All inclusive Egypte kerstvakantie 2019: 4* hotel & vlucht v.a. 612,-

26 juli 2019 All inclusive Egypte kerstvakantie 2019: 4* hotel & vlucht v.a. 612,-

Lekker luxe en toch goedkoop naar Egypte in de kerstvakantie? Met gemiddeld een dikke 9 op Zoover is het zeker genieten in dit fijne all inclusive top resort in Hurghada!

Bekijk nu: all inclusive kerstvakantie 4* resort Hurghada vanaf €612,-*

Jouw kerstdagen breng je door in een super de luxe 4* resort in Hurghada, Egypte. De kamers zijn perfect verzorgd, het personeel is uitermate vriendelijk en de ligging is geweldig. Niet voor niks dat dit hotel wordt beoordeeld met gemiddeld een 9,7! Bovendien hoef jij je tijdens je verblijf geen zorgen te maken over eten en drinken. Jij geniet namelijk iedere dag van een ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Non-alcoholische drankjes kan je onbeperkt nuttigen.

Vanuit het hotel loop je zo het strand van Hurghada op dat gelegen is aan de Rode Zee, een van de mooiste zeeën ter wereld! De Rode Zee heeft helder blauw water waar je de kleurrijke vissen zo kunt zien zwemmen. Snorkelen of duiken in dit gebied is dus echt een ultieme ervaring!

Ook als je de hele week in het hotel blijft, hoef jij je zeker niet te vervelen. Het resort beschikt namelijk over meerdere zwembaden met glijbanen en sportfaciliteiten. Wil je echt even helemaal tot rust komen dan kan je gebruik maken van de wellnessfaciliteiten, waaronder de sauna en het stoombad.

* De prijs is exclusief boekingskosten.

 

Liever naar een andere zonnige bestemming in december? Bekijk dan het overzicht met warme landen in december. Of bekijk onze andere deals voor een vakantie Hurghada in december voor nog meer geweldige pakketdeals met prachthotels.

Tip: ook Corendon heeft uitgebreid aanbod voor Egypte. Momenteel profiteer je bij Corendon van extra kortingen tot €50 op winterzonvakanties. Lees alles over deze kortingsactie in ons nieuwsbericht over Corendon zonvakantie tips!

Egypte kerstvakantie temperatuur

In Egypte is het heerlijk vertoeven in onze koude wintermaanden door het droge woestijn klimaat in Hurghada. Tijdens kerst geniet jij van zonovergoten dagen met een aangename 22 graden. Neerslag zal je zelden tot niet zien! Dat is nogal wat anders dan de koude, vaak regenachtige kerstdagen bij ons. 

Wij hebben nog meer aanraders voor de kerstvakantie:

Bekijk de aanbevolen bestemmingen voor de wintermaanden als jij een zonvakantie kerst 2019 zoekt. Er zijn genoeg winterzon bestemmingen waar jij zelfs tijdens kerst heerlijk in je bikini of zwembroek aan het strand ligt!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares