,50

De Jong Intra

€ 25

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Boekingskosten

€ 19,50

Sunweb

€ 40

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

D-reizen

€ 0

Buro Scanbrit

€ 35.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

andolives travel

€ 30.00

Boekingskosten

€ 25


€ 50

Bijkomende kosten


€ 40

De toeslagen van reisorganisaties op deze website zijn exclusief genoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de reisorganisatie..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 27-05-2024

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

4191
shares