Engelse Riviera

Vakantie Engelse Riviera

Vakantie aan de Engelse Riviera? Dit subtropische deel van Engeland staat bekend om zijn milde klimaat en met palmbomen omzoomde, prachtige stranden. Toch is het er typisch Engels: je treft er bruisende badplaatsen met romantische cottages en kleurrijke huizen, maar ook sfeervolle visserdorpjes en een schitterende ruige kliffenkust. Kortom dit gebied in het Zuiden van Engeland is heel geschikt om je zomervakantie te vieren!

Engelse Riviera Sunfactor

6.9
10
Engelse Riviera scoort een gemiddelde van 6.9 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Engelse Riviera in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Engelse Riviera in juni

Engelse Riviera in juli

Engelse Riviera in augustus

Engelse Riviera in september

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
  • Wat is de vluchtduur naar de Engelse Riviera?

    Wat is de vluchtduur naar de Engelse Riviera?

    Als je het zuiden van Engeland liever op eigen gelegenheid wilt verkennen zonder gebruik te maken van een georganiseerde busreis, dan is vliegen naar Exeter International Airpot in combinatie met autohuur een interresante optie. Het is maar een uurtje vliegen.

  • Een 10 voor kindvriendelijkheid

    Een 10 voor kindvriendelijkheid

    De Engelse Riviera is geweldig voor een vakantie met peuters, kleuters en  oudere kinderen. Alleen al de overtocht per boot naar Engeland is een groot avontuur. Zeker de iets grotere badplaatsen: Torquay, Paignton en Brixton hebben volop faciliteiten en entertainment voor families met kids.Bovendien is het klimaat van de Engelse Riviera in de zomermaanden ideaal voor een vakantie met kleine kinderen: het is er zonnig maar zelden te warm.

0
shares