Engelse Riviera

Vakantie Engelse Riviera

Vakantie aan de Engelse Riviera? Dit subtropische deel van Engeland staat bekend om zijn milde klimaat en met palmbomen omzoomde, prachtige stranden. Toch is het er typisch Engels: je treft er bruisende badplaatsen met romantische cottages en kleurrijke huizen, maar ook sfeervolle visserdorpjes en een schitterende ruige kliffenkust. Kortom dit gebied in het Zuiden van Engeland is heel geschikt om je zomervakantie te vieren!

Engelse Riviera Sunfactor

6.9
10
Engelse Riviera scoort een gemiddelde van 6.9 op basis van onze Sunfactor. Hieronder zie je de Sunfactor score voor vakantie in Engelse Riviera in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.
Engelse Riviera in juni

Engelse Riviera in juli

Engelse Riviera in augustus

Engelse Riviera in september

  • Wat is de vluchtduur naar de Engelse Riviera?

    Wat is de vluchtduur naar de Engelse Riviera?

    Als je het zuiden van Engeland liever op eigen gelegenheid wilt verkennen zonder gebruik te maken van een georganiseerde busreis, dan is vliegen naar Exeter International Airpot in combinatie met autohuur een interresante optie. Het is maar een uurtje vliegen.

  • Een 10 voor kindvriendelijkheid

    Een 10 voor kindvriendelijkheid

    De Engelse Riviera is geweldig voor een vakantie met peuters, kleuters en  oudere kinderen. Alleen al de overtocht per boot naar Engeland is een groot avontuur. Zeker de iets grotere badplaatsen: Torquay, Paignton en Brixton hebben volop faciliteiten en entertainment voor families met kids.Bovendien is het klimaat van de Engelse Riviera in de zomermaanden ideaal voor een vakantie met kleine kinderen: het is er zonnig maar zelden te warm.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:

Bijkomende kosten

Eliza
€ 2,50
TUI
€ 27,50
333 Travel
€ 32,50
Corendon
€ 27,50
KRAS
€ 22
De Jong Intra
€ 22
Eilandhoppen op maat
€ 30
Sunweb
€ 27,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
D-reizen
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 29,50
Vakantiediscounter
€ 2,50

De prijzen van aanbiedingen van reisorganisaties op deze pagina zijn exclusief bovengenoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per reservering. De prijzen van de vakanties worden regelmatig gecontroleerd en aangepast, maar incidenteel kunnen er tussen de updates ondanks de frequente controles toch prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure verwijzen wij je naar de website van de zonvakantie aanbieders: touroperator of reisbureau..

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 15-08-2018

0
shares