Malta ideaal voor zonvakantie in juni 2015

13 september 2017 Malta ideaal voor zonvakantie in juni 2015

Malta is de perfecte bestemming voor wie in juni 2015 naar de zon wil. Dat is de uitkomst van een onderzoek door Waarschijntdezonwel.nl, naar historische- en actuele weerdata in combinatie met de kosten van een vakantie naar specifieke zonvakantie bestemmingen.

Het klimaat in Nederland is onze belangrijkste inspiratiebron bij het boeken van een vakantie. De geografen van zonbestemmingzoeker www.waarschijntdezonwel.nl checken daarom dagelijks welke bestemmingen actueel de meeste zongarantie voor je geld geven. Op basis van haar unieke algoritme maakt de website voor elke maand de beste zonvakantie bestemming bekend. “Malta is in juni extreem zonnig en scoort een indrukwekkende 9.7 op basis van onze Sunfactor. Daarnaast zijn de reizen naar dit eiland goed betaalbaar, in juni boek je al een week zonvakantie op Malta incl. vlucht en appartement onder de 200 euro.” licht sitemanager Laura Boldingh de uitkomst toe. In juni krijgt het eiland bovendien gemiddeld maar liefst 11 zonuren per dag en bijna geen neerslag, bij een zwoele 27 graden Celsius.

Bezoekers van Waarschijntdezonwel.nl kiezen op de site de gewenste minimum- en maximumtemperatuur, geven hun reisbudget en maand van vertrek aan en krijgen vervolgens een overzicht van bestemmingen die de meeste kans bieden op een geslaagde zonvakantie.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares