Engelse Riviera

Vakantie Engelse Riviera

Vakantie aan de Engelse Riviera? Dit subtropische deel van Engeland staat bekend om zijn milde klimaat en met palmbomen omzoomde, prachtige stranden. Toch is het er typisch Engels: je treft er bruisende badplaatsen met romantische cottages en kleurrijke huizen, maar ook sfeervolle visserdorpjes en een schitterende ruige kliffenkust. Kortom dit gebied in het Zuiden van Engeland is heel geschikt om je zomervakantie te vieren!

Engelse Riviera Sunfactor

6.9
10
Engelse Riviera scoort een gemiddelde van 6.9 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Engelse Riviera in 2021 / 2022 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Engelse Riviera in juni

Engelse Riviera in juli

Engelse Riviera in augustus

Engelse Riviera in september

  • Wat is de vluchtduur naar de Engelse Riviera?

    Wat is de vluchtduur naar de Engelse Riviera?

    Als je het zuiden van Engeland liever op eigen gelegenheid wilt verkennen zonder gebruik te maken van een georganiseerde busreis, dan is vliegen naar Exeter International Airpot in combinatie met autohuur een interresante optie. Het is maar een uurtje vliegen.

  • Een 10 voor kindvriendelijkheid

    Een 10 voor kindvriendelijkheid

    De Engelse Riviera is geweldig voor een vakantie met peuters, kleuters en  oudere kinderen. Alleen al de overtocht per boot naar Engeland is een groot avontuur. Zeker de iets grotere badplaatsen: Torquay, Paignton en Brixton hebben volop faciliteiten en entertainment voor families met kids.Bovendien is het klimaat van de Engelse Riviera in de zomermaanden ideaal voor een vakantie met kleine kinderen: het is er zonnig maar zelden te warm.

REISADVIES PER BESTEMMING IN Engelse Riviera BEKIJK

19 daagse reizen inclusief verblijf en overtocht

v.a. € 375,00

vakantie Engelse Riviera Buro Scanbrit

Voor een ruime keuze uit mooie reizen naar de Engelse Riviera moet je bij Buro Scanbrit zijn. Je treft er al geweldige rondreizen per eigen auto v.a. 257,- ! Maar ook gezellige vakantieparken die zich prima lenen voor een gezinsvakantie en sfeervolle, historische hotels v.a. 53,- per nacht. Onze favoriet: rondreis James langs de Engelse Rivièra en Cornwall, waarbij je o.a. in een uniek landhuis overnacht. Deze exclusieve vakantie reizen van 12 dagen inclusief overtocht en verblijf in unieke accommodaties v.a. 839,- all-in!

Reisadvies: oranje

8 daagse georganiseerde rondreis per bus o.b.v. halfpension

v.a. € 659,00

vakantie Engelse Riviera BuroScanbrit.nl

Ontdek het prachtige, subtropische zuiden van Engeland met een georganiseerde rondreis per bus. Je bezoekt charmante badplaatsen, pittoreske vissersdorpen, imposante kastelen en ademt de frisse zilte zeelucht in langs de spectaculaire Engelse kust. Deze georganiseerde rondreis per comfortabele touringcar is inclusief reis, de overtocht, hotels o.b.v. halfpension en diverse excursies!

Reisadvies: oranje

Vliegen naar Engelse Riviera?

Vliegtickets v.a. € 224,00

vliegennaar.nl

Als je naar de Engelse Riviera wilt vliegen dan ben je in 9 van de 10 gevallen het beste uit met een vlucht naar Exeter. Deze luchthaven ligt op een halfuur rijden van de bekende badplaats Torquay. Vanaf Amsterdam is het met een directe vlucht niet meer dan een uurtje vliegen naar je vakantiebestemming!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden

Bijkomende kosten

Eliza was here

€ 0.00

TUI

€ 2.50

333 Travel

€ 15.00

Corendon

€ 25.00

KRAS

€ 19.50

De Jong Intra

€ 19.50

Eilandhoppen op maat

€ 27.50

Sunweb

€ 25.00

Het Frankrijk Huis

€ 32,50

Buro Scanbrit

€ 27.00

Vakantiediscounter

€ 0

Prijsvrij

€ 0

Beachcheck.com

€ 25.00

Reserveringskosten

€ 35


€ 35

andolives travel

€ 30.00

De prijzen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering). De prijzen worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de aanbieder: touroperator of reisbureau.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 22-02-2021

Uitleg Reisadvies

Groen Reisadvies

Geel Reisadvies

Oranje Reisadvies

Rood: niet reizen

3939
shares