Goedkope herfstvakantie Turkije 2019: vlucht + verblijf va 289*!

12 augustus 2019 Goedkope herfstvakantie Turkije 2019: vlucht + verblijf va 289*!

Genieten van een goedkope herfstvakantie in een kwaliteitshotel in Turkije? Dan is een vakantie in het Golden Moon Hotel wat voor jou. Dit fijne hotel in het centrum van Kusidasi is perfect geschikt om je herfstvakantie in door te brengen.

Bekijk nu: herfstvakantie Turkije voor spotprijs v.a. €289,-*

De aanbieding is geldig met vertrek op 13 en terugkomst op 20 oktober 2019.

Val jij in de tweede week herfstvakantie (20-27 okt)? Dan boek je de herfstvakantie Turkije v.a. €320*,-

Faciliteiten in het hotel
Bij het Golden Moon Hotel staat zon, zee en gezelligheid centraal. Met een heerlijk zonnige bestemming, prachtig zwembad en vriendelijk personeel komt dat wel goed!

Het hotel bestaat uit 60 appartementen die elk beschikken over een eigen woonkamer, slaapkamer en keuken met kookplaat en koelkast. Koken doe je dus gemakkelijk zelf in het hotel. Als je liever uit eten gaat, kan je terecht in een van de restaurants in het hotel of wandel je in enkele minuten naar het gezellige centrum van Kusidasi. Het hotel heeft ook een dakterras met bar vanaf waar je geweldig uitzicht hebt over de stad. Aanrader!

Het hotel heeft een eigen buitenzwembad waar je een verfrissende duik neemt. Strandliefhebbers hoeven enkel de busservice naar het dichtbij gelegen strand te pakken. Rol je badlaken uit, doe je zonnebril op en je bent klaar om te relaxen.

* Exclusief verplichte bijkomende kosten zoals reserveringskosten.


All Inclusive herfstvakantie Turkije: 8 daagse reis v.a. €359

Liever iets luxer vertoeven en niet hoeven omkijken naar eten en drinken? Dan is het Royal Palace Hotel in Kusadasi geweldig. Een 4* resort waar je voor deze prijs onbeperkt kunt eten van de buffets en op elk moment een verkoelend drankje kan pakken. Het hotel heeft een privéstrand op een paar kilometer afstand. Hier reis je makkelijk en snel naartoe met de speciale pendelbus. Voor €359 heb je een all-inclusive herfstvakantie Turkije vanuit Brussel voor 8 dagen met vertrek op 13 oktober 2019. Als je liever vanuit Amsterdam naar Turkije reist, heb je een 7-daagse vakantie met all-inclusive verzorging met vertrek op 12 oktober 2019 vanaf €415.

Passen deze deals niet helemaal bij jou? Bekijk dan eens onze tips voor andere warme landen in oktober. Of kijk verder binnen het vakantie Turkije overzicht. We hebben ook een superdeal Sardinie in de herfstvakantie gevonden!

In de herfstvakantie naar Turkije, hoe is het weer?

Tijdens de herfst kan je nog van het heerlijke klimaat van Turkije genieten. In de herfstvakantie is het zo'n 26 graden met 8 zonuren per dag! Perfect voor een fijne zonvakantie, maar ook niet te heet om af en toe op pad te gaan. Zo kan jij relaxen aan een van de heerlijke zandstranden die Turkije rijk is maar ook uitstapjes maken naar pittoreske steden.

Bekijk nog meer vakantieaanbod voor de herfstvakantie:
Lees onze andere tips voor zon in oktober en bekijk de beste herfstvakantie zonbestemmingen. Er zijn namelijk genoeg aangename zonnige bestemmingen waar jij de herfst in de zonnestralen op het strand doorbrengt!

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares